!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρολόγια

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Re: Ρολόγια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

ό,τι θέλει ο κ. Μάκης :)

το sarb033 που ανέφερε ο Άγις είναι τοπ βφμ και άνετα <500, λίγο πιο πάνω είναι τα SARX035 και SDGM003 σε ίδιο στυλ, αν ψήνεσαι για κάτι πιο σπορ τότε τα αλπινιστ και οι επανεκδόσεις των 62μας που επίσης εσπάμμαρα (αν θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος έχομε πολλές εναλλακτικές)

να δώσω, βέβαια, στην τισσοτ ότι το παουερματικ80 βγαίνει σε πολύ ενδιαφέρουσες εκδόσεις (και ως χρονόμετρο) σε περίπτωση που θες καλβινιστικό βφμ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:03
Chilloutbuddy έγραψε: 14 Μάιος 2020, 14:34 μα δε γίνεται τώρα να φοράμε σουρωτήρια σαν τίποτα λαϊκοί τύποι :lol:
:romance-hearteyes:

έχω μία απορία: χειμώνα καλοκαίρι δεν αλλάζεις περίμετρο;
Εγώ όχι, το λουράκι θα ανοίξει όμως λίγο με τον καιρό...
Δεν την αποφεύγω τη δεύτερη τρύπα
Εικόνα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

κυριος Μακης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 01:44 σκεφτομουν να παρω κατι οικονομικο, εως 500 εουρο, ισως και κατι παραπανω, αλλα δυστυχως η μονη επαφη με τα ρολογια ειναι το εν λογω νημα. καποια προταση;
για να στριμώξουμε λίγο τις επιλογές, κατ'αρχάς ποιά κατηγορία σας ελκύει;
Διαλιέχτε.

μπίζνες καζουαλ, πχ
Εικόνα

καταδυτικό, πχ
Εικόνα

αεροπλανικό, πχ
Εικόνα

επίσημο, πχ
Εικόνα

χρονογράφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 23:12 Σε ζηλεύω Τσιλ που πιάνουν τα χέρια σου με τις κατασκευές. Όσες φορές έχω επιχειρήσει να κάνω κάποια κατασκευή ή το καταστρέφω ή που μοιάζει με χειροτεχνία νηπίου
Μπααα. Αυτά που κάνω θέλουν μανιώδη σημασία στη λεπτομέρεια, θα βαριόσουν σε 10 λεπτά. Και συνήθως φτιάχνω κάτι που θα μπορούσα να τ'αγοράσω με 50 ευρώ ξέρω γω. Το οποίο δεν έχει καμμία λογική. Είναι εσωτερική ανάγκη, αν την είχες θα το ήξερες.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Κύριε Μάκη θα μπω αμέσως στο ψητό γιατί υπάρχει κίνδυνος διάφοροι τύποι εδώ, που βέβαια ξέρουν πολλά περισσότερα από εμένα επί του αντικειμένου, να σε αποπροσανατολισουν.
Για την τιμή που ανέφερες, θεωρώ πως μια κατηγορία ρολογιων είναι μονόδρομος για σένα. Τα καταδυτικά. Ρολόγια που είναι all around. Θα τα έχεις μαζί σου χωρίς πρόβλημα και στην παραλία, και στη δουλειά και σε κάποια πιο επίσημη περίσταση ίσως. Ανθεκτικά και δε θα τα λυπάσαι στη χρήση.
Με το χέρι στην καρδιά λοιπόν (μιας και το επόμενο διάστημα, αν είμαι τυχερός ίσως καταφέρω να πάρω ένα από αυτά), σου προτείνω λοιπόν τα εξής:

- Orient RA-EL0002L00A ή απλούστερα Orient Triton
Εικόνα
Μπορείς να το βρεις κάτω από 400 ευρώ. Mε sapphire crystal, 43.4 mm διάμετρος, πολύ καλό καταδυτικό.

