!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2020, 13:43
Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 09:36
Αν ο Τραμπ δεχτει το εμφυτευμα θα ειναι τεραστια ηττα.

Αν ομως το αμερικανικο εμβολιο ΔΕΝ εχει εμφυτευμα τοτε η ηττα θα ειναι του Γκειτς. :D

.
Νέο θρίαμβο ετοιμάζει ο θεούλης :003:
Μιλάμε για Πυθία, τύπε.

Αν δεν βρέξει, θα χιονίσει.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Feindflug έγραψε: 16 Μάιος 2020, 14:41
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2020, 13:43
Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 09:36
Αν ο Τραμπ δεχτει το εμφυτευμα θα ειναι τεραστια ηττα.

Αν ομως το αμερικανικο εμβολιο ΔΕΝ εχει εμφυτευμα τοτε η ηττα θα ειναι του Γκειτς. :D

.
Νέο θρίαμβο ετοιμάζει ο θεούλης :003:
Μιλάμε για Πυθία, τύπε.

Αν δεν βρέξει, θα χιονίσει.
Καμμία σχέση. Αν μη τι άλλο, η Πυθία δεν αμφισβητούσε τον εαυτό της.

Ο δικός μας κλόουν, παρουσιάζει ως δικά του επιχειρήματα τα αντεπιχειρήματα των άλλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ!

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Τα περισσότερα εμβόλια για να μην πω όλα θέλουν χαραλά 8 με 10 χρόνια για να βγουν από το εργαστήριο στην αγορά, τώρα μιλάμε για ευρεία κυκλοφορία σε +-1 χρόνο, αυτό βλέπω ότι δεν απασχολεί κανέναν σας.

Οκ μπορεί να βασίζονται σε συγκεκριμένες δοκιμασμένες μεθοδολογίες ουσίες κτλ αλλά του πούστη, αυτό νομίζω θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο, τα εμβόλια έχουν συνεισφέρει τόσο στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής όσο και στην κυριολεκτική εξαφάνιση ορισμένων νοσημάτων με αποτέλεσμα να μην χάσουν την ζωή τους ένας σκασμός ανθρώποι και άλλοι τόσοι να απολαμβάνουμε υψηλή προστασία από διάφορες αρρώστιες, αλλά ένα οποιοδήποτε εμβόλιο να βγει στην αγορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα εμένα προσωπικά με ανησυχεί ιδιαίτερα για πολλούς λόγους, οι φαρμακευτικές πολυεθνικές δεν είναι ευαγή ιδρύματα μην τρελαίνεστε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:03 Τα περισσότερα εμβόλια για να μην πω όλα θέλουν χαραλά 8 με 10 χρόνια για να βγουν από το εργαστήριο στην αγορά, τώρα μιλάμε για ευρεία κυκλοφορία σε +-1 χρόνο, αυτό βλέπω ότι δεν απασχολεί κανέναν σας.

Οκ μπορεί να βασίζονται σε συγκεκριμένες δοκιμασμένες μεθοδολογίες ουσίες κτλ αλλά του πούστη, αυτό νομίζω θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο, τα εμβόλια έχουν συνεισφέρει τόσο στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής όσο και στην κυριολεκτική εξαφάνιση ορισμένων νοσημάτων με αποτέλεσμα να μην χάσουν την ζωή τους ένας σκασμός ανθρώποι και άλλοι τόσοι να απολαμβάνουμε υψηλή προστασία από διάφορες αρρώστιες, αλλά ένα οποιοδήποτε εμβόλιο να βγει στην αγορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα εμένα προσωπικά με ανησυχεί ιδιαίτερα για πολλούς λόγους, οι φαρμακευτικές πολυεθνικές δεν είναι ευαγή ιδρύματα μην τρελαίνεστε.
Ρε συ, τα έχουμε πει ξανά και ξανά σε άλλα θέματα. Με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.
Αλλά όταν κάποιοι είναι κολλημένοι απλώς δεν διαβάζουν.
Πρόκειται για σαφέστατα καθημερινά παραδείγματα των αναφερόμενων "τυφλών σημείων" στην ψυχολογία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Aλλά δεν μπορεί να περιμένει κάποιος κάτι καλύτερο από τους πανεπιστήμονες που αποκαλούν τον Otto φαρμακοτρίφτη.

