!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από Κινέζους – ΠΟΥ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από Κινέζους – ΠΟΥ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Gewponos90 έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:07
nostromos έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:52 εγω εγραψα 1 Φεβρουαριου οτι εφοσων οι Κινεζοι δεν εκαναν μονοι τους αυστηρο κλεισιμο συνορων η υποθεση ηταν τελειωμενη για ολη τον πλάνητη ... οτι και να εκαναν μετα οι υπολοιποι ηταν απλα διαχειρηση καταστροφης ... που διαφωνεις ...?

Σε αυτό που γραφεις πουθενά.
Διαφωνώ στο ότι εγώ πιστεύω ότι έχουν ευθύνη και όσοι ηξεραν έπρεπε να το ανακοινώσουν και να μην περιμένουν τα παιχνίδια Κινέζων και ΠΟΥ. Αν το είχαν κάνει όλοι θα μπορούσαν να πάρουν νωρίτερα μέτρα. Αν δεν το έκαναν θα ήταν κακό του κεφαλιού τους. Θυμίζω ότι η αποσιώπηση έγινε 21 Γεναρη σύμφωνα με το αρθρο και στο Μπέργκαμο έγινε ποδοσφαιρικός αγώνας με γεμάτο γήπεδο.

Ξερεις, αν ο γείτονας σου σου έχει στήσει ενέδρα να σε σκοτώσει και το μάθω εγω, αν δεν μιλήσω και το αφήσω να συμβεί έχω και εγώ μια ευθύνη. Δεν υπάρχει δεν το έκανα εγώ οπότε είμαι κομπλε

αυτοι που διαχειριζονται ενα κρατος εχουνε και ευθυνη για την λειτουργια του ... αν εβγαινε καποιος δημοσια και ελεγε οτι θα γινει της πουτανας σε ενα μηνα τι θα κερδιζε ...? ο κακος χαμος θα γινοτανε και η κοινωνια θα κατερεε μια ωρα αρχιτερα ... ολοι χρονο κερδιζανε για να προετοιμαστουνε οσο μπορουσανε ... οτι εκανες και εσυ ως χωρα δηλ. ... οτι κανεις και τωρα ... αν βγει δηλ. Ο Τσιορδας και σου πει οτι τον Οκτωβριο παμε για 2 κυμα και σιγουρη καραντινα τι πιστευεις θα γινει ...? θα ανοιξει ο αλλος μαγαζι η θα στοκαρει τροφιμα ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 08:24
Οταν ο ΠΟΥ εβαζε την οικονομια μπροστα απο τη Δημοσια Υγεια. :lol:
.
Ένα τσεκάρισμα στο φόρουμ -και όχι μόνον- αρκεί για να διαπιστώσεις ότι αυτοί που στηρίζουν την "παγκοσμιοποιητική" θέση του ΠΟΥ, είναι οι "αντιπαγκοσμιοποιητές".

Θάμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
nostromos

Anthony Fauci, testified today before the US Senate that “I must warn you of negative consequences of a vaccine… that is the vaccine could actually ENHANCE the disease”

May 12, 2020

https://thewatchtowers.org/video-anthon ... e-disease/
Άβαταρ μέλους
nostromos

με το καλο να πατε να εμβολιαστειτε πρωτοι πρωτοι ...
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

nostromos έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:14
Gewponos90 έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:07
nostromos έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:52 εγω εγραψα 1 Φεβρουαριου οτι εφοσων οι Κινεζοι δεν εκαναν μονοι τους αυστηρο κλεισιμο συνορων η υποθεση ηταν τελειωμενη για ολη τον πλάνητη ... οτι και να εκαναν μετα οι υπολοιποι ηταν απλα διαχειρηση καταστροφης ... που διαφωνεις ...?