- Orient RA-AA0004E ή απλούστερα kamasu.
Εικόνα
Κι αυτό με sapphire crystal, πολύ καλό στο νερό αν και ελαφρώς πιο κάτω από το προηγούμενο, με πιο ταιριαστή διάσταση (42 mm) για όσους έχουμε μικρούς καρπούς. Μπορείς να το βρεις κάτω και από 280 ευρώ.

- Advisor SUPA Diver Bronze.
Εικόνα
Πανέμορφο δεν είναι; Αυτή τη στιγμή δε μπορείς να το αποκτήσεις, μπορείς μόνο να το παραγγείλεις (για Φθινόπωρο). Τιμή 449 δολάρια (όταν βγει στη παραγωγή θα έχει περισσότερο). Δεν του βρίσκω κάποιο μειονέκτημα πάρα μόνο ότι θα είναι διαμέτρου 44mm (θα το ήθελα λίγο μικρότερο)

- ARMIDA A8 VINTAGE BRASS
Εικόνα
Άλλο ένα πολύ καλό καταδυτικό ρολόι, διάστασης 42mm. 349 δολάρια αλλά συχνά κάνει έκπτωση 15% η εταιρεία, οπότε καλό είναι να περιμένεις για εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ ότι μέσα στον Ιούνιο θα έχουν προσφορά. Είναι λίγο σπαστικό ότι δέχονται πληρωμή μόνο μέσω PayPal αλλά τι να κάνουμε.

- Να κι ένα ευρωπαϊκό για το τέλος αν ντε και καλά θες να αποκτήσεις ρολόι από ευρωπαϊκή εταιρεία.
Steinhart OCEAN One 39 green ceramic
Εικόνα
Καλή διάσταση για όσους έχουμε μικρούς καρπούς (39mm), με sapphire crystal αλλά και κεραμικό πλαίσιο. 440 ευρώ. Το κατηγορούν βέβαια ως αντίγραφο ενός ρολεξ αλλά δε θα έπρεπε να σε νοιάζει. Αν σου κάνει κάνας σνομπ κάνα σχόλιο πες του: "μόνο ένας που ξέρει από ρολόγια ξέρει τη steinhart, τα ρολεξ τα ξέρει κι η κουτσή Μαρια".

Αυτά από εμένα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

κυριος Μακης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 01:44 σκεφτομουν να παρω κατι οικονομικο, εως 500 εουρο, ισως και κατι παραπανω, αλλα δυστυχως η μονη επαφη με τα ρολογια ειναι το εν λογω νημα. καποια προταση;
απο εδώ και μετά έχουμε σπαμμάρει διάφορα σε αυτό το εύρος τιμών
viewtopic.php?f=27&t=18196&start=255
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
sting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sting »

Κύριε Μάκη καλώς ήλθες στη φιλική μας γωνιά. Για να καταλήξω σε σοβαρές προτάσεις αγοράς θα πρέπει να κάνω κάποιες παραδοχές, σύμφωνα με τα γραφόμενά σου, παρακαλώ διόρθωσέ με οπουδήποτε είμαι λάθος:
  • Είσαι περίπου 32χρονών
  • Δουλεύεις σε ΙΤ περιβάλλον γραφείου, Γερμανία
  • Προτιμάς κρασί έναντι μπύρας/ουίσκι/κονιάκ
  • Αν και έθεσες ως όριο τα €500, είσαι διατεθειμένος να ανέβεις λίγο εάν το κομμάτι σου “μιλάει”
  • Δεν έχεις στην κατοχή σου κανένα ρολόι χειρός
Λαμβάνοντας τα ανωτέρω υπόψη λοιπόν κύριε Mάκη μας αλλά και τις προτάσεις των αξιότιμων μελών θα ήθελα να συνοψίσω σε τρία + ένα μοντέλα, το καθένα με τη δική του ιστορία και σημασία, ικανά να σταθούν δίπλα σου, ακούραστοι αρωγοί σε όλες τις δραστηριότητες. Τα ιδανικά κομμάτια, οι ιδανικοί υποψήφιοι για το “πρώτο ρολόι” ενός σοβαρού άνδρα.
Με εταιρικό ατσάλινο μπρασελε, για να αλλάξεις έπειτα σε λουράκι όπως επιθυμείς και γύρω στα 40 χιλιοστά κάσα, ως χρυσή τομή αισθητικής, για να μπεις με τους καλύτερους οιωνούς στο μαγικό κόσμο της αυτόματης μηχανοκίνητης ωροτεχνικης:

