!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος
Μιλάμε για Πυθία, τύπε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2020, 13:43Νέο θρίαμβο ετοιμάζει ο θεούληςΑρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 09:36
Αν ο Τραμπ δεχτει το εμφυτευμα θα ειναι τεραστια ηττα.
Αν ομως το αμερικανικο εμβολιο ΔΕΝ εχει εμφυτευμα τοτε η ηττα θα ειναι του Γκειτς.![]()
.![]()
Αν δεν βρέξει, θα χιονίσει.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Re: Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος
Καμμία σχέση. Αν μη τι άλλο, η Πυθία δεν αμφισβητούσε τον εαυτό της.Feindflug έγραψε: 16 Μάιος 2020, 14:41Μιλάμε για Πυθία, τύπε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2020, 13:43Νέο θρίαμβο ετοιμάζει ο θεούληςΑρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 09:36
Αν ο Τραμπ δεχτει το εμφυτευμα θα ειναι τεραστια ηττα.
Αν ομως το αμερικανικο εμβολιο ΔΕΝ εχει εμφυτευμα τοτε η ηττα θα ειναι του Γκειτς.![]()
.![]()
Αν δεν βρέξει, θα χιονίσει.
Ο δικός μας κλόουν, παρουσιάζει ως δικά του επιχειρήματα τα αντεπιχειρήματα των άλλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ!

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ!

Dein Herz, meine Gier
Τα περισσότερα εμβόλια για να μην πω όλα θέλουν χαραλά 8 με 10 χρόνια για να βγουν από το εργαστήριο στην αγορά, τώρα μιλάμε για ευρεία κυκλοφορία σε +-1 χρόνο, αυτό βλέπω ότι δεν απασχολεί κανέναν σας.
Οκ μπορεί να βασίζονται σε συγκεκριμένες δοκιμασμένες μεθοδολογίες ουσίες κτλ αλλά του πούστη, αυτό νομίζω θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο, τα εμβόλια έχουν συνεισφέρει τόσο στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής όσο και στην κυριολεκτική εξαφάνιση ορισμένων νοσημάτων με αποτέλεσμα να μην χάσουν την ζωή τους ένας σκασμός ανθρώποι και άλλοι τόσοι να απολαμβάνουμε υψηλή προστασία από διάφορες αρρώστιες, αλλά ένα οποιοδήποτε εμβόλιο να βγει στην αγορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα εμένα προσωπικά με ανησυχεί ιδιαίτερα για πολλούς λόγους, οι φαρμακευτικές πολυεθνικές δεν είναι ευαγή ιδρύματα μην τρελαίνεστε.
Οκ μπορεί να βασίζονται σε συγκεκριμένες δοκιμασμένες μεθοδολογίες ουσίες κτλ αλλά του πούστη, αυτό νομίζω θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο, τα εμβόλια έχουν συνεισφέρει τόσο στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής όσο και στην κυριολεκτική εξαφάνιση ορισμένων νοσημάτων με αποτέλεσμα να μην χάσουν την ζωή τους ένας σκασμός ανθρώποι και άλλοι τόσοι να απολαμβάνουμε υψηλή προστασία από διάφορες αρρώστιες, αλλά ένα οποιοδήποτε εμβόλιο να βγει στην αγορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα εμένα προσωπικά με ανησυχεί ιδιαίτερα για πολλούς λόγους, οι φαρμακευτικές πολυεθνικές δεν είναι ευαγή ιδρύματα μην τρελαίνεστε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε συ, τα έχουμε πει ξανά και ξανά σε άλλα θέματα. Με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:03 Τα περισσότερα εμβόλια για να μην πω όλα θέλουν χαραλά 8 με 10 χρόνια για να βγουν από το εργαστήριο στην αγορά, τώρα μιλάμε για ευρεία κυκλοφορία σε +-1 χρόνο, αυτό βλέπω ότι δεν απασχολεί κανέναν σας.
Αλλά όταν κάποιοι είναι κολλημένοι απλώς δεν διαβάζουν.
Πρόκειται για σαφέστατα καθημερινά παραδείγματα των αναφερόμενων "τυφλών σημείων" στην ψυχολογία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Aλλά δεν μπορεί να περιμένει κάποιος κάτι καλύτερο από τους πανεπιστήμονες που αποκαλούν τον Otto φαρμακοτρίφτη.
