Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:58
Επειδή ανεβάζει θερμοκρασία πολύ παραπάνω από το απλο τηγάνι, τα λιπια γέμισαν τριγυρω και η τσίκνα γέμισε το χώρο. Ευτυχώς που η κουζίνα είναι σε ξεχωριστό δωμάτιο
Ερμή εγω τα κανω σε εξωτερικό φορητό μάτι, διότι η τσίκνα ειναι αφόρητη και χρειάζεται πολύ ωρα να πλύνω τα φίλτρα του απορροφητήρα. Είναι πάντως μια ωραία ψευδαίσθηση μπάρμπεκιου όταν δεν έχεις χώρο, εργαλεία,χρόνο για κανονικό.
Niki εχω λαυρακι. Πέραν από σκέτο ψήσιμο, έχουμε καμια ιδέα. Τα αμπελόφυλλα ειναι οντως καλή λύση ή θα βγει σαν βραστό το αποτέλεσμα;
Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:58
Επειδή ανεβάζει θερμοκρασία πολύ παραπάνω από το απλο τηγάνι, τα λιπια γέμισαν τριγυρω και η τσίκνα γέμισε το χώρο. Ευτυχώς που η κουζίνα είναι σε ξεχωριστό δωμάτιο
Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:58
Επειδή ανεβάζει θερμοκρασία πολύ παραπάνω από το απλο τηγάνι, τα λιπια γέμισαν τριγυρω και η τσίκνα γέμισε το χώρο. Ευτυχώς που η κουζίνα είναι σε ξεχωριστό δωμάτιο
προχθες το παρελαβε ποτε το εφτιαξες?
γιατί θέλει στρώσιμο κινητήρα το τηγάνι;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:58
Επειδή ανεβάζει θερμοκρασία πολύ παραπάνω από το απλο τηγάνι, τα λιπια γέμισαν τριγυρω και η τσίκνα γέμισε το χώρο. Ευτυχώς που η κουζίνα είναι σε ξεχωριστό δωμάτιο
Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:58
Επειδή ανεβάζει θερμοκρασία πολύ παραπάνω από το απλο τηγάνι, τα λιπια γέμισαν τριγυρω και η τσίκνα γέμισε το χώρο. Ευτυχώς που η κουζίνα είναι σε ξεχωριστό δωμάτιο
προχθες το παρελαβε ποτε το εφτιαξες?
γιατί θέλει στρώσιμο κινητήρα το τηγάνι;
εχουμε πει - πως ερχεται '' στρωμενο'' το λοτζ
ολοκληρο λινκ ειχα ανεβασει για το seasoning μαντεμενιου + εγραψα τα βασικα
τι διαλο μονο ο Γουωλντορφ ενημερωνεται δωμεσα ;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
δεν θελει ερχεται '' ψημενο '' δεν διαβασες τι γραφω παραπανω ;
δεν διαβαζω ρεκλαμες ρε ,αμα περιμενω να μου ερθει το τηγανι και να υποθεσω οτι ειναι ετοιμο,μπα...
εξαλλου αυτο που πληρωνετε 35 ευρω κανει 15 δολλαρια στο αμερικα.
δεν θελει ερχεται '' ψημενο '' δεν διαβασες τι γραφω παραπανω ;
δεν διαβαζω ρεκλαμες ρε ,αμα περιμενω να μου ερθει το τηγανι και να υποθεσω οτι ειναι ετοιμο,μπα...
εξαλλου αυτο που πληρωνετε 35 ευρω κανει 15 δολλαρια στο αμερικα.
σωπααααα κανει τοσο; ιδεα δεν ειχαμε
ειναι κ φαινεται ετοιμο - δεν χρειαζονται υποθεσεις
Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:58
Επειδή ανεβάζει θερμοκρασία πολύ παραπάνω από το απλο τηγάνι, τα λιπια γέμισαν τριγυρω και η τσίκνα γέμισε το χώρο. Ευτυχώς που η κουζίνα είναι σε ξεχωριστό δωμάτιο
προχθες το παρελαβε ποτε το εφτιαξες?
χθες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μιά χαρά έτοιμο ήταν το τηγάνι.Μιά χοιρινή έφτιαξα για να το δω και βγήκε σούπερ.
Μόλις κουλαντρίσω λίγο τις θερμοκρασίες του (πολύ υψηλές,ιδιαίτερα με γκάζι),θα ψήσω φτιάξω σωστά και τον μόσχο τον σιτευτό να φχαριστηθεί λίγο το μέσα μου.