Πας να κλέψεις εκκλησία?klg έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:23Να σου δώσω IBAN να απαιτήσω τα λεφτά εκ μέρους σου; Για να μην μπλέξεις κιολας μαν. Χώσε ένα 50 μέσα και don't worry, I got this.περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27 Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυαλια με ακτινες Χ
- Hector Buas
Re: Γυαλια με ακτινες Χ
Με 2 κατοσταρικα σιγουρα επαιρνε καποιο ( εστω και b class ) εσκορτ εφόσον η σαρκική εμμονή υπερίσχυε . τα έδωσε στους παπατζηδες
[ θελω να πιστευω πως το ολο θεμα ειναι καποιο περιεργο ειδος τρολινγκ . ]
Δεν είναι περίεργο για κάποιον που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
Καλύτερα κάνε την πάπια, αν το πάρουν είδηση οι γνωστοί σου θα σε δουλεύουν όλοι.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Μην πάρεις και στολή Superman..
- Hector Buas
Το πραγματικό πρόβλημα εδώ δεν είναι πως ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το ότι έχει δικαίωμα ψήφου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και μήνυσέ τους αν δεν πετάξεις
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ηρθε η ωρα της ανάστασης του refund !!!!123
Spoiler
couldnt resist
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Απο κόμικ του 1960 με κουπόνι τύπε;περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Ναι, και στείλτην πίσω
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εκεί που είχε την έδρα της η εταιρία τώρα είναι ένα τοπικό γραφείο μεγάλης αλυσίδας εταιρείας μάρκετινγκ.wooded glade έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:44 Λυπήθηκα πάντως αργότερα, είχα τύψεις, γιατί οι καημενούληδες ο Sama και ο Etani πρέπει να ήταν Ινδιάνοι.
You killed them
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- hellegennes
Δεν νομίζω ότι οι παπάδες είναι τόσο ηλίθιοι.Hector Buas έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:29Πας να κλέψεις εκκλησία?klg έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:23Να σου δώσω IBAN να απαιτήσω τα λεφτά εκ μέρους σου; Για να μην μπλέξεις κιολας μαν. Χώσε ένα 50 μέσα και don't worry, I got this.περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27 Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Link γυαλιών ??
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Εννοώ αυτά που αγόρασε.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Ορέστη γιατί δε κράτησες την αρχική σου περσονα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 984 Προβολές