Gewponos90 έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:07nostromos έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:52 εγω εγραψα 1 Φεβρουαριου οτι εφοσων οι Κινεζοι δεν εκαναν μονοι τους αυστηρο κλεισιμο συνορων η υποθεση ηταν τελειωμενη για ολη τον πλάνητη ... οτι και να εκαναν μετα οι υπολοιποι ηταν απλα διαχειρηση καταστροφης ... που διαφωνεις ...?
Σε αυτό που γραφεις πουθενά.
Διαφωνώ στο ότι εγώ πιστεύω ότι έχουν ευθύνη και όσοι ηξεραν έπρεπε να το ανακοινώσουν και να μην περιμένουν τα παιχνίδια Κινέζων και ΠΟΥ. Αν το είχαν κάνει όλοι θα μπορούσαν να πάρουν νωρίτερα μέτρα. Αν δεν το έκαναν θα ήταν κακό του κεφαλιού τους. Θυμίζω ότι η αποσιώπηση έγινε 21 Γεναρη σύμφωνα με το αρθρο και στο Μπέργκαμο έγινε ποδοσφαιρικός αγώνας με γεμάτο γήπεδο.
Ξερεις, αν ο γείτονας σου σου έχει στήσει ενέδρα να σε σκοτώσει και το μάθω εγω, αν δεν μιλήσω και το αφήσω να συμβεί έχω και εγώ μια ευθύνη. Δεν υπάρχει δεν το έκανα εγώ οπότε είμαι κομπλε
αυτοι που διαχειριζονται ενα κρατος εχουνε και ευθυνη για την λειτουργια του ... αν εβγαινε καποιος δημοσια και ελεγε οτι θα γινει της πουτανας σε ενα μηνα τι θα κερδιζε ...? ο κακος χαμος θα γινοτανε και η κοινωνια θα κατερεε μια ωρα αρχιτερα ... ολοι χρονο κερδιζανε για να προετοιμαστουνε οσο μπορουσανε ... οτι εκανες και εσυ ως χωρα δηλ. ... οτι κανεις και τωρα ... αν βγει δηλ. Ο Τσιορδας και σου πει οτι τον Οκτωβριο παμε για 2 κυμα και σιγουρη καραντινα τι πιστευεις θα γινει ...? θα ανοιξει ο αλλος μαγαζι η θα στοκαρει τροφιμα ...?