!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Λεγεών έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:26
Ποιος είναι ο απώτερος στόχος των Τραμπ και Πούτιν; Σημειωτέον, ο δεύτερος είναι ήδη 20 χρόνια στην εξουσία και μάλλον θα πεθάνει εκεί.

Πιστευουν οτι τα συμφεροντα τους εξυπηρετουνται με ανεξαρτητες τις χωρες τους και τις κυβερνησεις τους.

Πιχι ο Τραμπ ηταν ο πρωτος προεδρος μετα τον Κενεντυ που δεν δεχθηκε να ειναι μαριονετα.

Με το που ανεβηκε επε οτι εγω χεστηκα για την Παγκοσμιοποιηση και η ατζεντα μου ειναι να ξανακανω την Αμερικη δυνατη ξανα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος

Λεγεών έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:28 Ο Πούτιν γιατί τα κάνει όλα αυτά; Έμφυτη καλοσύνη και χριστιανοπατριωτισμός;

Τα κανει γιατι δεν θελει να ειναι τσιρακι του διεθνους κεφαλαιου. Θεωρει οτι μεσα στη χωρα του θα εχει αυτος τον πρωτο λογο και οχι οι ξενοι καπιταλιστες που θα αγοραζαν ολη την Gazprom αν δεν ψηφιζε το νομο που το εμποδιζε.

.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 10:40
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Μάιος 2020, 10:37 Προς στιγμήν ηλπισα πως με την εξάπλωση του κορωνοιου Επιτέλους θα το βουλωσουν οι αντιεμβολιαστές.
Σιγά σιγά βγαίνουν απ τις τρύπες τους.

Ας το αποδομησω κι αυτο.

Εγω ΔΕΝ ειμαι κατα των εμβολιων αλλα μονο κατα των εμβολιων με εμφυτευμα.

Καθε τι εδω μεσα πρεπει να το λεω 500 φορες για να γινει αντιληπτο;

So be it, εχω μεγαλη υπομονη. :smt005:

.
Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 11:36
τεν τεν έγραψε: 16 Μάιος 2020, 11:25 Αριστο είσαι κατά του εμβολιασμού;

Ειμαι κατα:

α) των εμβολιων fast track που δεν εχουν τουλαχιστον 5 χρονια κλινικων μελετων.

β) των εμβολιων με εμφυτευματα.

Για τα υπολοιπα εμβολια δεν εχω καμια αντιρρηση, ουτε εχω ενδιαφερον για το λεγομενο αντιεμβολιαστικο κινημα.

.
αρα εισαι εναντια στο εμβολιο που θελει να βγαλει ο Τραμπ και προτεινεις να καταστραφει η οικονομια για 5 χρονια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 16 Μάιος 2020, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Συνεπως η Παγκοσμιοποιηση ζοριζεται ΠΟΛΥ απο Τραμπ, Πουτιν και Brexit.

Αλλα και απο την εξεγερση σε ολη τη Νοτια Αμερικη.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

talaipwros έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:33

αρα εισαι εναντια στο εμβολιο που θελει να βγαλει ο Τραμπ

Δεν βγαζει ο Τραμπ κανενα εμβολιο.

Ουτε θα υποχρεωσει κανεναν να βαλει εμφυτευμα θελω να πιστευω.

Τωρα αν θελησει να υποστηριξει ενα αμερικανικο εμβολιο αυτο ειναι κατανοητο στα πλαισια της ελευθερης αγορας.

Το ιδιο θα κανουν και οι κυβερνησεις των 131 χωρων που ψαχνουν για εμβολιο.

Κατανοητη η φαγουρα ολων αυτων να θησαυρισουν αλλα τα fast track εμβολια εχουν προβληματα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σε καθε περιπτωση ομως πρωτα εχουμε αμερικανικες εκλογες και μετα θα εχουμε το αμερικανικο εμβολιο.

.
talaipwros

Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:36
talaipwros έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:33

αρα εισαι εναντια στο εμβολιο που θελει να βγαλει ο Τραμπ

Δεν βγαζει ο Τραμπ κανενα εμβολιο.

Ουτε θα υποχρεωσει κανεναν να βαλει εμφυτευμα θελω να πιστευω.

Τωρα αν θελησει να υποστηριξει ενα αμερικανικο εμβολιο αυτο ειναι κατανοητο στα πλαισια της ελευθερης αγορας.

