!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;
δεν είναι δυνατόν να κρινουμε έναν τόπο μόνο ως τόπο, παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι. Ελλάδα θα πουμε οι επρισοτεροι γιατί έχουμε συγγενείς και φίλους. Βέβαια ό,τι και να πεις μικρή σημασία έχει εφόσον η μοναδική ψηφοφορία που έχει σημασία είναι αυτή που γίνεται με τα πόδια. Σκυλοβρίζω την αγγλία από τότε που ήρθα. Παρόλα αυτα δεν πάω και δεν θα πάω μόνιμα Ελλάδα εκτός αν ξέρω γω έχω εξασφαλισμένο ένα εφταχίλιαρο το μήνα οικογενειακό εισόδημα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ετσιsys3x έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:41Έχω έναν φίλο-γνωστό από κάλι, έχει νομίζω καμμιά 20ριά χρόνια που ζει μόνιμα εδώ. Σε κάποια φάση τον ρώτησα γιατί έφυγες ρε από εκεί και με λέει, φίλε δεν παλεύεται!
Εντωμεταξύ ο τύπος δεν είχε κάποια σχέση με Ελλάδα προηγουμένως απλά με το που πάτησε πόδι εδώ όταν ήρθε για ολιγοήμερες διακοπές έμεινε μόνιμα (και συνεχίζει)
100% τρου στόρυ, το μόνο του παράπονο από εδώ είναι το ελληνικό κράτος, είναι πολύ περισσότερο Έλλην από πολλούς εδώ μέσα και το λέω μετά λόγου γνώσης αυτό.
οι πιο φανατικες Ελληνιδες που εχω γνωρισει - ειναι Γερμανιδες που εκαναν οικογενεια με Ελληνες κ φυσικα επελεξαν την Αντροχωρα για να ζησουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και λίγα να έχεις παλεύεται. Εκεί που δεν παλεύεται είναι αν δεν έχεις τίποτα και είσαι μισθωτός και μάλιστα με δουλειά εντελώς ξένη προς το αντικείμενο που θα ήθελες να έχεις. Μιζέρια, βλέποντας έναν κόσμο (ποιοι είναι άραγε;) να καλοπερνάει.Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:15 Η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος για να ζεις ΑΝ έχεις κληρονομήσει καμια δεκαριά μύρια και πάνω σε ρευστό.
Για οτιδήποτε άλλο, όχι δεν είναι το καλύτερο μέρος για να ζείς. Είναι το καλύτερο μέρος για να διακοπάρεις, πράγμα που έχει άμεση συνάφεια με την πρώτη μου φράση.
Επίσης αυξάνεται η εγκληματικότητα συνέχεια και δεν υπάρχει η ασφάλεια της Γερμανίας. Δεν έχεις καλή ιατρική περίθαλψη. Η χώρα γίνεται ξένη προς τους ντόπιους με την μετανάστευση, χωρίς να έχει τις προυποθέσεις για να απορροφήσει τέτοια μετανάστευση.
Κατά τα άλλα στην Γερμανία και βόλτες μπορείς να κάνεις και δάση, βουνά υπάρχουν, το Αμβούργο έχει και λιμάνι, δεν είναι μίζερα, ο καιρός τα χαλάει αν και υπάρχει καλοκαίρι ενός, δύο μηνών. Όρεξη και ικανό εισόδημα να έχεις.
Εγώ με 1.5 χιλιάρικο ατομικό, έφευγα αύριο οδικώς.Lord Brum έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:46 δεν είναι δυνατόν να κρινουμε έναν τόπο μόνο ως τόπο, παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι. Ελλάδα θα πουμε οι επρισοτεροι γιατί έχουμε συγγενείς και φίλους. Βέβαια ό,τι και να πεις μικρή σημασία έχει εφόσον η μοναδική ψηφοφορία που έχει σημασία είναι αυτή που γίνεται με τα πόδια. Σκυλοβρίζω την αγγλία από τότε που ήρθα. Παρόλα αυτα δεν πάω και δεν θα πάω μόνιμα Ελλάδα εκτός αν ξέρω γω έχω εξασφαλισμένο ένα εφταχίλιαρο το μήνα οικογενειακό εισόδημα.
Αστέρι μου του τα υπεραναλύεις νομίζω, ο ερμάκος μέσα από αυτές τις γραμμές κραυγάζει μπορεί να έχω κάποια καβάτζα αλλά μου την σπάει αφάνταστα ότι παρόλα αυτά πρέπει να δουλεύω αντί να κάνω διακοπές όλο το χρόνο, μια ζωή είναι, θα περάσει.Antares έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:50Και λίγα να έχεις παλεύεται. Εκεί που δεν παλεύεται είναι αν δεν έχεις τίποτα και είσαι μισθωτός και μάλιστα με δουλειά εντελώς ξένη προς το αντικείμενο που θα ήθελες να έχεις. Μιζέρια, βλέποντας έναν κόσμο (ποιοι είναι άραγε;) να καλοπερνάει.Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:15 Η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος για να ζεις ΑΝ έχεις κληρονομήσει καμια δεκαριά μύρια και πάνω σε ρευστό.
Για οτιδήποτε άλλο, όχι δεν είναι το καλύτερο μέρος για να ζείς. Είναι το καλύτερο μέρος για να διακοπάρεις, πράγμα που έχει άμεση συνάφεια με την πρώτη μου φράση.
Επίσης αυξάνεται η εγκληματικότητα συνέχεια και δεν υπάρχει η ασφάλεια της Γερμανίας. Δεν έχεις καλή ιατρική περίθαλψη. Η χώρα γίνεται ξένη προς τους ντόπιους με την μετανάστευση, χωρίς να έχει τις προυποθέσεις για να απορροφήσει τέτοια μετανάστευση.
Κατά τα άλλα στην Γερμανία και βόλτες μπορείς να κάνεις και δάση, βουνά υπάρχουν, το Αμβούργο έχει και λιμάνι, δεν είναι μίζερα, ο καιρός τα χαλάει αν και υπάρχει καλοκαίρι ενός, δύο μηνών. Όρεξη και ικανό εισόδημα να έχεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
με 1.5 χιλ το μηνα στην Ελλαδα (χωρις οικογενεια ) εισαι αρχοντας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρχοντας με 1.5 χιλιαρικο;
Απλα την βγαζεις τι αρχοντας
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Εδώ είναι το ζουμί του θέματος του νήματος γιάννννη, μιά αριστεράντζα και ένας ακροδεξιός συμφωνούν σχεδόν απόλυτα ακόμη και να μην το ξέρουν οι ίδιοι, παιδιά μιά χαρά ισορροπημένους σας βρίσκω (σε αυτό το θέμα), σχεδόν φυσιολογικούς.mao mao έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:53Εγώ με 1.5 χιλιάρικο ατομικό, έφευγα αύριο οδικώς.Lord Brum έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:46 δεν είναι δυνατόν να κρινουμε έναν τόπο μόνο ως τόπο, παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι. Ελλάδα θα πουμε οι επρισοτεροι γιατί έχουμε συγγενείς και φίλους. Βέβαια ό,τι και να πεις μικρή σημασία έχει εφόσον η μοναδική ψηφοφορία που έχει σημασία είναι αυτή που γίνεται με τα πόδια. Σκυλοβρίζω την αγγλία από τότε που ήρθα. Παρόλα αυτα δεν πάω και δεν θα πάω μόνιμα Ελλάδα εκτός αν ξέρω γω έχω εξασφαλισμένο ένα εφταχίλιαρο το μήνα οικογενειακό εισόδημα.
.
.
με δικό σου σπίτι, εξοχικό, και χωρίς έξοδα για αυτοκίνητα, μετακινήσεις κλπ τη βγάζεις αξιοπρεπώς αν δεν έχεις οικογένεια.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
εξαρταται απο το τι θεωρεις αρχοντιαΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:58 Αρχοντας με 1.5 χιλιαρικο;
*ξεχναω παντα πως ειμαι σε πχορουμ μεγιστανων με ακριβες αναγκες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 14 Μάιος 2020, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
JJ o δασκαλος της σχετικοποιησης της φτωχιας 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γιάννννη εσύ τι θα προτιμούσες, Ελλάδα με 1,5 μεγάλο το μήνα για Φρανκφούρτη με 2 - 2κάτι;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:58 Αρχοντας με 1.5 χιλιαρικο;
.
.
Και με λιγότερα, η αξιοπρέπεια από κάποιο μηνιάτικο και πάνω δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με τα φταλέ.
.
.
Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:01εξαρταται απο το τι θεωρεις αρχοντιαΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:58 Αρχοντας με 1.5 χιλιαρικο;
*ξεχναω παντα πως ειμαι σε πχορουμ μεγιστανων με ακριβες αναγκες![]()
.
.
- hellegennes
Άρα όσοι έχουν οικογένεια και εισόδημα 700 ευρώ δεν την βγάζουν, ψοφάνε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:58 Αρχοντας με 1.5 χιλιαρικο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις