!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπάνε το δεσμό εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Σπάνε το δεσμό εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Re: Σπάνε το δεσμό εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή
Δεν είναι δημόσια διαδικασία. Δεν επιτρέπεται κανείς να μπαίνει στην τάξη. Νέτα σκέτα!ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:47Ναι, πιθανόν δεν κατανόησα. Οπότε, μια και το διευκρίνησες, επαναλαμβάνω τα ερωτήματα που συνεχίζω να έχω.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:34Μάλλον δεν κατανόησες τι έγραψα.
Ας το ξαναπώ. Είναι άλλο πράγμα η μαγνητοσκόπηση του μαθήματος στην τάξη ή η απευθείας αναμετάδοση του και άλλο πράγμα μαθήματα σχεδιασμένα για διαδικτυακή χρήση.
Σε ποιες από τις περιπτώσεις που αναφέρεις, "σπάει ο δεσμός εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή" από τη στιγμή που εκ των πραγμάτων η διδασκαλία στην τάξη (διαδικτυακή ή μη) είναι μια δημόσια λειτουργία;
Ο προσδιορισμός "ανήλικο" αφορά στην απαγόρευση έκθεσης του προσώπου των παιδιών;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ στρέφει κυρίως τα βέλη του κατά της υπουργού για τη βιντεοσκόπηση του μαθήματος από τη φυσική τάξη και μετάδοσής του μέσω διαδικτύου στους μαθητές που δεν θα προσέλθουν στα σχολεία.
Και η νουδού συμμορφώθηκε:
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... ta-sxoleiaΚορωνοϊός - Κεραμέως: Δεν θα γίνεται βιντεοσκόπηση μαθημάτων ούτε εγκατάσταση καμερών στα σχολεία
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πάω για πέρμα, να ξέρω; 
Να αρχίσω την προσευχή του Αγίου Φραγκίσκου: " Θεέ μου μου δώσε μου σήμερα δύναμη να αντέξω ,κι ό,τι κακό με βρει να το δεχτώ με καρτερία και υπομονή".
Να αρχίσω την προσευχή του Αγίου Φραγκίσκου: " Θεέ μου μου δώσε μου σήμερα δύναμη να αντέξω ,κι ό,τι κακό με βρει να το δεχτώ με καρτερία και υπομονή".
Clive Barker, ρε μονιά!!!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Kauldron έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:40Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ στρέφει κυρίως τα βέλη του κατά της υπουργού για τη βιντεοσκόπηση του μαθήματος από τη φυσική τάξη και μετάδοσής του μέσω διαδικτύου στους μαθητές που δεν θα προσέλθουν στα σχολεία.
Και η νουδού συμμορφώθηκε:https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... ta-sxoleiaΚορωνοϊός - Κεραμέως: Δεν θα γίνεται βιντεοσκόπηση μαθημάτων ούτε εγκατάσταση καμερών στα σχολεία
![]()
Τομπούλοκαιστομπαούλο..
Ο Αγρός της Κεραμέως.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καλά αυτό είναι σίγουρο. Ούτε οι καθηγητές θέλουν να μπαίνουν στην τάξη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:32Δεν είναι δημόσια διαδικασία. Δεν επιτρέπεται κανείς να μπαίνει στην τάξη. Νέτα σκέτα!ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:47Ναι, πιθανόν δεν κατανόησα. Οπότε, μια και το διευκρίνησες, επαναλαμβάνω τα ερωτήματα που συνεχίζω να έχω.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:34
Μάλλον δεν κατανόησες τι έγραψα.
Ας το ξαναπώ. Είναι άλλο πράγμα η μαγνητοσκόπηση του μαθήματος στην τάξη ή η απευθείας αναμετάδοση του και άλλο πράγμα μαθήματα σχεδιασμένα για διαδικτυακή χρήση.
Σε ποιες από τις περιπτώσεις που αναφέρεις, "σπάει ο δεσμός εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας του καθηγητή με τον ανήλικο μαθητή" από τη στιγμή που εκ των πραγμάτων η διδασκαλία στην τάξη (διαδικτυακή ή μη) είναι μια δημόσια λειτουργία;
Ο προσδιορισμός "ανήλικο" αφορά στην απαγόρευση έκθεσης του προσώπου των παιδιών;
Μέσα δεν θένε, έξω δεν θένε, τι θένε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ νομίζω ότι ο Στύγιος το' χει αλλά τον έχει πιάσει το ψυχοπονιάρικο για τους ανάδελφους συνάδελφους του.
Ευτυχώς που βρέθηκε κι αυτό το ρημάδι το σωσίβιο του νεούκτη.
Το πήρε αγκαλιά και αρμενίζουν μαζί στα πέλαγα.
Και όταν του λέει κάποιος ότι ο βασιλιάς δεν ζαίει, τα παίρνει άσχημα.
Και όταν του λέει κάποιος ότι ο βασιλιάς δεν ζαίει, τα παίρνει άσχημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Hector Buas
Πράγματι, κάπως έτσι είναι τα πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:30 Εγώ νομίζω ότι ο Στύγιος το' χει αλλά τον έχει πιάσει το ψυχοπονιάρικο για τους ανάδελφους συνάδελφους του.
Και όταν του λέει κάποιος ότι ο βασιλιάς δεν ζαίει, τα παίρνει άσχημα.![]()
Εμένα το WebEx έχει αρχίσει να μου τη βιδωνει γιατί συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν μαμάδες (περίπου το 1/3) που κάθονται δίπλα στο πρωτακι τους σε όλο το μαθημα και το βοηθάνε να απαντήσει ή παίρνουν πρωτοβουλία και εξηγούν αυτές και σχολιάζουν στο group Viber chat των γονιων φάσεις real time ή ακόμα και κάνουν υποδείξεις στυλ Βαγγελιώ πατηστε μιουτ μικροφωνιζει με private chat
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 0 Απαντήσεις