Το ιδιο θα κανουν και οι κυβερνησεις των 131 χωρων που ψαχνουν για εμβολιο.

Κατανοητη η φαγουρα ολων αυτων να θησαυρισουν αλλα τα fast track εμβολια εχουν προβληματα.

.
οκ, εσυ για τα επομενα 5 χρονια ειπες δεν δεχεσαι εμβολιο

αρα θες να καταστραφει η παγκοσμια οικονομια και να μεινει ο πλανητης κλεισμενος σπιτι του για 5 χρονια

Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 11:36
τεν τεν έγραψε: 16 Μάιος 2020, 11:25 Αριστο είσαι κατά του εμβολιασμού;

Ειμαι κατα:

α) των εμβολιων fast track που δεν εχουν τουλαχιστον 5 χρονια κλινικων μελετων.

β) των εμβολιων με εμφυτευματα.

Για τα υπολοιπα εμβολια δεν εχω καμια αντιρρηση, ουτε εχω ενδιαφερον για το λεγομενο αντιεμβολιαστικο κινημα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Τι θα γινει ομως αν οι θανατοι ενος fast track εμβολιου ξεπερασουν τους θανατους του κορονοιου;

Εστω στις χωρες σαν την Ελλαδα με χαμηλη θνησιμοτητα;

Ερωτηση κανω.

Δεν ξερω την απαντηση αλλα δεν την ξερετε κι εσεις.

Συνεπως το fast track εμβολιο ειναι ΤΖΟΓΟΣ με καλυτερες πιθανοτητες της ρωσικης ρουλετας αλλα παντως ΤΖΟΓΟΣ.

.
talaipwros

Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:41 Τι θα γινει ομως αν οι θανατοι ενος fast track εμβολιου ξεπερασουν τους θανατους του κορονοιου;

Ερωτηση κανω.

Συνεπως το fast track εμβολιο ειναι ΤΖΟΓΟΣ με καλυτερες πιθανοτητες της ρωσικης ρουλετας αλλα παντως ΤΖΟΓΟΣ.

.
ναι ΟΚ, αρα εσυ λες οτι κανεις δεν πρεπει να κανει το εμβολιο του Τραμπ και για 5 χρονια ο πλανητης θα ειναι μεσα κλεισμενος καταστρεφοντας την οικονομια και τις ζωες του κοσμου
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

talaipwros έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:47
Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:41 Τι θα γινει ομως αν οι θανατοι ενος fast track εμβολιου ξεπερασουν τους θανατους του κορονοιου;

Ερωτηση κανω.

.
ναι ΟΚ, αρα εσυ λες οτι κανεις δεν πρεπει να κανει το εμβολιο του Τραμπ και για 5 χρονια ο πλανητης θα ειναι μεσα κλεισμενος καταστρεφοντας την οικονομια και τις ζωες του κοσμου

Δεν το λεω μονο εγω για το διαστημα των 5 χρονων αλλα γενικοτερα η ιατρικη δεοντολογια και πρακτικη.

Εγω λεω μονο οτι πανε να παρακαμψουν την ιατρικη δεοντολογια στα εμβολια τωρα γιατι τα κερδη εναι ΤΡΙΣ.

.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:27
Λεγεών έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:22 Περίμενα και γώ να μου πει ο Αρίστος πως όταν πεθάνω θα γίνω άνοστο ζωικό matter που θα μπλέκεται με λαχανικά και δημητριακά και που θα το τρώνε τα παιδιά μου και τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών των παιδιών μου, όσο θα εργάζονται υπό φρικτές συνθήκες σε εργοστάσια-φυλακές για να φτιάχνουν όπλα που θα στέλνονται στην πρώτη γραμμή ενός διαγαλαξιακού πολέμου με τους ανδρομέδιους και άλλους εξωγήινους πολιτισμούς που θα έχουμε ανακαλύψει και που έφτιαξαν μεγαλιθικές κατασκευές σε όλο τον γαλαξία, ενώ τα τσιπάκια θα έχουν μετατρέψει μερικούς εκλεκτούς σε space marines και...

Τελικά απλά διαβάζω πολύ 40Κ.

Οι λογοι ειναι πολιτικοι και οικονομικοι. Εξουσια και χρημα.

Το προβλημα τους ειναι οι διαφοροι Τραμπ και Πουτιν.

Για να το καταλαβεις σε απλα ελληνικα.

Ο Πουτιν εκανε νομο με τον οποιο το 51% της Gazprom ανηκει υποχρεωτικα στο κρατος.

