Δεν είδα κάποιον να "χειροκροτεί" την εισαγγελέα.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:46Η κατάντια της δικαιοσύνης σήμερα είναι ότι από χτες χειροκροτάτε Εισαγγελέα, επειδή πήγε να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή τη δουλειά της. Αυτό κι αν δεν είναι μεγάλη εικόνα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:43
Όχι κούκλα μου, τη μεγάλη εικόνα βλέπω.
Και αυτό που βλέπω είναι ότι από όποια πλευρά και να δεις το ζήτημα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην απλότητα της αυτοδικίας.
Και ας ψάχνονται μετά εισαγγελείς, δικηγόροι και σκερτσόζοι για την επίλυση του θέματος για άλλα 10 χρόνια.
Και ματαξαναεπαναλαμβάνω.
Η τυφλότητα ή μικροπολιτική σκοπιμότητα όσων δεν αντιλαμβάνονται ότι κατηγορώντας την εισαγγελέα, προβάλλουν αυτομάτως τους δολοφόνους ως ανυπεράσπιστα θύματα της κακής εισαγγελέως, είναι το ζητούμενο μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 10:35 Τα σχετικά για την "αφίλητη παρθένα" με ξένισαν πολύ γιατί αφήνουν ερωτηματικά για τη σύνδεση της παρθενίας με τη βαρύτητα του εγκλήματος.
Επειδή όμως δεν έχω γνώση αυτών που λέχθηκαν από τους μεν και τους δε σε όλη τη διάρκεια της δίκης, αν αυτή η αγόρευση λειτουργήσει τελικώς επιβαρυντικά για τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους, δεν θα θεωρήσω ότι έτυχαν "άδικης" δίκης.
Απλώς γιατί το έγκλημα τους παραμένει αυτό που είναι ανεξαρτήτως της αγόρευσης της εισαγγελέως.