Σε αυτό που γραφεις πουθενά.
Διαφωνώ στο ότι εγώ πιστεύω ότι έχουν ευθύνη και όσοι ηξεραν έπρεπε να το ανακοινώσουν και να μην περιμένουν τα παιχνίδια Κινέζων και ΠΟΥ. Αν το είχαν κάνει όλοι θα μπορούσαν να πάρουν νωρίτερα μέτρα. Αν δεν το έκαναν θα ήταν κακό του κεφαλιού τους. Θυμίζω ότι η αποσιώπηση έγινε 21 Γεναρη σύμφωνα με το αρθρο και στο Μπέργκαμο έγινε ποδοσφαιρικός αγώνας με γεμάτο γήπεδο.

Ξερεις, αν ο γείτονας σου σου έχει στήσει ενέδρα να σε σκοτώσει και το μάθω εγω, αν δεν μιλήσω και το αφήσω να συμβεί έχω και εγώ μια ευθύνη. Δεν υπάρχει δεν το έκανα εγώ οπότε είμαι κομπλε

αυτοι που διαχειριζονται ενα κρατος εχουνε και ευθυνη για την λειτουργια του ... αν εβγαινε καποιος δημοσια και ελεγε οτι θα γινει της πουτανας σε ενα μηνα τι θα κερδιζε ...? ο κακος χαμος θα γινοτανε και η κοινωνια θα κατερεε μια ωρα αρχιτερα ... ολοι χρονο κερδιζανε για να προετοιμαστουνε οσο μπορουσανε ... οτι εκανες και εσυ ως χωρα δηλ. ... οτι κανεις και τωρα ... αν βγει δηλ. Ο Τσιορδας και σου πει οτι τον Οκτωβριο παμε για 2 κυμα και σιγουρη καραντινα τι πιστευεις θα γινει ...? θα ανοιξει ο αλλος μαγαζι η θα στοκαρει τροφιμα ...?

Ρε φίλε πολύ καλά το λες. Και ας διαφωνώ προσωπικά για οικονομίες και προτεραιοτητες . Και οι καραντινες είναι άλλο θέμα γιατί σε πολλές χώρες το κακό είχε ήδη γίνει και δεν ήταν 21 Ιούνη. Αλλά δέχομαι ότι διαφωνούμε πάνω σε αυτά και το σέβομαι.
Και οι τυχόν διαφωνίες μας αυτές είναι άσχετες με το νήμα.

Πάμε στα του νήματος. Πες ότι συμφωνω απόλυτα με ο,τι είπες. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως εσύ που έχεις αυτή την θεωριση των πραγμάτων ,με ακριβώς αυτό που έγραψες μόλις τωρα, χαρακτηρίζεις ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας τους Κινέζους που έκαναν ακριβώς ότι ειπες γιατί αν έκλειναν τα σύνορα τον είχαν πιει οικονομικά οπότε και κοινωνικα, ενώ βγάζεις λάδι οποιονδήποτε άλλο ήξερε και δεν μίλησε ούτε αυτός γιατί είχε πρώτα χρέος στην χώρα που κυβερνούσε.

Καταλαβαίνεις την διαφορά η μιλάμε τζάμπα; Θα δεχομουν να έλεγες ότι φταίνε όλοι όσοι ηξεραν και δεν μίλησαν. Θα δεχομουν, και ας διαφωνούσα ότι δεν φταίει κανείς γιατί όλοι σκέφτηκαν αυτά που είπες. Αλλά να φταίνε οι μισοι, πως να το κάνουμε δεν μου κολλαει
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
nostromos

nostromos έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:52 εγω εγραψα 1 Φεβρουαριου οτι εφοσων οι Κινεζοι δεν εκαναν μονοι τους αυστηρο κλεισιμο συνορων η υποθεση ηταν τελειωμενη για ολο τον πλάνητη ... οτι και να εκαναν μετα οι υπολοιποι ηταν απλα διαχειρηση καταστροφης ... εκει καθε κρατος λειτουργει αυτονομα ...που διαφωνεις ...?

