Εδώ δεν μου κάνουν ερωτική εξομολόγηση έτσι, φαντάσου να βάλω και φώτο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
να σου κάνω 'γω.Όλες παίρνουν ερωτικές εξομολογήσεις εκτός από μένα. Τι γίνεται;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι τώρα που παραπονέθηκα τι να το κάνωKauldron έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:49να σου κάνω 'γω.Όλες παίρνουν ερωτικές εξομολογήσεις εκτός από μένα. Τι γίνεται;
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
διαβασε τα χιλιαδες ερωτικα μνματα που σου εχω στειλει - να παρεις τα πανω σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ψεύτη, ούτε ένα δεν χαλαλισες για μένα. Ολο αλλού τα στέλνεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ή ο Μπακάλης.Νταρνάκας έγραψε: 14 Μάιος 2020, 12:00 Ψυχραιμία συμφορουμίται, μην παρασύρεσθε και ενθουσιάζεσθε. Να σας υπενθυμίσω το διάσημο ρητό, "Πίσω από κάθε επιτυχημένη γυναικεία τρολοπερσόνα, κρύβεται ένας νταβραντισμένος μουστακαλής".
σε εσενα τα εχω στειλει
καραμαναρα 96 / 100 εισαι - αξιζεις αυτα κ αλλα τοσα - κ ας με εγραψες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:15σε εσενα τα εχω στειλει
καραμαναρα 96 / 100 εισαι - αξιζεις αυτα κ αλλα τοσα - κ ας με εγραψες
Ας είναι και στην κλίμακα ΚΤΕΛ κύριε οδηγέ μου. Αλλά ένα τρυφερό μήνυμα δεν έλαβα ποτές απο εσένα. Ούτε ένα. Τέτοιος είσαι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γιάννης
Εμένα αν με καλέσεις θα πάρω μαζί μου τα γατιά φεύγοντας.Naida έγραψε: 14 Μάιος 2020, 08:03 Ας μη μου πει ότι είμαι όμορφη και τι τέλειο φαγητό και τι ωραίο σπίτι και πόσο γλυκουλικα γατάκια έχεις και τα λέμε.
Κανείς δεν παίρνει τα γατιά μου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γιάννης
Πας στοίχημα; Αν τα αφήσουμε να αποφασίσουν εκείνα, θα εκπλαγείς (δεν φταίω εγώ, φαίνεται πως έχω γατομαγνήτη).
Δεν παίζει. Τα έχω εκπαιδευμένα.Γιάννης έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:23Πας στοίχημα; Αν τα αφήσουμε να αποφασίσουν εκείνα, θα εκπλαγείς (δεν φταίω εγώ, φαίνεται πως έχω γατομαγνήτη).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εισαι καραμαναρα - ενημερωσα τυχον ενδιαφερομενους - ηταν υποχρεωση μου κ ας ατυχησα κ ας σκοτωνομαστε - τις αξιες τις αναγνωριζω .Naida έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:19
Ας είναι και στην κλίμακα ΚΤΕΛ κύριε οδηγέ μου. Αλλά ένα τρυφερό μήνυμα δεν έλαβα ποτές απο εσένα. Ούτε ένα. Τέτοιος είσαι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καραμαναρα βεβαίως και είμαι απλά στο πιο χονδρό. Να ενημερώνεις σωστά τον κόσμο μην τρέφουν ψεύτικες ελπίδες.Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:30εισαι καραμαναρα - ενημερωσα τυχον ενδιαφερομενους - ηταν υποχρεωση μου κ ας ατυχησα κ ας σκοτωνομαστε - τις αξιες τις αναγνωριζω .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε οχι κ χοντρη - μην δουλευεις τον κοσμοNaida έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:34Καραμαναρα βεβαίως και είμαι απλά στο πιο χονδρό. Να ενημερώνεις σωστά τον κόσμο μην τρέφουν ψεύτικες ελπίδες.Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:30εισαι καραμαναρα - ενημερωσα τυχον ενδιαφερομενους - ηταν υποχρεωση μου κ ας ατυχησα κ ας σκοτωνομαστε - τις αξιες τις αναγνωριζω .Naida έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:19
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση