!!! DEVELOPMENT MODE !!!

η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

η εισαγγελέας τα είπε μια χαρά
πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι που έχουν σώας τας φρένας θα συμφωνήσουν με τα λεγόμενά της
το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι εισαγγελέας και όχι κάποιος δημοσιογράφος σε πανελ
πρέπει να κρατάει αποστάσεις, να μην φορτίζεται συναισθηματικά και να μην ταυτίζεται με κανέναν, όσο ειδεχθές και αν είναι το έγκλημα το οποίο δικάζεται
κατέχει έναν θεσμικό ρόλο στο δικαστήριο
συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο Σκέρτσος
και βέβαια δεν αποτελεί "παρέμβαση" στη δικαιοσύνη, ας μη λέμε ό,τι θέλουμε
οι δικαστικοί λειτουργοί δεν βρίσκονται στο απυρόβλητο
κριτική και σχολιασμός του έργου τους είναι θεμιτό να γίνονται
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:14
Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:11
Τα δικαστήρια δεν είναι «λαϊκή απογευματινή».
Όταν για τη δικαιοσύνη παίζει σημαντικά ο παράγων "αποσυμφόρηση φυλακών" σαφώς και είναι.
Ότι ο Σκέρτσος είπε για τη λαϊκή απογευματινή επειδή είχε στην ατζέντα την αποσυμφόρηση των φυλακών;
Όχι κούκλα μου, τη μεγάλη εικόνα βλέπω.

Και αυτό που βλέπω είναι ότι από όποια πλευρά και να δεις το ζήτημα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην απλότητα της αυτοδικίας.

Και ας ψάχνονται μετά εισαγγελείς, δικηγόροι και σκερτσόζοι για την επίλυση του θέματος για άλλα 10 χρόνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άρτεμις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άρτεμις »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 12:18
Άρτεμις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 12:15
Otto Weininger έγραψε: 15 Μάιος 2020, 11:03
Πχ δες εδώ. Εμένα θα μου ερχόταν να ορμηξω πάνω του

Δική Σατανιστων

Εγώ προσωπικά δεν τολμώ να το δω γιατί θα συγχυστώ.
δες αυτο αρκει :102:

Εικόνα
Ο Βορίδης είναι έξυπνος άνθρωπος. Δεν μπορώ να τον φανταστώ να φάσκει και να αντιφάσκει, μια να λέει πωπω τι κακό πράγμα που είναι «το κοινό περί δικαίου αίσθημα» και στο τέλος της δήλωσής του να λέει «ηθική δικαιοσύνη για την οικογένεια», και λοιπές ανοησίες για λαϊκισμό λες και το ζήτημα ήταν να μοιραστούν λεφτά και όχι μια ανθρωποκτονία.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Σημερα βγαίνει η απόφαση - ποινή ? :popc:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:32
ούτε για αστείο, ο Σκέρτσος είναι από τα ικανότερα στελέχη και η παρέμβαση για την εισαγγελέα Ροη Μπην ολόσωστη
Η παρέμβαση είναι τελείως λάθος γιατί δε μιλάει ως νομικός, και δε χρησιμοποιεί νομική επιχειρηματολογία. Δε μπορείς σε 5 γραμμές να κρίνεις της στάση της εισαγγελέως.
Παρεμβαίνει στη διαδικασία μιας δίκης σε εξέλιξη.
Ή κάνει πολιτική παρέμβαση σε δίκη υψηλού ενδιαφέροντος, ή είναι μαλάκας που έκανε μια μαλακία-επιπολαιότητα. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να φύγει από το παράθυρο
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:43

Και αυτό που βλέπω είναι ότι από όποια πλευρά και να δεις το ζήτημα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην απλότητα της αυτοδικίας.

Και ας ψάχνονται μετά εισαγγελείς, δικηγόροι και σκερτσόζοι για την επίλυση του θέματος για άλλα 10 χρόνια.
Η κατάντια της δικαιοσύνης σήμερα είναι ότι από χτες χειροκροτάτε Εισαγγελέα, επειδή πήγε να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή τη δουλειά της. Αυτό κι αν δεν είναι μεγάλη εικόνα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:32
Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 12:52 Το γραφείο του πρωθυπουργού; Εννοείς τον υφυπουργό ; Ε ναι θέλει ξήλωμα.
ούτε για αστείο, ο Σκέρτσος είναι από τα ικανότερα στελέχη και η παρέμβαση για την εισαγγελέα Ροη Μπην ολόσωστη
Αν ήταν Ρόη Μπην τώρα θα τους είχαμε κρεμασμένους στην ομόνοια.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

δεν υπάρχει "ολόσωστη παρέμβαση κυβερνητικού στελέχους σε δίκη" όπως δεν υπάρχει "αναίμακτη σφαγή".
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Εξηγουσε στην tv πριν λιγο καποιος πως η δολοφονια βαραίνει τους 2 , γιατι τη στιγμή που την πεταξαν στη θαλασσα (μαζι) ηταν ζωντανη και το τι ειχε προηγηθεί δεν εχει τόση σημασία .
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 12:35
Otto Weininger έγραψε: 15 Μάιος 2020, 12:18 Συγγενείς δεν έχετε να σας βοηθήσουν;
Σου διαφεύγει ο παράγων της κληρονομικότητας.

Είτε σε αμιγώς παθολογικό είτε σε ευρύτερο πλαίσιο.
χτυπημα κατω απο τη μεση, δεν μ αρεσει. το βρισκω ανηθικο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Φάση που μου είχε κάνει ένα λαμόγιο δικηγόρος:
Έρχεται μιά μέρα ένας στο σπίτι και μου λέει "ρε συ, μεθαύριο δικάζεσαι για libel - το λέει το πινάκιο".
Λέω εγώ "τι ; πως ; δεν έχω ιδέα".
Μου λένε "έκαναν τοιχοκόλληση (!) στο δημαρχείο της αγωγής εις βάρος σου και άρα προσδιορίστηκε δικάσιμος και τα λοιπά, χωρίς να σου κοινοποιηθεί τίποτα !".
Έλα Μιμή στον τόπο σου λέω εγώ και καλά και τι έκανα ;
Προσέβαλες μου λένε την τάδε, από ένα internet site.
Λέω εγώ καθείστε ρε σεις, να δούμε περιέχει το site κάποια δυσφήμηση ; Το ψάχνω - τίποτα.
Μου λένε οι άλλοι "καλά θα πάμε να δούμε αν μπορείς να ζητήσεις συγγνώμη, να σταματήσει".
Λέω εγώ "μην φεύγετε, θα ψάξουμε και τα ιστορικά files, μέχρι τριετία να δούμε".
Όμως φεύγουν οι δικοί μου δικηγόροι και ψάχνω μόνος μου και πάλι δεν βρίσκω τίποτα !
Πάω την άλλη μέρα στο δικαστήριο λοιπόν και τώρα μου επιδεικνύει η δικηγόρος που ήθελε να με δικάσει ένα περιοδικό (!) στο οποίο όντως
προσεβάλετε η μηνύτρια (προπονήτρια αλόγων στον ιππόδρομο) και έλεγε ο παλαβός συντάκτης ότι "όπως μου είπε και ο τάδε ...", δηλαδή εγώ !
Της λέω "μανδάμ τι ειναι αυτό ; ο κάθε ντε τρέλενμπεργκ τι δουλειά έχω εγώ ;;;".
Λέει λοιπόν αυτή "καλά γράψε μία συγγνώμη εκεί πέρα και την αποσύρω" - αλλά ο πραγματικός ένοχος δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο. Στον δικαστή δεν παρουσιάστηκα εγώ - έφυγα μετά από αυτό.
Αλλά τότε θυμήθηκα για μία συζήτηση τηλεφωνική που είχε γίνει προ διετίας μεταξύ εμού και του τρελού δημοσιογράφου - αλλά του είχα πει άλλα πράγματα από αυτά που έγραψε.
Του είχα πει "κοίτα ρε το άλογο της τέτοιας είναι σίγουρο και έτυχε τη μέρα που δεν έχω ούτε πεντόευρο να παίξω".
Αυτός λοιπόν επειδή το άλογο μπορεί μεν να ήταν σίγουρο, αλλά δεοντολογικά δεν έβγαινε βάσει εκτιμήσεων περιοδικών -ήταν κάποιο steering job δηλαδή από τα πολλά του ιπποδρόμου- έγραψε αυτό το υβρεολόγιο.
Τέλος πάντως εκεί έληξε η ιστορία.
Αλλά όμως εμένα τη διεύθυνση μου την ξέρει και ο τελευταίος πορτιέρης του ιπποδρόμου. Πως μου κάνουν τοιχοκόλληση ;
Διαμαρτυρήθηκα γι αυτό αλλά δεν έγινε τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 15 Μάιος 2020, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:42 η εισαγγελέας τα είπε μια χαρά
πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι που έχουν σώας τας φρένας θα συμφωνήσουν με τα λεγόμενά της
το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι εισαγγελέας και όχι κάποιος δημοσιογράφος σε πανελ
πρέπει να κρατάει αποστάσεις, να μην φορτίζεται συναισθηματικά και να μην ταυτίζεται με κανέναν, όσο ειδεχθές και αν είναι το έγκλημα το οποίο δικάζεται
κατέχει έναν θεσμικό ρόλο στο δικαστήριο
συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο Σκέρτσος
και βέβαια δεν αποτελεί "παρέμβαση" στη δικαιοσύνη, ας μη λέμε ό,τι θέλουμε
οι δικαστικοί λειτουργοί δεν βρίσκονται στο απυρόβλητο
κριτική και σχολιασμός του έργου τους είναι θεμιτό να γίνονται
1. Όχι, τα περι παρθενίας, μπαμπαδες που γυμνάζονται κλπ σάχλες ήταν αυτό, σάχλες. Κακώς ειπώθηκαν, ήταν άστοχα.
2. Τα κλάματα δε που έβαλε ήταν πιο θεατρινισμοί και από την Λωξάντρα.
3. Κι εγώ συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο Σκέρτσος, αλλά δεν είμαι εκπρόσωπος της νομοθετικής εξουσίας και υφυπουργός που παρεμβαίνει στην εξέλιξη μιας δίκης
4. Οι δικαστικοί λειτουργοί δεν βρίσκονται στο απυρόβλητο και φυσικά θα πρέπει να κριθούν πειθαρχικά και ό,τι άλλο, αλλά όχι από τον κάθε Σκέρτσο. Ο δικηγορικός σύλλογος, σαφώς σωστά την κατέκρινε, ο δικηγόρος που μπήκε σε αίθουσα και αγόρευσε δεν είχε καμία δουλειά.

Με λίγα λόγια γελοιότητες για το θεαθήναι και μόνο. Μένει να δούμε την έκβαση.

Eπίσης πώς κατάφερες και συμφωνείς και με την Εισαγγελέα και με το Σκέρτσο; Εφόσον αυτοι οι 2 δε συμφωνούν μεταξύ τους; :smt005: Τι να πω, μπερδεύομαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Έπεσαν οι ΝΔκομματαρχες να φάνε την εισαγγελεα γιατί τόλμησε να πει την αλήθεια.
Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:46

Η κατάντια της δικαιοσύνης σήμερα είναι ότι από χτες χειροκροτάτε Εισαγγελέα, επειδή πήγε να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή τη δουλειά της. Αυτό κι αν δεν είναι μεγάλη εικόνα.
Ε και λοιπόν;

Εκ των πραγμάτων, το θέμα δεν είναι το πως το βλέπουμε εμείς ως θεατές αλλά το πως βιώνουν το θέμα οι οικείοι των θυμάτων.

Το επιχείρημα της αξίας της κάθε ανθρώπινης ζωής δεν λειτουργεί μονομερώς. Όταν λοιπόν η δικαιοσύνη προσπαθεί να την αποτιμήσει λογιστικά, δίνοντας ένα ηθικοπλαστικό βερνίκωμα στην επιφάνεια, που απευθύνεται σε ένα αόριστο κοινό καλό, χωρίς να πείθει ΚΑΝΕΝΑΝ σε προσωπικό επίπεδο, κάτι δεν πάει καλά τόσο στο λογικό όσο και στο ηθικό πεδίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
mpiftekopoiimeno burger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mpiftekopoiimeno burger »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:00
Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:46

Ε και λοιπόν;

Εκ των πραγμάτων, το θέμα δεν είναι το πως το βλέπουμε εμείς ως θεατές αλλά το πως βιώνουν το θέμα οι οικείοι των θυμάτων.

Το επιχείρημα της αξίας της κάθε ανθρώπινης ζωής δεν λειτουργεί μονομερώς. Όταν λοιπόν η δικαιοσύνη προσπαθεί να την αποτιμήσει λογιστικά, δίνοντας ένα ηθικοπλαστικό βερνίκωμα στην επιφάνεια, που απευθύνεται σε ένα αόριστο κοινό καλό, χωρίς να πείθει ΚΑΝΕΝΑΝ σε προσωπικό επίπεδο, κάτι δεν πάει καλά τόσο στο λογικό όσο και στο ηθικό πεδίο.
ΓΑΛΑΡΑ δινεις ρεστα σε αυτο το τοπικ αλλα το υπονοουμενο για συγγενεις (εστω αυτο το ελαφρυ, οτι θα σκεφτονται το ιδιο στρεβλα με τα μελη-συγγενεις τους) δεν μου αρεσε. Ειναι ατοπο, ομιλεις για ανθρωπους που δεν ξερεις/δεν ειναι εδω/ και δεν προσφερει τιποτα στηνν συζητηση -
γνωμη μου
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”