Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:27
Λεγεών έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:22
Περίμενα και γώ να μου πει ο Αρίστος πως όταν πεθάνω θα γίνω άνοστο ζωικό matter που θα μπλέκεται με λαχανικά και δημητριακά και που θα το τρώνε τα παιδιά μου και τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών των παιδιών μου, όσο θα εργάζονται υπό φρικτές συνθήκες σε εργοστάσια-φυλακές για να φτιάχνουν όπλα που θα στέλνονται στην πρώτη γραμμή ενός διαγαλαξιακού πολέμου με τους ανδρομέδιους και άλλους εξωγήινους πολιτισμούς που θα έχουμε ανακαλύψει και που έφτιαξαν μεγαλιθικές κατασκευές σε όλο τον γαλαξία, ενώ τα τσιπάκια θα έχουν μετατρέψει μερικούς εκλεκτούς σε space marines και...
Τελικά απλά διαβάζω πολύ 40Κ.
Οι λογοι ειναι πολιτικοι και οικονομικοι. Εξουσια και χρημα.
Το προβλημα τους ειναι οι διαφοροι Τραμπ και Πουτιν.
Για να το καταλαβεις σε απλα ελληνικα.
Ο Πουτιν εκανε νομο με τον οποιο το 51% της Gazprom ανηκει υποχρεωτικα στο κρατος.
Χωρις αυτο το το νομο η Gazprom θα βρισκοταν στα χερια του διεθνους παγκοσμιοποιητικου κεφαλαιου.
.
Φυσικά ένα παρόμοιο νόμο ένας τραμπικός Αμερικανός θα τον ονόμαζε μονολεκτικά : κομμουνισμός.
Η διαφορά ιστορίας δημιουργεί ορισμένα προβλήματα στη μεταφορά των θέσεων τα οποία οι Ευρωπαίοι μιμητές τα λύνουν με δημιουργική φαντασία.
Πριν μερικά χρόνια είχε ξεκινήσει το κίνημα στην Αμερική για την κατάργηση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ που σχηματίσθηκε το 1910.Γίνονταν και διαδηλώσεις.
ΟΛΑ τα επιχειρήματα μεταφέρθηκαν αυτούσια στην Ευρώπη και την Ελλάδα από τους ψεκ.Εκτός από ένα - τι θα γίνει μετά την κατάργηση των κεντρικών τραπεζών.Διότι κάτι πρέπει να γίνει.
Οι Αμερικανοί δεν ζήτησαν κάτι άλλο από την κατάργηση.Ποιός θα εξέδιδε το χρήμα;μα οι ιδιωτικές τράπεζες όπως γινόταν τον 19ο αιώνα.Και εάν η τράπεζα φαλίριζε ή τη λήστευε η συμμορία των Ντάλτον όποιος είχε τραπεζογραμμάτιά της θα έχαναν την αξία τους.Ανεξαρτήτως του ουτοπικού ή μη του σχεδίου,αυτό έλεγαν.
Οταν αυτό μεταφέρθηκε στην Ελλάδα έγινε μια τροποποίηση : η Τράπεζα της Ελλάδος δεν θα καταργηθεί αλλά θα περάσει στο Κράτος (ενώ τώρα δεν είναι).Διότι ο Ελλην δεξιός παντού βλέπει ως λύση το Κράτος ενώ ο Αμερικανός τον εαυτό του και μόνο.Μπήκε και στο πρόγραμμα του Καμμένου η κρατικοποιηση της ΤτΕ.