Αυτη η Γερμανια δεν εχει τον χαρακτηρα της Γερμανιας και το απεδειξε στον πρωτο αγωνα.Ασε που οι νεοι παικτες που εχει ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο τους προηγουμενους,υπολογισε και τον κορεσμο των παλιων και θα καταλαβεις γιατι αυτη η Γερμανια δεν θα περπατησει εκτος ομιλων.Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:47 Χαμος λενε στους ναζιδες με χουμελς. Καποιες δηλωσεις του ηταν ακραιες και ο λεβ θα τον αφησει εκτος εντεκαδας. Παει ο μοναδικος αξιοπιστος στοπερ. Παρολα αυτα δεν τους φοβαμαι τους γερμανους, ειναι ρομποτ. Αν λατι στραβωσει ( οπως στραβωσε η πρεμιερα) δεν αγχωνονται οπως κατι αλλα γατακια που βαρεσαν διαλυση προχθες ή αν αγχωνονται το αγχος ειναι δημιουργικο. Χαντικαπ -1 στη γερμανια, απλα καθαρα και τιμια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:56Αυτη η Γερμανια δεν εχει τον χαρακτηρα της Γερμανιας και το απεδειξε στον πρωτο αγωνα.Ασε που οι νεοι παικτες που εχει ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο τους προηγουμενους,υπολογισε και τον κορεσμο των παλιων και θα καταλαβεις γιατι αυτη η Γερμανια δεν θα περπατησει εκτος ομιλων.Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:47 Χαμος λενε στους ναζιδες με χουμελς. Καποιες δηλωσεις του ηταν ακραιες και ο λεβ θα τον αφησει εκτος εντεκαδας. Παει ο μοναδικος αξιοπιστος στοπερ. Παρολα αυτα δεν τους φοβαμαι τους γερμανους, ειναι ρομποτ. Αν λατι στραβωσει ( οπως στραβωσε η πρεμιερα) δεν αγχωνονται οπως κατι αλλα γατακια που βαρεσαν διαλυση προχθες ή αν αγχωνονται το αγχος ειναι δημιουργικο. Χαντικαπ -1 στη γερμανια, απλα καθαρα και τιμια.
Φιλε μη μου λες στο και πεντε αυτα που εχω ηδη γραψει εγω στο παραπεντε. Σας το ξαναπα, διαβαστε προσεκτικα και δειξτε σεβας. Η αλεπου θα ειναι παντα μεγαλυτερη απο το αλεποπουλο. Εδω γραφω για το σημερινο ματς της γερμανιας. Για τη συνολικη προοπτικη της στο τουρνουα τα εψω γραψει πριν εσυ καν τα σκεφτεις
- Rocco Siffredi
Τι ειπε ο χουμελς που τοδες ,τραυματισμο βλεπω οτι λενε
Πριν απο εσενα εδωσα την Γερμανια σαν αρνητικη εκπληξη.Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:59zteo έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:56Αυτη η Γερμανια δεν εχει τον χαρακτηρα της Γερμανιας και το απεδειξε στον πρωτο αγωνα.Ασε που οι νεοι παικτες που εχει ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο τους προηγουμενους,υπολογισε και τον κορεσμο των παλιων και θα καταλαβεις γιατι αυτη η Γερμανια δεν θα περπατησει εκτος ομιλων.Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:47 Χαμος λενε στους ναζιδες με χουμελς. Καποιες δηλωσεις του ηταν ακραιες και ο λεβ θα τον αφησει εκτος εντεκαδας. Παει ο μοναδικος αξιοπιστος στοπερ. Παρολα αυτα δεν τους φοβαμαι τους γερμανους, ειναι ρομποτ. Αν λατι στραβωσει ( οπως στραβωσε η πρεμιερα) δεν αγχωνονται οπως κατι αλλα γατακια που βαρεσαν διαλυση προχθες ή αν αγχωνονται το αγχος ειναι δημιουργικο. Χαντικαπ -1 στη γερμανια, απλα καθαρα και τιμια.
Φιλε μη μου λες στο και πεντε αυτα που εχω ηδη γραψει εγω στο παραπεντε. Σας το ξαναπα, διαβαστε προσεκτικα και δειξτε σεβας. Η αλεπου θα ειναι παντα μεγαλυτερη απο το αλεποπουλο. Εδω γραφω για το σημερινο ματς της γερμανιας. Για τη συνολικη προοπτικη της στο τουρνουα τα εψω γραψει πριν εσυ καν τα σκεφτεις
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Που το εγραψες αυτο για τη γερμανια, πριν η μετα απο αυτο που ελεγες οτι θα περασει η κοστα ρικα τον ομιλο?
Εγω φταιω που θελω να σας μορφωσω.
Εγω φταιω που θελω να σας μορφωσω.
Ειπε οτι στο ματς με το μεξικο μαρκαραν μονο τα στοπερ και ολοι οι υπολοιποι πετουσαν χαρταετο.
αλαζονικός ισοθεος ναμρειλ, για τον λιμίσκο βέβαια κοκοκο
στηρίζουμε , κάτι καλό θα βγει
Τεινω προς τον ασο ημιχρονό του βελγιου και το διπλο του μεξικου στα αλλα δυο.
Goal Lukaku 100%
Παει για 1ος σκορερ μουντιαλ.
Παει για 1ος σκορερ μουντιαλ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ειναι παρα πολυ υψηλη αποδοση 1.87 να σκοραρει ο Lukaku...........
Τους αρεσει να χανουν?
Μαζοχες ειναι?
Τους αρεσει να χανουν?
Μαζοχες ειναι?
Οχι κοκοκο. Τονισα οτι η προσαρμογη του στο ρολο του ηγετη θελει λιγο χρονο καθως δεν ειχε αναλαβει ποτε αναλογο ρολο στη ρεαλ. Προσεξε μη βγαλει ματια ο ισκο στη συνεχεια και στα νοκ αουτ και παθεις κοκομπλοκο.jason έγραψε: 23 Ιουν 2018, 10:11 αλαζονικός ισοθεος ναμρειλ, για τον λιμίσκο βέβαια κοκοκο
Η αρχικη μου προβλεψη σε αυτο το μουντιαλ ηταν οτι θα εχουμε 2 μεγαλες αποτυχιες/απογοητευσεις: Γερμανια και Ισπανια
Για τους Ναζι, προς το παρον, δικαιωνομαι.
Οι Ισπανοι, προς το παρον, με διαψευδουν.
Για τους Ναζι, προς το παρον, δικαιωνομαι.
Οι Ισπανοι, προς το παρον, με διαψευδουν.
εντωμεταξύ παιζει να ναι η χαμηλότερη απόδοση που χει βγει σε σκόρερDaje έγραψε: 23 Ιουν 2018, 10:19 Ειναι παρα πολυ υψηλη αποδοση 1.87 να σκοραρει ο Lukaku...........
Τους αρεσει να χανουν?
Μαζοχες ειναι?
Εννοειται πως οχι.
Κατι CR7, Messi, Νeymar πρωτη αγωνιστικη κλπ. επαιζαν μεταξυ 1.47-1.67
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-
- 24 Απαντήσεις