αν καταλαβαινεις τη διαφορα μεταξυ του προκαλω καταστροφη και του διαχειριζομαι καταστροφη εχεις πιασει το νοημα ... δεν μπορω να τα βαλω με ιδεολογικες προκαταληψεις
Άβαταρ μέλους
nostromos

May 12, 2020 / 7:20 PM
ApiJect Systems awarded $138M for syringes for COVID-19 vaccine
https://www.upi.com/Defense-News/2020/0 ... 589324444/
With an optional RFID/NFC tag on each BFS prefilled syringe, ApiJect will make this possible. Before giving an injection, the healthcare worker will be able to launch a free mobile app and “tap" the prefilled syringe on their phone, capturing the NFC tag’s unique serial number, GPS location and date/time. The app then uploads the data to a government-selected cloud database. Aggregated injection data provides health administrators an evolving real-time “injection map.”
https://www.apiject.com/
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Δεν έχει να κάνει με καμιά ιδεολογία. Για μένα υπευθυνος είναι ο δράστης και όποιος σιωπά. Για εσένα προφανώς είναι μόνο ο δραστης. Καλή συνεχεια
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:22
.
Ένα τσεκάρισμα στο φόρουμ -και όχι μόνον- αρκεί για να διαπιστώσεις ότι αυτοί που στηρίζουν την "παγκοσμιοποιητική" θέση του ΠΟΥ, είναι οι "αντιπαγκοσμιοποιητές".

Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ αντιπαγκοσμιοποιητης που να μην ηθελε σοβαρα προληπτικα μετρα οπως πιχι απαγορευση πτησεων με Κινα (και Ιταλια σε δευτερη φαση), ο Τραμπ first of all.

Και τι βλεπουμε; Πως η υπηρεσια του ΟΗΕ (της εδρας των Παγκοσμιοποιητων) που λεγεται ΠΟΥ δεν ηθελε ΚΑΝΕΝΑ προληπτικο μετρο.

Αρα ειναι ειτε ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ειτε ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, τοσο ο ΠΟΥ οσο και τα παγκοσμιοποιητικα καθαρματα που τον κατευθυνουν.

Ο καθενας διαλεγει και παιρνει τι απο τα δυο ισχυε.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 16:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:22
.

Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ αντιπαγκοσμιοποιητης που να μην ηθελε σοβαρα προληπτικα μετρα οπως πιχι απαγορευση πτησεων με Κινα (και Ιταλια σε δευτερη φαση), ο Τραμπ first of all.

Και τι βλεπουμε; Πως η υπηρεσια του ΟΗΕ (της εδρας των Παγκοσμιοποιητων) που λεγεται ΠΟΥ δεν ηθελε ΚΑΝΕΝΑ προληπτικο μετρο.

Αρα ειναι ειτε ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ειτε ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, τοσο ο ΠΟΥ οσο και τα παγκοσμιοποιητικα καθαρματα που τον κατευθυνουν.

Ο καθενας διαλεγει και παιρνει τι απο τα δυο ισχυε.

.
Στην Ελλάδα αναφέρομαι.

Και επιμένω σ' αυτό που γράφω.

Η πλειοψηφία όσων είναι εναντίον των μέτρων παίζουν -ή έτσι νομίζουν- στο αντιπαγκοσμιοποιητικό γήπεδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εγω ειχα γραψει αρθρο απο το Μαρτιο που εδινα συγχαρητηρια σε οσες ασιατικες χωρες πηραν εγκαιρα προληπτικα μετρα.

https://new-economy.gr/2020/03/19/papad ... koronoios/

Οποτε για μια ακομη φορα επεσες εξω.

Ενω η ευθυνη ειναι του ΠΟΥ που παρεσυρε την ανθρωποτητα στον ολεθρο πηγες παλι να πεταξεις την μπαλα στην εξεδρα χωρις αποτελεσμα.

