!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ
καθε ποτε κανετε σεξ κ σας μενουν αξεχαστα τα πιο συνηθισμενα μερη ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ωχ τώρα που το λες ειχα κάποτε ενα χελωνακι.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 00:00To χρυσοψαρο πιάνει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Το Σάββατο μετα το καθιερωμένο 1 μπανιο της εβδομάδας με νερό απο το πηγάδι το οποίο ζεσταίνομε στη θράκαΑγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 01:32 καθε ποτε κανετε σεξ κ σας μενουν αξεχαστα τα πιο συνηθισμενα μερη ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ έχω δυο γάτες, τις βγάζω στο μπαλκόνι ότανΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Μάιος 2020, 23:59Μα τι στο καλό, δεν είχες κανέναν γκόμενο φιλοζωο; Εσύ δεν είχες ποτε ούτε καναρινι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και μετά πλένουμε τα βρακια μας με νερό και στάχτη και τα απλώνουμε στο φως του φεγγαριού και τα μαζεύουμε με τις πρώτες ηλιαχτιδες για να μη τα κάψει ο ήλιος.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 09:11Το Σάββατο μετα το καθιερωμένο 1 μπανιο της εβδομάδας με νερό απο το πηγάδι το οποίο ζεσταίνομε στη θράκαΑγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 01:32 καθε ποτε κανετε σεξ κ σας μενουν αξεχαστα τα πιο συνηθισμενα μερη ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Εμενα τα πλένει η δούλα.Naida έγραψε: 15 Μάιος 2020, 09:20Και μετά πλένουμε τα βρακια μας με νερό και στάχτη και τα απλώνουμε στο φως του φεγγαριού και τα μαζεύουμε με τις πρώτες ηλιαχτιδες για να μη τα κάψει ο ήλιος.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 09:11Το Σάββατο μετα το καθιερωμένο 1 μπανιο της εβδομάδας με νερό απο το πηγάδι το οποίο ζεσταίνομε στη θράκαΑγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 01:32 καθε ποτε κανετε σεξ κ σας μενουν αξεχαστα τα πιο συνηθισμενα μερη ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ είμαι η δούλα που μένει στο αποθηκακιCecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 09:21Εμενα τα πλένει η δούλα.Naida έγραψε: 15 Μάιος 2020, 09:20Και μετά πλένουμε τα βρακια μας με νερό και στάχτη και τα απλώνουμε στο φως του φεγγαριού και τα μαζεύουμε με τις πρώτες ηλιαχτιδες για να μη τα κάψει ο ήλιος.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 09:11
Το Σάββατο μετα το καθιερωμένο 1 μπανιο της εβδομάδας με νερό απο το πηγάδι το οποίο ζεσταίνομε στη θράκα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θα ήταν λίγο περίεργο στην κορυφή του έβερεστ να θέλεις να ρίξεις ένα πούτσο στον ρυτιδιασμένο σέρπαΑγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 01:32 καθε ποτε κανετε σεξ κ σας μενουν αξεχαστα τα πιο συνηθισμενα μερη ;
νεαρος εμενα σε γκαρσονιερα και ειχα σκυλι μεσα στο σπιτι, οταν γαμουσα ηταν παντα θεατης.bolek έγραψε: 14 Μάιος 2020, 23:16 σε σταβλο εχει γαμησει κανεις σας; οπως τα ζωα
κοριτσια σας εχει γαμησει κανεις σε σταβλο;
εγω θα ηθελα αλλα δεν μου εχει τυχει. ζω σε πολη και οι σταβλοι ειναι μακρια απο εμενα.
ομως παλια ειχα δει κατι σχετικες ταινιες
βασικα δεν εχω δει ποτε μου απο κοντα ουτε τετραγωνο δεματι αχυρο η κατι παρομοιο. μονο στα πετ σοπ κατι σακουλακια με ξερο χορτο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
bolek έγραψε: 14 Μάιος 2020, 23:16 κοριτσια σας εχει γαμησει κανεις σε σταβλο;
εγω θα ηθελα αλλα δεν μου εχει τυχει. ζω σε πολη και οι σταβλοι ειναι μακρια απο εμενα.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μπα, δε συνάδει με την ιδεολογία του, είναι ακραία ιμπεριαλιστικό και αποικιοκρατικό: ο πλούσιος λευκός δυτικός που πηδάει τους φτωχούς ιθαγενείς, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Δε θα το άντεχε.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
διαφωνωΝταρνάκας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 10:07Μπα, δε συνάδει με την ιδεολογία του, είναι ακραία ιμπεριαλιστικό και αποικιοκρατικό: ο πλούσιος λευκός δυτικός που πηδάει τους φτωχούς ιθαγενείς, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Δε θα το άντεχε.
δειχνει πως δεν εχει θεματα με ταξικες - φυλετικες διαφορες κ δεν εχει μικροαστικες ομοφοβικες αντιληψεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Να προστεθεί και το αποθηκάκι.Naida έγραψε: 15 Μάιος 2020, 09:23Εγώ είμαι η δούλα που μένει στο αποθηκακιCecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 09:21Εμενα τα πλένει η δούλα.Naida έγραψε: 15 Μάιος 2020, 09:20
Και μετά πλένουμε τα βρακια μας με νερό και στάχτη και τα απλώνουμε στο φως του φεγγαριού και τα μαζεύουμε με τις πρώτες ηλιαχτιδες για να μη τα κάψει ο ήλιος.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Θα έβαζα στοίχημα ότι δούλεψε ιεραποστολικό, με τα νυχτικά φορεμένα, σε απόλυτο σκότος και μόνο σε ημέρες χωρίς νηστεία.Στύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 00:09 Δεν έχω να προσθέσω κάτι στο νήμα, πρέπει να είμαι πολύ βαρετός τύπος τελικά, γι' αυτό έχω και 4 παιδιά.![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 97 Απαντήσεις