Χωρις αυτο το το νομο η Gazprom θα βρισκοταν στα χερια του διεθνους παγκοσμιοποιητικου κεφαλαιου.

.
Φυσικά ένα παρόμοιο νόμο ένας τραμπικός Αμερικανός θα τον ονόμαζε μονολεκτικά : κομμουνισμός. :D
Η διαφορά ιστορίας δημιουργεί ορισμένα προβλήματα στη μεταφορά των θέσεων τα οποία οι Ευρωπαίοι μιμητές τα λύνουν με δημιουργική φαντασία.
Πριν μερικά χρόνια είχε ξεκινήσει το κίνημα στην Αμερική για την κατάργηση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ που σχηματίσθηκε το 1910.Γίνονταν και διαδηλώσεις.
ΟΛΑ τα επιχειρήματα μεταφέρθηκαν αυτούσια στην Ευρώπη και την Ελλάδα από τους ψεκ.Εκτός από ένα - τι θα γίνει μετά την κατάργηση των κεντρικών τραπεζών.Διότι κάτι πρέπει να γίνει.
Οι Αμερικανοί δεν ζήτησαν κάτι άλλο από την κατάργηση.Ποιός θα εξέδιδε το χρήμα;μα οι ιδιωτικές τράπεζες όπως γινόταν τον 19ο αιώνα.Και εάν η τράπεζα φαλίριζε ή τη λήστευε η συμμορία των Ντάλτον όποιος είχε τραπεζογραμμάτιά της θα έχαναν την αξία τους.Ανεξαρτήτως του ουτοπικού ή μη του σχεδίου,αυτό έλεγαν.
Οταν αυτό μεταφέρθηκε στην Ελλάδα έγινε μια τροποποίηση : η Τράπεζα της Ελλάδος δεν θα καταργηθεί αλλά θα περάσει στο Κράτος (ενώ τώρα δεν είναι).Διότι ο Ελλην δεξιός παντού βλέπει ως λύση το Κράτος ενώ ο Αμερικανός τον εαυτό του και μόνο.Μπήκε και στο πρόγραμμα του Καμμένου η κρατικοποιηση της ΤτΕ.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Αυτο το θεμα με τα fast track εμβολια ας ανεβει σε ξεχωριστο νημα.

Και να ανεβουν εκει οι γνωμες των ειδικων.

Να δουμε πιχι τι λεγαν ΠΡΟ κορονοιου και τι λενε ΜΕΤΑ.

Θα εχει πολυ φαση.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:54 Αυτο το θεμα με τα fast track εμβολια ας ανεβει σε ξεχωριστο νημα.

Και να ανεβουν εκει οι γνωμες των ειδικων.

Να δουμε πιχι τι λεγαν ΠΡΟ κορονοιου και τι λενε ΜΕΤΑ.

Θα εχει πολυ φαση.

.
Ναι, θα έχει πολύ φάση. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

Αρίστος έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:52
talaipwros έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:47

Ερωτηση κανω.

.

Δεν το λεω μονο εγω για το διαστημα των 5 χρονων αλλα γενικοτερα η ιατρικη δεοντολογια και πρακτικη.

Εγω λεω μονο οτι πανε να παρακαμψουν την ιατρικη δεοντολογια στα εμβολια τωρα γιατι τα κερδη εναι ΤΡΙΣ.

.
ναι ΟΚ, εγω λεω τι λες εσυ, εσυ λοιπον επιβεβαιωσες οτι εσυ λες οτι κανεις δεν πρεπει να κανει το εμβολιο του Τραμπ και για 5 χρονια ο πλανητης θα ειναι μεσα κλεισμενος καταστρεφοντας την οικονομια και τις ζωες του κοσμου
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

talaipwros έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:56

ναι ΟΚ, εγω λεω τι λες εσυ, εσυ λοιπον επιβεβαιωσες οτι εσυ λες οτι κανεις δεν πρεπει να κανει το εμβολιο του Τραμπ και για 5 χρονια ο πλανητης θα ειναι μεσα κλεισμενος καταστρεφοντας την οικονομια και τις ζωες του κοσμου

Αυτη ειναι η συλλογιστικη τυπων σαν τον Μπιλ Γκειτς.

Ανοιξε νεο νημα για να τη συζητησουμε αναλυτικα αν ισχυει η αν προκειται για χοντροκομμενη προπαγανδα.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”