.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:39 Οτι εγινε με τον Καμμενο που τον εξαφανισαν...

εγινε χτες με τον Τραγκα...

Απολυθηκε απο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM...

παροτι η εκπομπη του ειχε φουλ ακροαματικοτητα...

και ο ιδιος κατηγγειλε τον Κουλη για την απολυση του.

Την ιδια μερα ο υπουργος Εξωτερικων της Μαλτας παραιτησε πρεβευτη που ειπε οτι η Μερκελ ειναι ο νεος Χιτλερ...

γιατι του εκανε παραπονα η Γερμανια...

Ετσι δουλευει ο συγχρονος ολοκληρωτισμος.

.

εδω και δεκαετιες στην ελλαδα εχουμε παρει χαμπαρι πλεον το παιχνιδι που παιζουν οι δηθεν αντισυστημικοι Τραγκες, 3νταφυλλοπουλοι και δε συμμαζευεται, και απορω πως δεν τοχεις παρει χαμπαρι κι εσυ!

οι τυποι εχουν θησαυρισει με εκβιασμους και κιτρινισμους, εχοντας συσσωρευσει δεκαδες αγωγες εναντιον τους τις οποιες κουνανε με καμαρι σα λαβαρα τρομαρα τους

καθε φορα σε καθε ειδους κριση επιλεκτικα μαζευουν τους πιο ακραιους ειτε ειναι γιατροι, σεισμολογοι, μετεωρολογοι, οικονομολογοι και το κακο συναπαντημα, για να πουν τη παλαβομαρα τους και να κανουν "τζογο",
σημαια τους το αντισυστημηλικι του βοθρου που δηθεν δεν τους αφηνουν τα "μεγαλα συμφεροντα" για να πουν τις "αληθειες" τους...

αν θες να το παιξεις δημοσιογραφος/αρθρογραφος προσπαθησε να αφηνεις τον αναγνωστη να βγαλει τα δικα του συμπερασματα κι οχι να τον κατευθυνεις μεσα απο ανυποληπτα λογιδρια που εξαρχης κανουν μπαμ οτι δινουν γραμμη..

οσο κι αν νιωθεις "καταπιεσμενος" απο τους παγκοσμιοποιητες (εδω γελανε) οφειλεις να εχεις και τον αντιλογο μεσα στο κειμενο να κανεις την αυτοκριτικη πριν σε κριτικαρουν... αραγε μπορεις;

σε διαφορετικη περιπτωση μοιαζεις σαν ενας αφελης κι αξεστος πιτσιρικος που ψαχνει στο γουγλη να επιβεβαιωσει με δογματισμο τα ηδη προκαθορισμενα συμπερασματα του, κι απο τετοιους ειμαστε γεματοι...
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σημασια δεν εχουν οι Τραγκες και Τριανταφυλλοπουλοι σαν προσωπα αλλα αυτα που λενε τις σπανιες φορες που εχουν συμφερον να χτυπησουν το συστημα.

Και εφοσον τον Τραγκα τον απολυσανε σημαινει οτι σε αυτη τη φαση καποια πολυ τσουχτερα τους εχωνε.

Σημασια επισης εχει αυτο το πραγμα που λεγεται ελευθερια του τυπου ειτε μιλαμε για το διαδικτυο που εχουν βαλει τροχονομους διαφορα ellinikahoaxes ειτε μιλαμε για τον τυπο που βλεπουμε να απολυονται οι μη αρεστοι.

Οσο για μενα προφανως και νοιωθω καταπιεσμενος απο τους νεοφιλ Παγκοσμιοποιητες γιατι αυτοι κυβερνουν ΚΑΙ στην Ελλαδα ΚΑΙ στην Ευρωπη εδω και χρονια εχοντας δημιουργησει καθεστως.

Και οχι απλα καταπιεσμενος αλλα θεωρω οτι μου κλεβουν και συστηματικα τα λεφτα μου και τις πολιτικες ελευθεριες μου.

Αυτα βγαινω και τα λεω σε μια χωρα που ο τυπος της εχει μαθει να ευλογει τους Παγκοσμιοποιητες και να θεωρει λαικιστες οσους ισχυριζονται το αντιθετο.

Και για να μην νομιζεις οτι υπερβαλω στη φαση της καραντινας πιχι η Ελαδα κυβερνηθηκε με τις εντολες που μετεφεραν απο τον αντρο της Παγκοσμιοποιησης και μαγαζακι του ΟΗΕ που λεγοταν ΠΟΥ. Δεν υπηρξε πολιτικη Κουλη και ΝΔ στην Ελλαδα, υπηρξε πολιτικη ΠΟΥ.

Αυτο δεν πιστευω οτι θα το βρεις να το λενε πολλοι εκει εξω.

Και μη φοβασαι, σε καθε αρθρο μου παρουσιαζω στοιχεια για να στηριξω τη γενικοτερη συλλογιστικη μου, ποτε δεν μου αρεσε αυτο που αποκαλεις δογμα, ουτε πεταω πυροτεχνηματα και αφορισμους. Εξηγω ποιο ειναι το κεντρικο πολιτικο προβλημα με στοιχεια.

Πιχι ειπα πως η υγειονομικη αντιμετωπιση της επιδημιας βασιζοταν σε συγκεκριμενη οικονομικοπολιτικη ατζεντα. Αυτο δεν μπορουν να το πουν οσοι κανουν αρθρογραφια με το γκουγκλ. Χρειαζεται να εχεις αυτο που λεμε πολιτικη αναλυση για να το υποστηριξεις. Και το ανεδειξα συστηματικα σε σειρα αρθρων.

.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

300.000 νεκροί. 4.500.000 κρούσματα. Το μέγεθος των ζημιών στις οικονομίες ακόμη άγνωστο. Και οι καρεκλοκένταυροι του ΠΟΥ ακόμη στις θέσεις τους. Τέτοια αναισθησία ούτε από δεκοτζή. Βασικά οι δεκοτζήδες είναι πρότυπα υπευθυνότητας και εργατικότητας μπροστά σε αυτούς τους αχαΐρευτους ρεμπεσκέδες.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Πολιτικά το ενδιαφέρον στοιχείο των "αντισυστημικών" της επιδημίας είναι ότι εξελίχθηκαν σε αντικινέζους.
Συνήθως πάντα πήγαιναν - στα λόγια βέβαια - κατά των δυτικών συμφερόντων.Οταν ξεκίνησε η ιστορία και μαζί άρχισε η Κίνα να στέλνει μάσκες σε ένδειξη φιλίας και τα ρέστα περίμενα ότι όλοι οι χρόνιοι ρωσόφιλοι και αντιαμερικανοί αντιευρωπαίοι θα αρχίσουν να υμνούν το κινεζικό σύστημα.Αλλωστε το σύστημα ΕΙΧΕ αποτελέσματα έστω πιάνοντας τους ανθρώπους με την απόχη. :D
Στο κάτω κάτω εάν είσαι με τον Πούτιν γιατί να μην είσαι και με τον Σι που είναι πολύ πιο πετυχημένος.
Kαποιοι παλιοί αριστεροί πρόβαλλαν την Κίνα και την Κούβα αλλά κατά τα λοιπά αρχικά επεκράτησε παγερή σιωπή.Εν τέλει ο αντισυστημικός γαλαξίας εστράφη κατά της Κίνας.Φυσικά ως αιτολογία προβάλλει τη συνεργασία της με το δυτικό κατεστημένο αλλά δεν έχει σημασία.Σημασία έχει ότι προς το παρόν την προπαγάνδα για τη σοφία του Σι που αντιμετωπίζει τις επιδημίες από τους αντισυστημικούς τη γλυτώσαμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”