!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυαλια με ακτινες Χ
- περαστικος
Γυαλια με ακτινες Χ
Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
Τωρα τι κανουμε;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
talaipwros
Re: Γυαλια με ακτινες Χ
βριζουμε τον καπιταλισμοπεραστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
Πέτα τα, βρίσε το άχρηστο ελληνικό κράτος και απαίτησε να σε αποζημιώσει, να σε προσλάβει και να σε πληρώνει για να κάνεις διαγνώσεις επί των αχάριστων Ελλήνων πολιτών διά των ψηφιακών ακτινολογικών μηχανημάτων του.περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Είναι δυνατόν να υπάρχουν στο λιανικό εμπόριο γυαλιά με ακτίνες Χ, αυτές τις ακτίνες που φωτογραφιζουν τα κόκαλα και να ακτινοβολεις με αυτά όποιον (δεν) γουσταρεις; Μήπως πήρες γυαλιά που προφυλασσουν από αυτες τις ακτίνες;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ποιος να το περίμενε?περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
Όχι, υπάρχουν, απο πιτσιρικάς που ήμουνα θυμάμαι τα διαφήμιζαν στις πίσω σελίδες των κόμικς.Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:01 Είναι δυνατόν να υπάρχουν στο λιανικό εμπόριο γυαλιά με ακτίνες Χ, αυτές τις ακτίνες που φωτογραφιζουν τα κόκαλα και να ακτινοβολεις με αυτά όποιον (δεν) γουσταρεις;
Απλά ο τύπος δεν ξέρει να τα χρησιμοποιεί σωστά.
Να:
https://www.orau.org/ptp/collection/ato ... yspecs.htm
Προφανώς τσίμπησε στην κλασικοτερη τρολια του τελεμαρκετινγκ των 90s εν ετη 2020 .Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:01 Είναι δυνατόν να υπάρχουν στο λιανικό εμπόριο γυαλιά με ακτίνες Χ, αυτές τις ακτίνες που φωτογραφιζουν τα κόκαλα και να ακτινοβολεις με αυτά όποιον (δεν) γουσταρεις; Μήπως πήρες γυαλιά που προφυλασσουν από αυτες τις ακτίνες;
- περαστικος
Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- wooded glade
περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27 Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν τα έτρωγες καλύτερα στις πουτανες. Θα εκανες reverse gangbang με τόσα λεφτά.περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27 Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- wooded glade
Εγώ είχα κάνει το εξής επαναστατικό κάποτε:
Ήταν το περίφημο circular slide rule, slide rule τσέπης, κατασκευάστρια εταιρεία η Sama and Etani.
Πριν βγουν τα κομπιουτεράκια, το είχε ένας άλλος και ζήλευα.
Αλλά αυτό πουλιόταν στην Αμερική και εγώ ήμουνα Λονδίνο.
Επειδή ήμουνα και λίγο άσχετος λοιπόν παίρνω ένα τσεκ της Midland Bank, σβήνω με το μολύβι στην αρχή που λέει "pay £", το κάνω "pay $" βάζω και ένα 2.5 δίπλα -δηλ. 2.5 δολλάρια που έκανε- και το στέλνω.
Σε λίγες μέρες φτάνει το circular slide rule σε ένα φάκελο και έτσι το απέκτησα.
Αλλά μετά από λίγο καιρό πάλι με καλεί η τράπεζα και μου λέει ο υπάλληλος "βρε τι έκανες ; έσβησες τη λίρα και την έκανες δολλάρια ; ωϊμέέέέ μην το ξανακάνεις αυτό - δεν εξαργυρώνεται το τσεκ σου". Αλλά η Sama and Etani δεν μου ξανάγραψε και έτσι έμεινε το circular slide rule στην κατοχή μου τζάμπα.
Λυπήθηκα πάντως αργότερα, είχα τύψεις, γιατί οι καημενούληδες ο Sama και ο Etani πρέπει να ήταν Ινδιάνοι.
Ήταν το περίφημο circular slide rule, slide rule τσέπης, κατασκευάστρια εταιρεία η Sama and Etani.
Πριν βγουν τα κομπιουτεράκια, το είχε ένας άλλος και ζήλευα.
Αλλά αυτό πουλιόταν στην Αμερική και εγώ ήμουνα Λονδίνο.
Επειδή ήμουνα και λίγο άσχετος λοιπόν παίρνω ένα τσεκ της Midland Bank, σβήνω με το μολύβι στην αρχή που λέει "pay £", το κάνω "pay $" βάζω και ένα 2.5 δίπλα -δηλ. 2.5 δολλάρια που έκανε- και το στέλνω.
Σε λίγες μέρες φτάνει το circular slide rule σε ένα φάκελο και έτσι το απέκτησα.
Αλλά μετά από λίγο καιρό πάλι με καλεί η τράπεζα και μου λέει ο υπάλληλος "βρε τι έκανες ; έσβησες τη λίρα και την έκανες δολλάρια ; ωϊμέέέέ μην το ξανακάνεις αυτό - δεν εξαργυρώνεται το τσεκ σου". Αλλά η Sama and Etani δεν μου ξανάγραψε και έτσι έμεινε το circular slide rule στην κατοχή μου τζάμπα.
Λυπήθηκα πάντως αργότερα, είχα τύψεις, γιατί οι καημενούληδες ο Sama και ο Etani πρέπει να ήταν Ινδιάνοι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Hector Buas
Ψηφιζουμε ΟΧΙ και στο επόμενο δημοψήφισμα!περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
Να σου δώσω IBAN να απαιτήσω τα λεφτά εκ μέρους σου; Για να μην μπλέξεις κιολας μαν. Χώσε ένα 50 μέσα και don't worry, I got this.περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27 Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- wooded glade
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 984 Προβολές
-