Άντε γαμήσου.sloopy έγραψε: 14 Μάιος 2020, 07:41 Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις μακριναρια,βαριεμαι να τις διαβαζω και με παιρνει ο υπνος.
Δεν το γουστάρουμε ολες το παραμυθι . Να ειστε ολιγόλογοι και περιεκτικοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Φαντασία σου πλανευτρα.Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:36ε οχι κ χοντρη - μην δουλευεις τον κοσμοNaida έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:34Καραμαναρα βεβαίως και είμαι απλά στο πιο χονδρό. Να ενημερώνεις σωστά τον κόσμο μην τρέφουν ψεύτικες ελπίδες.Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:30
εισαι καραμαναρα - ενημερωσα τυχον ενδιαφερομενους - ηταν υποχρεωση μου κ ας ατυχησα κ ας σκοτωνομαστε - τις αξιες τις αναγνωριζω .![]()
Δεν σου κάθεται καλά στο μυαλό ε;τι να σε καμω. Ατύχησες αλλά υπάρχουν ανθρωποι που με έχουν γνωρίσει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θα σου εστελνα μνμτα αν δεν γνωριζα σιγουρα τι αξιζεις εμφανισιακα ;Naida έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:38Φαντασία σου πλανευτρα.
Δεν σου κάθεται καλά στο μυαλό ε;τι να σε καμω. Ατύχησες αλλά υπάρχουν ανθρωποι που με έχουν γνωρίσει![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μα δεν μου έχεις στείλει ποτέ, ούτε ένα τι κάνεις ομορφουλαΑγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:40θα σου εστελνα μνμτα αν δεν γνωριζα σιγουρα τι αξιζεις εμφανισιακα ;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ενα οχι - δεκαδες ναι - το μονο που ηταν υπερβολη απο οσα εγραψα ειναι πως εχω στειλει πιο πολλα -
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Γιάννης
Δεν παίζει. Τις γάτες δεν τις εκπαιδεύεις. Σε εκπαιδεύουν.
Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:47
ενα οχι - δεκαδες ναι - το μονο που ηταν υπερβολη απο οσα εγραψα ειναι πως εχω στειλει πιο πολλα -
Μ' ακούνε. Κατά διάστημα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στα παπαρια μου.
Κοπελιά, δεν βρέχει. Σε φτύνουν.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Προσπάθησες να ξεκολλήσεις χαρα μου .Σορρυ.
Hang on sloopy 
Σκέψου να σου είχαμε στειλει κ πμ τι θα μας εσουρνες. Σαύρα.
Ignore κ άντε γεια.
Ignore κ άντε γεια.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Μωρό μου Σόρρυ, μα είναι πιο μεγάλη του Γρηγόρη ...parafrwn έγραψε: 14 Μάιος 2020, 21:39 Σκέψου να σου είχαμε στειλει κ πμ τι θα μας εσουρνες. Σαύρα.
Ignore κ άντε γεια.
Hang on sloopy 
Καλά σε έκανε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση