Το είδα. Λουκούμι φαίνεται.Cecily Anne έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:40Α έχω βάλει φωτό στο τι μαγείρεψες σήμερα από το μεσημέρι. Τα μεσημεριανά τελειώσαμε.Naida έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:24Φαίνεται γιάμι πάντως. Εκτός κι αν είναι σαντιγί οπότε δεν είναι γιάμι.the comet the course the tail έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:15 είχανε μείνει κάτι μπισκότα από τις ανιψιές μου και για να μην πάνε χαμένα έκανα βανίλια-κούκις για απόψε.
![]()
Ναι αλλά δεν μας είπες ΤΙ έχει μέσα η γάστρα;Cecily Anne έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:09 Πεθερός να σχολιάσει το φαι;
Τπτ, ποντικοφάρμακο ριχτου στο επόμενο. Πινω με φαδερ μια Ερντινγκερ και ρίχνουμε κλέφτες ματιές στη γάστρα. Εχουμε κόψει και πεπαλαιωμένη γραβιερα και κατι παξιμάδια..![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαγειρική και οικονομία.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολυ ωραια τα ειπε ο ανθρωπος - πιθανολογω θα του αρεσουν τα σενιαν - οπως διακρινω απο τις ντοματες κ το λασπορυζοCecily Anne έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:09 Πεθερός να σχολιάσει το φαι;
Τπτ, ποντικοφάρμακο ριχτου στο επόμενο. Πινω με φαδερ μια Ερντινγκερ και ρίχνουμε κλέφτες ματιές στη γάστρα. Εχουμε κόψει και πεπαλαιωμένη γραβιερα και κατι παξιμάδια..
ευχαριστη αντιθεση σημερα με αυτα του Κομητη που μαλλον χρησιμοποιησε αποτεφρωτηριο για το ψησιμο και πετυχε το γουελνταν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
A, ρε θείο.the comet the course the tail έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:15 είχανε μείνει κάτι μπισκότα από τις ανιψιές μου και για να μην πάνε χαμένα έκανα βανίλια-κούκις για απόψε.
![]()
Ordem e Progresso.
Ο πεθερός μου είναι συνταξιούχος μάγειρας από την Αμερική εκεί έφτιαχνε μόνο γεμιστά και μάλιστα πολυτελείας.
20 χρόνια την ίδια δουλειά με μεγάλο μισθό και λίγο κόπο.
Για αυτό με ενδιέφερε η γνώμη του.
Είναι πολύ επαγγελματίας.
Από αυτόν μαθαίνω πράγματα.
Αυτός μου έμαθε τον κώδικα για την παρουσίαση των γεμιστών.
Από αυτόν μαθαίνω πράγματα.
Αυτός μου έμαθε τον κώδικα για την παρουσίαση των γεμιστών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 16 Μάιος 2020, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Και στην Αμερική έβρισκε μικρά λαχανικά να κάνει γεμιστά;Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:50 Ο πεθερός μου είναι συνταξιούχος μάγειρας από την Αμερική εκεί έφτιαχνε μόνο γεμιστά και μάλιστα πολυτελείας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι σε αυτό το κομμάτι τον βρίσκω πολύ άδικο.Naida έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:54Και στην Αμερική έβρισκε μικρά λαχανικά να κάνει γεμιστά;Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:50 Ο πεθερός μου είναι συνταξιούχος μάγειρας από την Αμερική εκεί έφτιαχνε μόνο γεμιστά και μάλιστα πολυτελείας.
Αυτός έδινε παραγγελίες σε συγκεκριμένους παραγωγούς συγκεκριμένο μέγεθος.
Είχε ειδικά αυτόματα εργαλεία για το άνοιγμα της τρύπας σε κολοκυθάκι τεσσάρων πόντων και εγώ τα κάνω στο χέρι με ότι βρω από ζαρζαβατικά.
Είχε ειδικό μηχάνημα για το γέμισμα.
Έτσι ναι βάζω και εγώ στο πιάτο 25 τμχ.
Αυτό είναι η αδικία.
Μάλλον δεν θα δοκίμαζε καν αυτά που έφτιαχνε ο πεθερός σου στην Αμερική. Η αχρηστοτερη ντομάτα εδώ είναι η τοπ εκεί. Μη μασάς, ακύρωσε τον γάμο και σκαστο με τον ταναλια.Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:58Ναι σε αυτό το κομμάτι τον βρίσκω πολύ άδικο.Naida έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:54Και στην Αμερική έβρισκε μικρά λαχανικά να κάνει γεμιστά;Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:50 Ο πεθερός μου είναι συνταξιούχος μάγειρας από την Αμερική εκεί έφτιαχνε μόνο γεμιστά και μάλιστα πολυτελείας.
Είχε ειδικά αυτόματα εργαλεία για το άνοιγμα της τρύπας σε κολοκυθάκι τεσσάρων πόντων και εγώ τα κάνω στο χέρι με ότι βρω από ζαρζαβατικά.
Αυτό είναι η αδικία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Naida έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:00
Μάλλον δεν θα δοκίμαζε καν αυτά που έφτιαχνε ο πεθερός σου στην Αμερική. Η αχρηστοτερη ντομάτα εδώ είναι η τοπ εκεί. Μη μασάς, ακύρωσε τον γάμο και σκαστο με τον ταναλια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ξέρω ότι μου κάνεις πλάκα.Naida έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:00Μάλλον δεν θα δοκίμαζε καν αυτά που έφτιαχνε ο πεθερός σου στην Αμερική. Η αχρηστοτερη ντομάτα εδώ είναι η τοπ εκεί. Μη μασάς, ακύρωσε τον γάμο και σκαστο με τον ταναλια.Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:58Ναι σε αυτό το κομμάτι τον βρίσκω πολύ άδικο.
Αυτό είναι η αδικία.
Σίγουρα θα τα έτρωγες απλά θα δούλευες μετά κανένα εξάμηνο να τα πληρώσεις.
Είναι καλός απλά είναι αυστηρός επαγγελματίας.
Εκτός από την μητέρα και τον πατέρα μου μετά αυτός με έμαθε πολλά πράγματα.
συμφωνω ειναι αδικια - δεν γνωριζα τις λεπτομερειες για αυτο εγραψα πως πολυ σωστα ειπε για 25 τεμ απο 12 διαφορετικα.Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:03Ξέρω ότι μου κάνεις πλάκα.Naida έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:00Μάλλον δεν θα δοκίμαζε καν αυτά που έφτιαχνε ο πεθερός σου στην Αμερική. Η αχρηστοτερη ντομάτα εδώ είναι η τοπ εκεί. Μη μασάς, ακύρωσε τον γάμο και σκαστο με τον ταναλια.Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:58
Ναι σε αυτό το κομμάτι τον βρίσκω πολύ άδικο.
Αυτό είναι η αδικία.
Σίγουρα θα τα έτρωγες απλά θα δούλευες μετά κανένα εξάμηνο να τα πληρώσεις.![]()
Ακυρο λοιπον μεχρι να εχεις κ εσυ τον εξοπλισμο κ τα καταλληλα υλικα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 16 Μάιος 2020, 23:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
τουρλου λαχανικων σε ταψι ,χμμμμΑγις έγραψε: 16 Μάιος 2020, 17:1198 /100Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 16:50 Οι καλεσμένοι μου έφυγαν ικανοποιημένοι.
Ειδικά την γνώμη του πεθερού μου την περίμενα με αγωνία είπε τα καλύτερα και ένα σωρό ιστορίες σχετικά με το φαγητό μας.
Πολύ το χάρηκα.
Δεν έχουν μείνει από όλα τα είδη σας έβαλα μόνο 9 διαφορετικά είδη σε ένα πιάτο με 16 τμχ.
