!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σπάνε το δεσμό εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Σπάνε το δεσμό εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Re: Σπάνε το δεσμό εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:47
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:25

Ε, ακριβώς αυτά τα κλισέ ήθελα να αποφύγω.
Μάλλον δεν κατανόησες τι έγραψα.

Ας το ξαναπώ. Είναι άλλο πράγμα η μαγνητοσκόπηση του μαθήματος στην τάξη ή η απευθείας αναμετάδοση του και άλλο πράγμα μαθήματα σχεδιασμένα για διαδικτυακή χρήση.
Ναι, πιθανόν δεν κατανόησα. Οπότε, μια και το διευκρίνησες, επαναλαμβάνω τα ερωτήματα που συνεχίζω να έχω.

Σε ποιες από τις περιπτώσεις που αναφέρεις, "σπάει ο δεσμός εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή" από τη στιγμή που εκ των πραγμάτων η διδασκαλία στην τάξη (διαδικτυακή ή μη) είναι μια δημόσια λειτουργία;

Ο προσδιορισμός "ανήλικο" αφορά στην απαγόρευση έκθεσης του προσώπου των παιδιών;
Δεν είναι δημόσια διαδικασία. Δεν επιτρέπεται κανείς να μπαίνει στην τάξη. Νέτα σκέτα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ στρέφει κυρίως τα βέλη του κατά της υπουργού για τη βιντεοσκόπηση του μαθήματος από τη φυσική τάξη και μετάδοσής του μέσω διαδικτύου στους μαθητές που δεν θα προσέλθουν στα σχολεία.

Και η νουδού συμμορφώθηκε:
Κορωνοϊός - Κεραμέως: Δεν θα γίνεται βιντεοσκόπηση μαθημάτων ούτε εγκατάσταση καμερών στα σχολεία
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... ta-sxoleia

:P
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Πάω για πέρμα, να ξέρω; :lol:

Να αρχίσω την προσευχή του Αγίου Φραγκίσκου: " Θεέ μου μου δώσε μου σήμερα δύναμη να αντέξω ,κι ό,τι κακό με βρει να το δεχτώ με καρτερία και υπομονή".
Στύγιος

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:32
OYTIΣ , έχω δει όλα τα Hellraiser , το 1 και το 2 ήταν άπαιχτα :blm: :g030:
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 19:07
OYTIΣ , έχω δει όλα τα Hellraiser , το 1 και το 2 ήταν άπαιχτα :blm: :g030:
Clive Barker, ρε μονιά!!! :003:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Στύγιος

Kauldron έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:40
Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ στρέφει κυρίως τα βέλη του κατά της υπουργού για τη βιντεοσκόπηση του μαθήματος από τη φυσική τάξη και μετάδοσής του μέσω διαδικτύου στους μαθητές που δεν θα προσέλθουν στα σχολεία.

Και η νουδού συμμορφώθηκε:
Κορωνοϊός - Κεραμέως: Δεν θα γίνεται βιντεοσκόπηση μαθημάτων ούτε εγκατάσταση καμερών στα σχολεία
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... ta-sxoleia

:P

Τομπούλοκαιστομπαούλο..
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

:003:

Ο Αγρός της Κεραμέως.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:47
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:34

Μάλλον δεν κατανόησες τι έγραψα.

Ας το ξαναπώ. Είναι άλλο πράγμα η μαγνητοσκόπηση του μαθήματος στην τάξη ή η απευθείας αναμετάδοση του και άλλο πράγμα μαθήματα σχεδιασμένα για διαδικτυακή χρήση.
Ναι, πιθανόν δεν κατανόησα. Οπότε, μια και το διευκρίνησες, επαναλαμβάνω τα ερωτήματα που συνεχίζω να έχω.

Σε ποιες από τις περιπτώσεις που αναφέρεις, "σπάει ο δεσμός εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή" από τη στιγμή που εκ των πραγμάτων η διδασκαλία στην τάξη (διαδικτυακή ή μη) είναι μια δημόσια λειτουργία;

Ο προσδιορισμός "ανήλικο" αφορά στην απαγόρευση έκθεσης του προσώπου των παιδιών;
Δεν είναι δημόσια διαδικασία. Δεν επιτρέπεται κανείς να μπαίνει στην τάξη. Νέτα σκέτα!
Καλά αυτό είναι σίγουρο. Ούτε οι καθηγητές θέλουν να μπαίνουν στην τάξη. :lol:

Μέσα δεν θένε, έξω δεν θένε, τι θένε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εγώ νομίζω ότι ο Στύγιος το' χει αλλά τον έχει πιάσει το ψυχοπονιάρικο για τους ανάδελφους συνάδελφους του.

Ευτυχώς που βρέθηκε κι αυτό το ρημάδι το σωσίβιο του νεούκτη.

Το πήρε αγκαλιά και αρμενίζουν μαζί στα πέλαγα.

Και όταν του λέει κάποιος ότι ο βασιλιάς δεν ζαίει, τα παίρνει άσχημα. :P

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:30 Εγώ νομίζω ότι ο Στύγιος το' χει αλλά τον έχει πιάσει το ψυχοπονιάρικο για τους ανάδελφους συνάδελφους του.

Ευτυχώς που βρέθηκε κι αυτό το ρημάδι το σωσίβιο του νεούκτη.

Το πήρε αγκαλιά και αρμενίζουν μαζί στα πέλαγα.

Και όταν του λέει κάποιος ότι ο βασιλιάς δεν ζαίει, τα παίρνει άσχημα. :P

Πράγματι, κάπως έτσι είναι τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εμένα το WebEx έχει αρχίσει να μου τη βιδωνει γιατί συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν μαμάδες (περίπου το 1/3) που κάθονται δίπλα στο πρωτακι τους σε όλο το μαθημα και το βοηθάνε να απαντήσει ή παίρνουν πρωτοβουλία και εξηγούν αυτές και σχολιάζουν στο group Viber chat των γονιων φάσεις real time ή ακόμα και κάνουν υποδείξεις στυλ Βαγγελιώ πατηστε μιουτ μικροφωνιζει με private chat
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”