Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 17:18
Μπράβο , σου ξέφυγαν λίγο αλλά μπράβο.
Λαδόχαρτο αλουμινόχαρτο την πρώτη ώρα.
Μετά πρέπει να έχεις σε μπουκάλι πλαστικό ελαιόλαδο και να τους το ψεκάζεις από πάνω.
Όταν μαζευτούν πολλά υγρά μπορείς να βάλεις αριστερά και δεξιά στο ταψί σου ψωμί.
Ή να το αδειάσεις λίγο και την σάλτσα θα την χρειαστείς αργότερα.
Θα την ζεστάνεις και θα τους την βάλεις στην πιατέλα από πάνω στο σερβίρισμα.
Εγώ δεν βρήκα ανθούς.
ναι ρε γαμώτο, αρπάξανε λίγο παραπάνω.
δεν έχουν και τόσα πολλά υγρά. άσε που αν κάτσουν λίγο, τα τραβάει το ρύζι.
Αγις έγραψε: 16 Μάιος 2020, 17:05χαμος γινοταν οταν το κοιταξα
επισημα το βρηκα να θεωρειται απο Λατσιο
απο εκει κ περα μεχρι Πουλια - Πιεμοντε κ Σικελια μεταξυ αλλων - λογικο μιας κ προκειται για παραλλαγες σε ενα θεμα παντου το φτιαχνουν ουσιαστικα κ η ονομασια της περιοχης δειχνει τις πινελιες διαφορας στο ιδιο θεμα
η πλακα ηταν με τα yemista
καπου ειδα οτι στη ναπολι τις γεμιζουν με τονο αντι κιμα
Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται παράξενο τα γεμιστά με τόνο;
Σίγουρα από πάνω αν εφαρμόζουν τον κώδικα έχουν ένα φυλλαράκι με μαϊντανό σύμβολο ότι είναι γεμιστά με θαλασσινά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Niki έγραψε: 16 Μάιος 2020, 16:50
Οι καλεσμένοι μου έφυγαν ικανοποιημένοι.
Ειδικά την γνώμη του πεθερού μου την περίμενα με αγωνία είπε τα καλύτερα και ένα σωρό ιστορίες σχετικά με το φαγητό μας.
Πολύ το χάρηκα.
Δεν έχουν μείνει από όλα τα είδη σας έβαλα μόνο 9 διαφορετικά είδη σε ένα πιάτο με 16 τμχ.
Δυστυχώς ακόμα και ο πεθερός μου μου είπε ότι πρέπει να βελτιωθώ να μπορέσω να τα κάνω ακόμα πιο μικρά να χωράει το πιάτο τουλάχιστον 25 από 12 είδη.
Δεν μπορώ είναι πολύ δύσκολο για την περιοχή δεν μπορείς να βρεις υλικά για να μπορέσεις να τα κάνεις τόσο μικρά.
Πεθερός να σχολιάσει το φαι;
Τπτ, ποντικοφάρμακο ριχτου στο επόμενο. Πινω με φαδερ μια Ερντινγκερ και ρίχνουμε κλέφτες ματιές στη γάστρα. Εχουμε κόψει και πεπαλαιωμένη γραβιερα και κατι παξιμάδια..
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
the comet the course the tail έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:15
είχανε μείνει κάτι μπισκότα από τις ανιψιές μου και για να μην πάνε χαμένα έκανα βανίλια-κούκις για απόψε.
Φαίνεται γιάμι πάντως. Εκτός κι αν είναι σαντιγί οπότε δεν είναι γιάμι.
Cecily Anne έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:09
Τπτ, ποντικοφάρμακο ριχτου στο επόμενο. Πινω με φαδερ μια Ερντινγκερ και ρίχνουμε κλέφτες ματιές στη γάστρα. Εχουμε κόψει και πεπαλαιωμένη γραβιερα και κατι παξιμάδια..
the comet the course the tail έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:15
είχανε μείνει κάτι μπισκότα από τις ανιψιές μου και για να μην πάνε χαμένα έκανα βανίλια-κούκις για απόψε.
Φαίνεται γιάμι πάντως. Εκτός κι αν είναι σαντιγί οπότε δεν είναι γιάμι.
Cecily Anne έγραψε: 16 Μάιος 2020, 21:09
Ναι αλλά δεν μας είπες ΤΙ έχει μέσα η γάστρα;
Α έχω βάλει φωτό στο τι μαγείρεψες σήμερα από το μεσημέρι. Τα μεσημεριανά τελειώσαμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”