!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γυαλια με ακτινες Χ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Γυαλια με ακτινες Χ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
talaipwros

Re: Γυαλια με ακτινες Χ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
βριζουμε τον καπιταλισμο
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:27 Μου σταλθηκε σημερα μεσω κουριερ ενα ζευγαρι γυαλια με ακτινες Χ που ειχα αγορασει διαδικτυακα και δεν κανουν τιποτα. Τζιφος. Πεταμενα λεφτα.
Τωρα τι κανουμε;
Πέτα τα, βρίσε το άχρηστο ελληνικό κράτος και απαίτησε να σε αποζημιώσει, να σε προσλάβει και να σε πληρώνει για να κάνεις διαγνώσεις επί των αχάριστων Ελλήνων πολιτών διά των ψηφιακών ακτινολογικών μηχανημάτων του.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Είναι δυνατόν να υπάρχουν στο λιανικό εμπόριο γυαλιά με ακτίνες Χ, αυτές τις ακτίνες που φωτογραφιζουν τα κόκαλα και να ακτινοβολεις με αυτά όποιον (δεν) γουσταρεις; Μήπως πήρες γυαλιά που προφυλασσουν από αυτες τις ακτίνες;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Τωρα τι κανουμε;
Ποιος να το περίμενε?
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:01 Είναι δυνατόν να υπάρχουν στο λιανικό εμπόριο γυαλιά με ακτίνες Χ, αυτές τις ακτίνες που φωτογραφιζουν τα κόκαλα και να ακτινοβολεις με αυτά όποιον (δεν) γουσταρεις;
Όχι, υπάρχουν, απο πιτσιρικάς που ήμουνα θυμάμαι τα διαφήμιζαν στις πίσω σελίδες των κόμικς.
Απλά ο τύπος δεν ξέρει να τα χρησιμοποιεί σωστά.

Να:
https://www.orau.org/ptp/collection/ato ... yspecs.htm
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:01 Είναι δυνατόν να υπάρχουν στο λιανικό εμπόριο γυαλιά με ακτίνες Χ, αυτές τις ακτίνες που φωτογραφιζουν τα κόκαλα και να ακτινοβολεις με αυτά όποιον (δεν) γουσταρεις; Μήπως πήρες γυαλιά που προφυλασσουν από αυτες τις ακτίνες;
Προφανώς τσίμπησε στην κλασικοτερη τρολια του τελεμαρκετινγκ των 90s εν ετη 2020 .
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Βλέπεις γυμνές μ' αυτά ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27 Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
:smt005: :smt005: :smt005:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

περαστικος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:27 Τι να κανω τωρα, τους εσκασα με paypal ενα διακοσαρικο και δεν δεχονται επιστροφες. Να τους κανω μηνυση για απατη;
Δεν τα έτρωγες καλύτερα στις πουτανες. Θα εκανες reverse gangbang με τόσα λεφτά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Εγώ είχα κάνει το εξής επαναστατικό κάποτε:
Ήταν το περίφημο circular slide rule, slide rule τσέπης, κατασκευάστρια εταιρεία η Sama and Etani.
Πριν βγουν τα κομπιουτεράκια, το είχε ένας άλλος και ζήλευα.
Αλλά αυτό πουλιόταν στην Αμερική και εγώ ήμουνα Λονδίνο.
Επειδή ήμουνα και λίγο άσχετος λοιπόν παίρνω ένα τσεκ της Midland Bank, σβήνω με το μολύβι στην αρχή που λέει "pay £", το κάνω "pay $" βάζω και ένα 2.5 δίπλα -δηλ. 2.5 δολλάρια που έκανε- και το στέλνω.
Σε λίγες μέρες φτάνει το circular slide rule σε ένα φάκελο και έτσι το απέκτησα.
Αλλά μετά από λίγο καιρό πάλι με καλεί η τράπεζα και μου λέει ο υπάλληλος "βρε τι έκανες ; έσβησες τη λίρα και την έκανες δολλάρια ; ωϊμέέέέ μην το ξανακάνεις αυτό - δεν εξαργυρώνεται το τσεκ σου". Αλλά η Sama and Etani δεν μου ξανάγραψε και έτσι έμεινε το circular slide rule στην κατοχή μου τζάμπα.
Λυπήθηκα πάντως αργότερα, είχα τύψεις, γιατί οι καημενούληδες ο Sama και ο Etani πρέπει να ήταν Ινδιάνοι.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Τωρα τι κανουμε;
Ψηφιζουμε ΟΧΙ και στο επόμενο δημοψήφισμα!
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Να σου δώσω IBAN να απαιτήσω τα λεφτά εκ μέρους σου; Για να μην μπλέξεις κιολας μαν. Χώσε ένα 50 μέσα και don't worry, I got this.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ψέμματα λέει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση