!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:10
talaipwros έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:04 ειναι αστειο και να το συζηταμε, Βρετανια Γερμανια ειναι παρα πολυ πιο ομορφες απο Ελλαδα για οτιδηποτε ανω των 2-3 εβδομαδων μπαροκλαμπονυκτοτσαρκες
:fp: :fp: :fp: :fp: :fp:
Εσύ από Γερμανία δεν έχεις ιδέα. Έλα εδώ πρώτα, να σε βγάλω έξω. Πήγες μόνο στο Η.Β..
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Chilloutbuddy έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:11 αν έχετε ανοιχτές πάμπ καθημερινές, σε προάστια, μη μιλάτε καθόλου.
Εγώ το χωριό που μένω πλέον δεν έχω παμπ, μπυραρία δηλαδή. 'Εχει τέσσερα ρεστοράν μόνο. Αλλά έχει λεωφορείο, και πας σε 19 λεπτά στο πλησιέστερο προάστιο που γίνεται της πουτάνας. Το λεωφορείο περνά όλη νύχτα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος για να ζεις ΑΝ έχεις κληρονομήσει καμια δεκαριά μύρια και πάνω σε ρευστό.
Για οτιδήποτε άλλο, όχι δεν είναι το καλύτερο μέρος για να ζείς. Είναι το καλύτερο μέρος για να διακοπάρεις, πράγμα που έχει άμεση συνάφεια με την πρώτη μου φράση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

talaipwros έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:04 ειναι αστειο και να το συζηταμε, Βρετανια Γερμανια ειναι παρα πολυ πιο ομορφες απο Ελλαδα για οτιδηποτε ανω των 2-3 εβδομαδων μπαροκλαμπονυκτοτσαρκες
Ναι ρε , βέβαια.

Για αυτό οι συνταξιούχοι ανά τον κόσμο σκοτώνονται ποιος θα μετακομίσει πρώτος μόνιμα στη Βρετανία.

Και λέω συνταξιούχοι γιατί είναι οι μόνοι που το επαγγελματικό δεν παίζει ρόλο στην επιλογή τους
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
κυριος Μακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυριος Μακης »

αυτο που λεει ο Καβαλιερε βλεπω πανω κατω Φρανκφουρτη, που δεν την λες ακριβως και Βερολινο. και ανοιχτα μπαρ με τσιγαρο θα βρεις εως αργα, και φαι στις 4 το πρωι Σαββατου πριν πας σπιτι, και μαγαζια γεματα καθημερινες μετα την δουλεια. και παλι δεν εχω καταληξει για το που ειναι καλυτερα, αλλα νομιζω εαν ημουν Ελλαδα αμφιβαλλω αν θα εβγαινα περισσοτερο(εδω βεβαια βολευει οτι η πολη ειναι τοσο οσο μεγαλη και με αστικες συγκοινωνιες που νομιζω θα μου λειψει οσο τιποτα αλλο οταν φυγω)
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:15 Η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος για να ζεις ΑΝ έχεις κληρονομήσει καμια δεκαριά μύρια και πάνω σε ρευστό.
Για οτιδήποτε άλλο, όχι δεν είναι το καλύτερο μέρος για να ζείς. Είναι το καλύτερο μέρος για να διακοπάρεις, πράγμα που έχει άμεση συνάφεια με την πρώτη μου φράση.
ουτε και ετσι, εκτος και αν εχεις μια βιλα στο πηλειο, μια βιλα στην κηφισια ενα οροφοδιαμερισμα απεναντι απο τον λυκαβηττο κλπ.
και παλι τα σκας σε ενα σπιτι στο kensingtonκαι εισαι και παλι πολυ καλυτερα

Μονο τα παιδικα μας χρονια κανουν την Ελλαδα να φαινεται ομορφη και οι αναμνησεις που την συνοδευουν δυστυχως

Ποσο να αντεξεις επισης τις παραλιες της σαντορινης; 2-3 βδομαδες;
και αντιστοιχα αλλα τουριστικα μερη. Μεχρι 2-3 βδομαδες.
Μετα θυμιζει βηρυτό. Θα μου πεις ασχημη η Βυρητος; οκ, γουστα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:15 Η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος για να ζεις ΑΝ έχεις κληρονομήσει καμια δεκαριά μύρια και πάνω σε ρευστό.
Γιατί, ρε Ερμή; Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα, δηλαδή έχεις ένα νορμάλ εισόδημα και δεν μετράς τις φέτες ψωμί που θα φας, ποιο είναι το σοβαρό θέμα ποιότητας ζωής στην Ελλάδα; Κάνε μου μια μίνι σύγκριση με κάποια χώρα που θεωρείς ότι υπερέχει ξεκάθαρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cavaliere έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:12
hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:10
:fp: :fp: :fp: :fp: :fp:
Εσύ από Γερμανία δεν έχεις ιδέα. Έλα εδώ πρώτα, να σε βγάλω έξω. Πήγες μόνο στο Η.Β..
Το «πιο όμορφες» είναι γεωγραφικός χαρακτηρισμός. Οκέι, δεν έχω δει από κοντά όλην την Γερμανία, αλλά ξέρω πέντε πράγματα από γεωγραφία και με την καμμία δεν την λες πιο όμορφη από την Ελλάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Antares έγραψε: 14 Μάιος 2020, 13:10 Όταν ζούσα στην Γερμανία νοσταλγούσα συνέχεια μια εικόνα από την Ελλάδα. Ένα τραπεζάκι στην αυλή, να κοιτάω θάλασσα ή το δάσος, βουνό, πίνοντας καφέ ή ούζο. Στον απογευματινό ήλιο του καλοκαιριού. Λείπει η ωραία φύση, λείπει το φως από την Γερμανία, όπως και η ιστορία και η γλώσσα η ελληνική, αν και αυτοί έχουν μεγαλύτερη αγάπη για τους αρχαίους.
.
:o
Σου λειπει η φυση της Πτολεμαιδας;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 13:24
Northern Spirit έγραψε: 14 Μάιος 2020, 06:41 Η Ελλαδαρα εχει υψηλου επιπεδου ζωη οχι μαλακιες..Ειδικα στην Αθηνα αλλο πραγμα σου λεω.. :roll:

Για να μην πιασω θεσσαλονικη..Πχιοτητα υψηλη σε ολα τα επιπεδα.. :roll: Αφρικανικου επιπεδου..
Σε ποιες περιοχές της "Αθήνας" και της Θεσσαλονίκης έχεις ζήσει καλό μου;

Και ποιες πόλεις της Ελλάδας έχεις επισκεφθεί ώστε να κρίνεις αξιόπιστα το επίπεδο ζωής που προσφέρουν;

:lol:
παρα πολλες αφου στην Ελλαδα εζησα 30 χρονια...

Μονο τα μπιτσομπαρα και το φαγητο αξιζουνε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σε αντίθεση με την Αγγλία που πες μας τι αξίζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:54
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:39 Ακολουθει ακαταληπτο σχολιο
από sys3x » 23 λεπτά πριν
Σαφώς, γι αυτό λέω ότι στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερη η ζωή, αν δεν έχεις λεφτά-δουλειά κτλ πας Γερμανία πχ, φυσιολογικό, σχεδόν φυσιολογικό βρίσκω ακόμη κι αν έχεις τα παραπάνω αλλά θες κάτι καλύτερο και δεν το βρίσκεις εδώ οπότε οκ πας για λίγο καιρό, για μόνιμα νομίζω παίζει προμπλέμα φιλαράκο, το νομίζω το λέω ευγενικά ε.
viewtopic.php?f=40&t=21851&start=240

Eπειδη στα Ελληνικα δεν το καταλαβα
Έλα, σ'έφτιαξα.

Εικόνα
Χμ, πρήτη ματς αλλά πρέπει να βάλεις και τον παράγοντα να είναι απαραίτητη η φυσική σου παρουσία σε κάποιο μέρος στο εξωτερικό οπότε και επιλέγεις να αφήσεις την πατρίδα σου, πάνω κάτω αυτοί είναι όλοι οι λόγοι για έναν φυσιολογικό άνθρωπο να αφήσει την Ελλάδα για την Γερμανία πχ.
Αν ένας άνθρωπος που καλύπτει τις βιοποριστικές του ανάγκες επιλέγει να κάτσει μόνιμα στο εξωτερικό γιατί η Ελλάδα αφού κτλ τότες η Ελλάδα είναι το μικρότερο "πρόβλημα" που έχει στην ζωή του κι αυτό το ονομάζω "πρόβλημα" από ευγένεια πάντα ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:34
:o
Σου λειπει η φυση της Πτολεμαιδας;
Νομός Πρέβεζας. Τους υποδεχόμαστε όταν έρχονται σαν τουρίστες. Αρκετοί μένουν μόνιμα στην σύνταξη τους.
Άβαταρ μέλους
sys3x

hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:14 Σε αντίθεση με την Αγγλία που πες μας τι αξίζει.
Τα σπίτια πχ, να ο πίθηκας ασούμε μπορεί να μένει σε μεγάλο διαμέρισμα-δωμάτιο πάνω από 14τ.μ, μπορεί να είναι άπλας να έχει αγοράσει πχ δικό του δωμάτιο άνω των 23τ.μ.
Επίσης στην Αγγλία έχει και πολλές μεθυσμένες Αγγλίδες (και στην Ελλάδα έχει τα καλοκαίρια αλλά μην του το πείτε) και μπορεί κάποιες από αυτές να μην τον φτύνουν στην μάπα, ποτέ δεν ξέρεις θέλω να πω, α και να μην μιλήσουμε για την ανεπανάληπτη αγγλική κουζίνα, οκ μπορεί να μην είναι σα τη γερμανική αλλά καταλαβαίνεις, εξάλλου τι ανάγκες έχει ο άνθρωπος; καθαρό νερό φαΐ αέρα και καλά μουνάκια οπότε...
Επίσης μην κρίνεις εξ ιδίων Χέλλη, εσένα δεν σε φτύνουν στην μάπα όλες οι Ελληνίδες, άμα χρειαζότανε και στο Κιρζικιστάν θα πήγαινες να γαμήσεις όχι στην Αγγλία που είναι και δίπλα και κοροϊδεύεις τον Πίθηκα.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μηχανικός έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:55 Μόνο καμιά Καλιφόρνια συγκρίνεται με την Ελλάδα.
Έχω έναν φίλο-γνωστό από κάλι, έχει νομίζω καμμιά 20ριά χρόνια που ζει μόνιμα εδώ. Σε κάποια φάση τον ρώτησα γιατί έφυγες ρε από εκεί και με λέει, φίλε δεν παλεύεται!
Εντωμεταξύ ο τύπος δεν είχε κάποια σχέση με Ελλάδα προηγουμένως απλά με το που πάτησε πόδι εδώ όταν ήρθε για ολιγοήμερες διακοπές έμεινε μόνιμα (και συνεχίζει)
100% τρου στόρυ, το μόνο του παράπονο από εδώ είναι το ελληνικό κράτος, είναι πολύ περισσότερο Έλλην από πολλούς εδώ μέσα και το λέω μετά λόγου γνώσης αυτό.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”