Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
bolek έγραψε: 14 Μάιος 2020, 23:16
σε σταβλο εχει γαμησει κανεις σας; οπως τα ζωα
κοριτσια σας εχει γαμησει κανεις σε σταβλο;
εγω θα ηθελα αλλα δεν μου εχει τυχει. ζω σε πολη και οι σταβλοι ειναι μακρια απο εμενα.
ομως παλια ειχα δει κατι σχετικες ταινιες
βασικα δεν εχω δει ποτε μου απο κοντα ουτε τετραγωνο δεματι αχυρο η κατι παρομοιο. μονο στα πετ σοπ κατι σακουλακια με ξερο χορτο
Μπορείς να το κάνεις σε πετ σοπ στο τμημα για τα κουνέλια που έχει το ξερό χόρτο. Άμα έχει και κουνέλια θα έχεις και αρώματα σταβλου.
Τώρα που το λες σε πετ σοπ/κτηνιατρειο ναι. Με την κτηνίατρο που ηταν υπάλληλος εκεί.
Επίσης σε στρατόπεδο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
εγω θα ηθελα αλλα δεν μου εχει τυχει. ζω σε πολη και οι σταβλοι ειναι μακρια απο εμενα.
βασικα δεν εχω δει ποτε μου απο κοντα ουτε τετραγωνο δεματι αχυρο η κατι παρομοιο. μονο στα πετ σοπ κατι σακουλακια με ξερο χορτο
Μπορείς να το κάνεις σε πετ σοπ στο τμημα για τα κουνέλια που έχει το ξερό χόρτο. Άμα έχει και κουνέλια θα έχεις και αρώματα σταβλου.
Τώρα που το λες σε πετ σοπ/κτηνιατρειο ναι. Με την κτηνίατρο που ηταν υπάλληλος εκεί.
εγω θα ηθελα αλλα δεν μου εχει τυχει
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
nostromos έγραψε: 14 Μάιος 2020, 23:26
στη θαλασσα με κυμα ...αντε να συγχρονιστεις με τα κυματα ...κοντεψα να πνιγω ...
παραξενο, συνηθως κινδυνευουν οι γυναικες γιατι περνουν νερα απο κατω
αλλωστε κακα τα ψεμματα, εαν ειναι πολυχρησιμοποιημενες ποτε δεν κανουν καλη εφαρμογη στο επιμαχο σημειο.
το εχω προσεξει στις παραλιες γυναικες μιας καποιας ηλικιας οταν βγαινουν απο την θαλασσα σταζουν αρκετη ωρα νερα αναμεσα απο τα ποδια
Επίσης σε στρατόπεδο.
Λίγο περίεργο. Μέχρι φιλιά έτσι ζεστά εχω ανταλλάξει σε σαλονάκι αναμονής σε ιατρείο κι αυτό ώσπου να αντιληφθώ οτι ο γιατρός είχε κάμερα