LONGINES Conquest Automatic, 39mm, 300m αδιάβροχο, βιδωτή κορώνα, €790 (Τζομασοπ)
Εικόνα

SEIKO Presage SARX035, 41mm, 100m αδιάβροχο, €700 (Γκνομον)
Εικόνα

TISSOT Gentleman Powermatic 80 silicium, 40mm, 100m αδιάβροχο, €500 (Τζομασοπ)
Εικόνα

Seiko SPB117J1 Alpinist, 39.5mm, 200m αδιάβροχο, €550 (Σταρ)
Εικόνα

Να σημειώσω επίσης ότι τα ανωτέρω μοντέλα βγαίνουν σε διάφορα χρώματα καντράν, αλλά και σε μεγαλύτερες κάσες.

ΦΙΛΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
  • Ζητάμε ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟΪ ή αν γνωρίζουμε μάρκα και μοντέλο. Εάν το κατάστημα δεν έχει ή εάν μας προτείνει ο πωλητής/τρια μπαταρία/κουάρτζ, ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΥΟΥΜΕ
  • Δοκιμάζουμε ΠΑΝΤΑ πριν αγοράσουμε
  • Παρατηρούμε λεπτομέρειες, όταν έχουμε αμφιβολίες δεν προχωράμε
  • Αναρωτιόμαστε :“Μπορώ να περάσω κάποια χρόνια φορώντας αυτό το ρολόι?”
  • Κάνουμε έρευνα, συγκρίνουμε τιμές, ρωτάμε για φιλικότερη τιμή (θυμήσου ότι ΕΣΥ πληρώνεις)
  • “Αγοράζουμε” ΠΡΩΤΑ τον έμπορο και ΕΠΕΙΤΑ το ρολόι
  • Αν κάτι δε μας αρέσει σε όλη την εμπειρία, δε ντρεπόμαστε να φύγουμε από το κατάστημα (θυμήσου ότι ΕΣΥ πληρώνεις)
  • Εάν η πωλήτρια είναι της τάξης του 8/10 και άνω, ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΥΟΥΜΕ
Καλη αναζήτηση φίλε εξερευνητή...
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τρελαίνομαι για τις παραδοχές του sting σε νέα μέλη προς το νήμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
κυριος Μακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυριος Μακης »

πολυ κατατοπιστικο ποστ του sting, τον οποιον ευχαριστω, οπως και τους υπολοιπους, για τις προτασεις τους, αν και τρομαξα στην αρχη μηπως γραψει και κανα ονοματεπωνυμο, μηπως εχει στειλει τιποτα στα μεηλ της δουλειας, τιποτα τετοιο :lol: Το αλπινιστ και το παουερματικ μου αρεσαν λιγο παραπανω, το επομενο βημα να τα δοκιμασω επανω μου.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Αν θελήσεις να πας πάνω από τα 500, θα συμφωνούσα στο alpinist.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