Δυστυχώς ακόμα και ο πεθερός μου μου είπε ότι πρέπει να βελτιωθώ να μπορέσω να τα κάνω ακόμα πιο μικρά να χωράει το πιάτο τουλάχιστον 25 από 12 είδη.
Δεν μπορώ είναι πολύ δύσκολο για την περιοχή δεν μπορείς να βρεις υλικά για να μπορέσεις να τα κάνεις τόσο μικρά.
![]()
καλα σου ειπε ο πεθερος σου
Την αλήθεια λέω να την αφυπνίσω πριν γίνει σκλαβα του σογιου.Cecily Anne έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:03Naida έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:00
Μάλλον δεν θα δοκίμαζε καν αυτά που έφτιαχνε ο πεθερός σου στην Αμερική. Η αχρηστοτερη ντομάτα εδώ είναι η τοπ εκεί. Μη μασάς, ακύρωσε τον γάμο και σκαστο με τον ταναλια.Θα της κλείσεις το σπίτι Μαρή. Τι'ναι αυτά που λες στην κοπέλα.
Σε δουλεύει ο πεθερός. Φτιάξε βαλίτσα, πάρε 302 ντολμαδάκια,τον τανάλια και καν' την. Με τις γνώσεις σου δουλειά θα βρεις σαν μαγείρισσα μπαμ μπαμ.Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:03Ξέρω ότι μου κάνεις πλάκα.Naida έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:00Μάλλον δεν θα δοκίμαζε καν αυτά που έφτιαχνε ο πεθερός σου στην Αμερική. Η αχρηστοτερη ντομάτα εδώ είναι η τοπ εκεί. Μη μασάς, ακύρωσε τον γάμο και σκαστο με τον ταναλια.Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 22:58
Ναι σε αυτό το κομμάτι τον βρίσκω πολύ άδικο.
Αυτό είναι η αδικία.
Σίγουρα θα τα έτρωγες απλά θα δούλευες μετά κανένα εξάμηνο να τα πληρώσεις.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν γινονται αυτα - ειναι αλλος κοσμος παραδοσιακος - θα την κανουν μπαμ μπαμ με το στεν του παππου .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είσαι τρελάρα άμα δεις τον αρραβωνιαστικό μου θα μου πεις ποιος τανάλιας πάει αυτός είναι σαν να μην υπάρχει.Naida έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:08Την αλήθεια λέω να την αφυπνίσω πριν γίνει σκλαβα του σογιου.Cecily Anne έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:03Naida έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:00
Μάλλον δεν θα δοκίμαζε καν αυτά που έφτιαχνε ο πεθερός σου στην Αμερική. Η αχρηστοτερη ντομάτα εδώ είναι η τοπ εκεί. Μη μασάς, ακύρωσε τον γάμο και σκαστο με τον ταναλια.Θα της κλείσεις το σπίτι Μαρή. Τι'ναι αυτά που λες στην κοπέλα.
Σε δουλεύει ο πεθερός. Φτιάξε βαλίτσα, πάρε 302 ντολμαδάκια,τον τανάλια και καν' την. Με τις γνώσεις σου δουλειά θα βρεις σαν μαγείρισσα μπαμ μπαμ.Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:03Ξέρω ότι μου κάνεις πλάκα.Naida έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:00
Μάλλον δεν θα δοκίμαζε καν αυτά που έφτιαχνε ο πεθερός σου στην Αμερική. Η αχρηστοτερη ντομάτα εδώ είναι η τοπ εκεί. Μη μασάς, ακύρωσε τον γάμο και σκαστο με τον ταναλια.
Μωρέ δε μπα να είναι ο Θωρ ο ίδιος(είναι;) άμα είναι να είσαι υπό τον ζυγό, βαλιτσούλα, ντολμαδάκια και αντε γεια.Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 23:11
Είσαι τρελάρα άμα δεις τον αρραβωνιαστικό μου θα μου πεις ποιος τανάλιας πάει αυτός είναι σαν να μην υπάρχει.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
-