Και ακριβώς γι' αυτό δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τον ιό της ιδεολογικοπολιτικής μιζέριας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:18 Aλλά δεν μπορεί να περιμένει κάποιος κάτι καλύτερο από τους πανεπιστήμονες που αποκαλούν τον Otto φαρμακοτρίφτη.
Καλά, εδώ, δεν έχουν άδικο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:09
sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:03 Τα περισσότερα εμβόλια για να μην πω όλα θέλουν χαραλά 8 με 10 χρόνια για να βγουν από το εργαστήριο στην αγορά, τώρα μιλάμε για ευρεία κυκλοφορία σε +-1 χρόνο, αυτό βλέπω ότι δεν απασχολεί κανέναν σας.

Ρε συ, τα έχουμε πει ξανά και ξανά σε άλλα θέματα. Με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.
Αλλά όταν κάποιοι είναι κολλημένοι απλώς δεν διαβάζουν.
Πρόκειται για σαφέστατα καθημερινά παραδείγματα των αναφερόμενων "τυφλών σημείων" στην ψυχολογία.
Δεν ξέρω (δε νομίζω κιόλας) αν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά δεν έχω πετύχει μέχρι στιγμής (δεν διάβασα και όλες τις σελίδες διεξοδικά σε όλα τα συναφή νήματα βέβαια) κάποιο σχόλιο σαν το δικό μου το παραπάνω, αν είχα πετύχει κάτι αντίστοιχο απλά θα έβαζα ένα :+1: και δεν θα έμπαινα καν στον κόπο (ξέρεις πόσο βαριέμαι να γράφω :D) να βάλω 100 λέξεις στην σειρά.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Το εμβολιο του αβραμοπουλου κατι μηνες πηρε να παρασκευαστει απο τη στιγμη που ξεκινησε η πανδημια στο Μεξικο.Επισης αν ειναι να περιμενουμε 8 χρονια δεν εχει νοημα,ως τοτε θα εχει εξαφανιστει απο μονος του ο ιος η θα προκαλει απλα κρυολογηματα σαν τους αλλους κορωνοιους.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

elchav έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:18 Aλλά δεν μπορεί να περιμένει κάποιος κάτι καλύτερο από τους πανεπιστήμονες που αποκαλούν τον Otto φαρμακοτρίφτη.
Όχι μάνες, παιδιά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:26 Δεν ξέρω (δε νομίζω κιόλας) αν αναφέρεσαι σε εμένα
Το ξεκαθαρίζω για να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια.

Σαφέστατα όχι.

Ξέρεις ότι δεν αγαπάω τις μεγάλες γραμματοσειρές αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, τις θεωρώ απαραίτητες. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:26αλλά δεν έχω πετύχει μέχρι στιγμής (δεν διάβασα και όλες τις σελίδες διεξοδικά σε όλα τα συναφή νήματα βέβαια) κάποιο σχόλιο σαν το δικό μου το παραπάνω, αν είχα πετύχει κάτι αντίστοιχο απλά θα έβαζα ένα :+1: και δεν θα έμπαινα καν στον κόπο (ξέρεις πόσο βαριέμαι να γράφω :D) να βάλω 100 λέξεις στην σειρά.
:D
Aναφορικά δε με αυτό, δεν μπορώ να σου προσάψω κάποιο άδικο γιατί αφορά σε διάσπαρτα θέματα με μεγάλο αριθμό σελίδων, που κανείς δεν μπορεί να μπει στη βάσανο ανάγνωσης από την αρχή αν δεν έχει ήδη συμμετοχή.

Θα προσπαθήσω να παραθέσω κάποια ενδεικτικά. Το ότι θα είναι δικά μου, δεν σημαίνει ότι ήμουν η μόνη που έκανα αυτές τις παρεμβάσεις αλλά το είναι πιο εύκολο να τα βρω στην αναζήτηση. Κάποιοι, το έχουν θέσει πολύ καλύτερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

elchav έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:24
Ε ναι, αν δήλωνε πιπεροτρίφτης θα είχε μεγαλύτερο σουκσέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

συσέξ τραμπίστα αντισημίτης χρυσαύγουλος ψεκ. change my mind
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”