κυριος Μακης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 10:39 πολυ κατατοπιστικο ποστ του sting, τον οποιον ευχαριστω, οπως και τους υπολοιπους, για τις προτασεις τους, αν και τρομαξα στην αρχη μηπως γραψει και κανα ονοματεπωνυμο, μηπως εχει στειλει τιποτα στα μεηλ της δουλειας, τιποτα τετοιο :lol: Το αλπινιστ και το παουερματικ μου αρεσαν λιγο παραπανω, το επομενο βημα να τα δοκιμασω επανω μου.
φίλε Μάκη, επειδή σε βλέπω ότι ψάχνεσαι με την εμφάνιση, ίσως λόγω κάποιων ανασφαλειών που σε κυνηγάνε ακόμα, θα σου πω το εξής με τα ρολόγια αυτά που μπαίνουν σε αυτή την κουβέντα εδώ. πρόκειται για ένα κατεξοχήν μπούμερ αξεσουάρ, το οποίο είχε κάποια χρησιμότητα τα παλαιά χρόνια και το οποίο ανάλογα το κόστος και την εμφάνιση, δηλώνει και κάποια πράγματα για αυτόν που το φοράει, πολλές φορές παρά την θέλησή του, καθώς και την θέλησή του να δηλώσει κάποια πράγματα, πολλές φορές παρά την θέλησή του. παύει ο καρπός σου και εσύ ολόκληρος κατ' επέκταση να είσαι ουδέτερος, ως προς την κριτική ή τα συμπεράσματα που θα βγάλει κάποια (ή κάποιος) για το ποιόν σας. δυστυχώς οι άνθρωποι κρίνουν και από την εμφάνιση. :102:

αν είσαι οκ με όλα αυτά, προχώρα. :102:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

κυριος Μακης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 10:39 πολυ κατατοπιστικο ποστ του sting, τον οποιον ευχαριστω, οπως και τους υπολοιπους, για τις προτασεις τους, αν και τρομαξα στην αρχη μηπως γραψει και κανα ονοματεπωνυμο, μηπως εχει στειλει τιποτα στα μεηλ της δουλειας, τιποτα τετοιο :lol: Το αλπινιστ και το παουερματικ μου αρεσαν λιγο παραπανω, το επομενο βημα να τα δοκιμασω επανω μου.
Υπόψην το άλπινιστ επειδή το έχω δει κάμποσες φορές είναι πολύ ωραιότερο αυτοπροσώπως απ'ότι στις φωτογραφίες, συνήθως όποιος το βλέπει το αγοράζει κιόλας. Και πολύ αβανταδόρικο σε λουράκια και μπρασελέ, βασικά ό,τι και να του βάλεις του πάει.
Μην αμελήσεις να δεις και το μπλε και το πράσινο καντράν
Ειδικά το πράσινο είναι σούπερ τραβηχτικό (στην αρχή - μακροπρόθεσμα όλα τα ρολόγια με έντονα χρώματα κουράζουν οπτικά)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

κάρχιες όταν το λαδί κανδράν μπαίνει στο χρυσό ρολεξάκι με τα ρωμαϊκά νούμεραλς αρχίζετε τα που πα ρε καραμήτρο καρπιάλη ποιός νομίζεις ότι είσαι ο παφ τάτι ή ο κύριος μάκης. όταν όμως το δείτε σε γιαπωνέζο με συνδυασμό ότι να ναι τρίο καρώ με κροκό λουρί κάσα από μαντέμι και δείκτες βαμένους με στάμπιλο μπος, αρχινάτε τα μάλιστα, αυτό είναι το βφμ κυρίες και κύριοι και ινχάουζ να τα λέμε όλα. Αναμφίβολα εξαιρετική επιλογή μα τί γνώστης που είσθε μεσιέ. Αλλά τέτοιες κάρχιες είστε. Τέτοιες εξωνημένες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 21:55 καρπιάλη
:lol:

κανονικά για λαδί έπρεπε τίμιο λαϊκό αυτοδημιούργητο πρεζι και ΒΠ κουκλεντές ακουανοτ με τα λεφτά του ταττυ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

δεν είναι λαδί πλακάκι μπάνιου αυτο ρε, είναι αυτοκρατορικό κυπαρισσί
Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”