Και ακριβώς γι' αυτό δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τον ιό της ιδεολογικοπολιτικής μιζέριας.
Και ακριβώς γι' αυτό δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τον ιό της ιδεολογικοπολιτικής μιζέριας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, εδώ, δεν έχουν άδικοΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:18 Aλλά δεν μπορεί να περιμένει κάποιος κάτι καλύτερο από τους πανεπιστήμονες που αποκαλούν τον Otto φαρμακοτρίφτη.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δεν ξέρω (δε νομίζω κιόλας) αν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά δεν έχω πετύχει μέχρι στιγμής (δεν διάβασα και όλες τις σελίδες διεξοδικά σε όλα τα συναφή νήματα βέβαια) κάποιο σχόλιο σαν το δικό μου το παραπάνω, αν είχα πετύχει κάτι αντίστοιχο απλά θα έβαζα έναΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:09Ρε συ, τα έχουμε πει ξανά και ξανά σε άλλα θέματα. Με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:03 Τα περισσότερα εμβόλια για να μην πω όλα θέλουν χαραλά 8 με 10 χρόνια για να βγουν από το εργαστήριο στην αγορά, τώρα μιλάμε για ευρεία κυκλοφορία σε +-1 χρόνο, αυτό βλέπω ότι δεν απασχολεί κανέναν σας.
Αλλά όταν κάποιοι είναι κολλημένοι απλώς δεν διαβάζουν.
Πρόκειται για σαφέστατα καθημερινά παραδείγματα των αναφερόμενων "τυφλών σημείων" στην ψυχολογία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- NewModelArmy
Το εμβολιο του αβραμοπουλου κατι μηνες πηρε να παρασκευαστει απο τη στιγμη που ξεκινησε η πανδημια στο Μεξικο.Επισης αν ειναι να περιμενουμε 8 χρονια δεν εχει νοημα,ως τοτε θα εχει εξαφανιστει απο μονος του ο ιος η θα προκαλει απλα κρυολογηματα σαν τους αλλους κορωνοιους.sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:03 Τα περισσότερα εμβόλια για να μην πω όλα θέλουν χαραλά 8 με 10 χρόνια για να βγουν από το εργαστήριο στην αγορά, τώρα μιλάμε για ευρεία κυκλοφορία σε +-1 χρόνο, αυτό βλέπω ότι δεν απασχολεί κανέναν σας.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι μάνες, παιδιά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το ξεκαθαρίζω για να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια.
Σαφέστατα όχι.
Ξέρεις ότι δεν αγαπάω τις μεγάλες γραμματοσειρές αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, τις θεωρώ απαραίτητες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Aναφορικά δε με αυτό, δεν μπορώ να σου προσάψω κάποιο άδικο γιατί αφορά σε διάσπαρτα θέματα με μεγάλο αριθμό σελίδων, που κανείς δεν μπορεί να μπει στη βάσανο ανάγνωσης από την αρχή αν δεν έχει ήδη συμμετοχή.sys3x έγραψε: 16 Μάιος 2020, 15:26αλλά δεν έχω πετύχει μέχρι στιγμής (δεν διάβασα και όλες τις σελίδες διεξοδικά σε όλα τα συναφή νήματα βέβαια) κάποιο σχόλιο σαν το δικό μου το παραπάνω, αν είχα πετύχει κάτι αντίστοιχο απλά θα έβαζα ένακαι δεν θα έμπαινα καν στον κόπο (ξέρεις πόσο βαριέμαι να γράφω
) να βάλω 100 λέξεις στην σειρά.
![]()
Θα προσπαθήσω να παραθέσω κάποια ενδεικτικά. Το ότι θα είναι δικά μου, δεν σημαίνει ότι ήμουν η μόνη που έκανα αυτές τις παρεμβάσεις αλλά το είναι πιο εύκολο να τα βρω στην αναζήτηση. Κάποιοι, το έχουν θέσει πολύ καλύτερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε ναι, αν δήλωνε πιπεροτρίφτης θα είχε μεγαλύτερο σουκσέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
συσέξ τραμπίστα αντισημίτης χρυσαύγουλος ψεκ. change my mind
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