δλδ καλαφατισματα - βαριες συντηρησεις - ακομα κ γενικες ανακασκευες κανετε καθε 20 χρονια ;Niki έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:25Σίγουρη γίνεται λόγω του γάμου μου θα μου παραδοθούν όπως τα παρέδωσε ο παππούς μου στον πατέρα μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό που έγινε είναι γενικό ακόμα και το κατάστρωμα ξηλώθηκε όλο ,οι καμπίνα το τιμόνι τα ηλεκτρονικά τα βίντζια είναι καινούργια ακόμα και τα παραγάδια θα είναι καινούργια στον γάμο ακόμα και τα δίχτυα όλα θα είναι καινούργια .Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:32δλδ καλαφατισματα - βαριες συντηρησεις - ακομα κ γενικες ανακασκευες κανετε καθε 20 χρονια ;
Φυσικά το έθιμο θέλει να τα στολίσουμε κιόλας αλλά εγώ διαφωνώ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
ευχαριστω καλυφθηκαNiki έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:35Αυτό που έγινε είναι γενικό ακόμα και το κατάστρωμα ξηλώθηκε όλο ,οι καμπίνα το τιμόνι τα ηλεκτρονικά τα βίντζια είναι καινούργια ακόμα και τα παραγάδια θα είναι καινούργια στον γάμο ακόμα και τα δίχτυα όλα θα είναι καινούργια .
καθε μερα ειναι γιορτη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν κάνω εγώ γιο τα δίνω στα 20 του με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα αν έχει παντρευτεί ή όχι.Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:38ευχαριστω καλυφθηκαNiki έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:35Αυτό που έγινε είναι γενικό ακόμα και το κατάστρωμα ξηλώθηκε όλο ,οι καμπίνα το τιμόνι τα ηλεκτρονικά τα βίντζια είναι καινούργια ακόμα και τα παραγάδια θα είναι καινούργια στον γάμο ακόμα και τα δίχτυα όλα θα είναι καινούργια .Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:32
δλδ καλαφατισματα - βαριες συντηρησεις - ακομα κ γενικες ανακασκευες κανετε καθε 20 χρονια ;
καθε μερα ειναι γιορτη![]()
Niki έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:40Αν κάνω εγώ γιο τα δίνω στα 20 του με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα αν έχει παντρευτεί ή όχι.Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:38ευχαριστω καλυφθηκαNiki έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:35
Αυτό που έγινε είναι γενικό ακόμα και το κατάστρωμα ξηλώθηκε όλο ,οι καμπίνα το τιμόνι τα ηλεκτρονικά τα βίντζια είναι καινούργια ακόμα και τα παραγάδια θα είναι καινούργια στον γάμο ακόμα και τα δίχτυα όλα θα είναι καινούργια .
καθε μερα ειναι γιορτη![]()
ντακσξ ασχετος ορεσιβιος ειμαι απο την Ανω Βοσκανη αλλα δεν βοσκαω κουτοχορτο κ σανο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα καλύτερα παιδιά
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
ναι
Καλά περνάμε, αλλά όχι και τέλεια!mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:06άρα εμείς δεν περνάμε;!Juno έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:41Άρα περνούσες ωραία.moiraia ola έγραψε: 12 Μάιος 2020, 01:11
μπορεί και να με είχαν πει τότε με την αλλαγή
αλλα μετά ξεχάστηκα, δεν ξέρω![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
σιγουρα διοτι εχει και θυμαρι μεσα .Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2020, 15:21Δε το έφτιαξα εγώ, οπότε μάλλον στο άλλο νημα θα έπρεπε να πάει.
Συκώτι είναι, με μέλι-μπαλσαμικο-θυμάρι. Ελάχιστο λάδι, ίσα ίσα κάτω για να μην κολλήσει στην αρχή.
Χοιρινες στο μαντεμοτηγανο. Έγιναν πολύ νόστιμες, σα να ήταν στο κάρβουνο. Η κουζίνα πάλι έγινε κωλος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
δλδ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Επειδή ανεβάζει θερμοκρασία πολύ παραπάνω από το απλο τηγάνι, τα λιπια γέμισαν τριγυρω και η τσίκνα γέμισε το χώρο. Ευτυχώς που η κουζίνα είναι σε ξεχωριστό δωμάτιο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
mpiftekopoiimeno burger
Ερμή εγω τα κανω σε εξωτερικό φορητό μάτι, διότι η τσίκνα ειναι αφόρητη και χρειάζεται πολύ ωρα να πλύνω τα φίλτρα του απορροφητήρα. Είναι πάντως μια ωραία ψευδαίσθηση μπάρμπεκιου όταν δεν έχεις χώρο, εργαλεία,χρόνο για κανονικό.Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:58 Επειδή ανεβάζει θερμοκρασία πολύ παραπάνω από το απλο τηγάνι, τα λιπια γέμισαν τριγυρω και η τσίκνα γέμισε το χώρο. Ευτυχώς που η κουζίνα είναι σε ξεχωριστό δωμάτιο
Niki εχω λαυρακι. Πέραν από σκέτο ψήσιμο, έχουμε καμια ιδέα. Τα αμπελόφυλλα ειναι οντως καλή λύση ή θα βγει σαν βραστό το αποτέλεσμα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
μόλις το παρέλαβαΕρμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:55 Χοιρινες στο μαντεμοτηγανο. Έγιναν πολύ νόστιμες, σα να ήταν στο κάρβουνο. Η κουζίνα πάλι έγινε κωλος
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-