!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μουντιάλ Ρωσίας 2018

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιά ομάδα θα κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Αργεντινή
13
15%
Βραζιλία
9
10%
Γερμανία
17
19%
Ισπανία
11
12%
Αγγλία
11
12%
Βέλγιο
5
6%
Πορτογαλία
3
3%
Ουρουγουαη
6
7%
Γαλλία
14
16%

Σύνολο ψήφων: 89

zteo

Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:47 Χαμος λενε στους ναζιδες με χουμελς. Καποιες δηλωσεις του ηταν ακραιες και ο λεβ θα τον αφησει εκτος εντεκαδας. Παει ο μοναδικος αξιοπιστος στοπερ. Παρολα αυτα δεν τους φοβαμαι τους γερμανους, ειναι ρομποτ. Αν λατι στραβωσει ( οπως στραβωσε η πρεμιερα) δεν αγχωνονται οπως κατι αλλα γατακια που βαρεσαν διαλυση προχθες ή αν αγχωνονται το αγχος ειναι δημιουργικο. Χαντικαπ -1 στη γερμανια, απλα καθαρα και τιμια.
Αυτη η Γερμανια δεν εχει τον χαρακτηρα της Γερμανιας και το απεδειξε στον πρωτο αγωνα.Ασε που οι νεοι παικτες που εχει ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο τους προηγουμενους,υπολογισε και τον κορεσμο των παλιων και θα καταλαβεις γιατι αυτη η Γερμανια δεν θα περπατησει εκτος ομιλων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

zteo έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:56
Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:47 Χαμος λενε στους ναζιδες με χουμελς. Καποιες δηλωσεις του ηταν ακραιες και ο λεβ θα τον αφησει εκτος εντεκαδας. Παει ο μοναδικος αξιοπιστος στοπερ. Παρολα αυτα δεν τους φοβαμαι τους γερμανους, ειναι ρομποτ. Αν λατι στραβωσει ( οπως στραβωσε η πρεμιερα) δεν αγχωνονται οπως κατι αλλα γατακια που βαρεσαν διαλυση προχθες ή αν αγχωνονται το αγχος ειναι δημιουργικο. Χαντικαπ -1 στη γερμανια, απλα καθαρα και τιμια.
Αυτη η Γερμανια δεν εχει τον χαρακτηρα της Γερμανιας και το απεδειξε στον πρωτο αγωνα.Ασε που οι νεοι παικτες που εχει ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο τους προηγουμενους,υπολογισε και τον κορεσμο των παλιων και θα καταλαβεις γιατι αυτη η Γερμανια δεν θα περπατησει εκτος ομιλων.

Φιλε μη μου λες στο και πεντε αυτα που εχω ηδη γραψει εγω στο παραπεντε. Σας το ξαναπα, διαβαστε προσεκτικα και δειξτε σεβας. Η αλεπου θα ειναι παντα μεγαλυτερη απο το αλεποπουλο. Εδω γραφω για το σημερινο ματς της γερμανιας. Για τη συνολικη προοπτικη της στο τουρνουα τα εψω γραψει πριν εσυ καν τα σκεφτεις
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Τι ειπε ο χουμελς που τοδες ,τραυματισμο βλεπω οτι λενε
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:59
zteo έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:56

Φιλε μη μου λες στο και πεντε αυτα που εχω ηδη γραψει εγω στο παραπεντε. Σας το ξαναπα, διαβαστε προσεκτικα και δειξτε σεβας. Η αλεπου θα ειναι παντα μεγαλυτερη απο το αλεποπουλο. Εδω γραφω για το σημερινο ματς της γερμανιας. Για τη συνολικη προοπτικη της στο τουρνουα τα εψω γραψει πριν εσυ καν τα σκεφτεις
Πριν απο εσενα εδωσα την Γερμανια σαν αρνητικη εκπληξη. :a015:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Namrail

Που το εγραψες αυτο για τη γερμανια, πριν η μετα απο αυτο που ελεγες οτι θα περασει η κοστα ρικα τον ομιλο?

Εγω φταιω που θελω να σας μορφωσω.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Rocco Siffredi έγραψε: 23 Ιουν 2018, 10:00 Τι ειπε ο χουμελς που τοδες ,τραυματισμο βλεπω οτι λενε
Ειπε οτι στο ματς με το μεξικο μαρκαραν μονο τα στοπερ και ολοι οι υπολοιποι πετουσαν χαρταετο.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

αλαζονικός ισοθεος ναμρειλ, για τον λιμίσκο βέβαια κοκοκο
στηρίζουμε , κάτι καλό θα βγει
Άβαταρ μέλους
Namrail

Τεινω προς τον ασο ημιχρονό του βελγιου και το διπλο του μεξικου στα αλλα δυο.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Goal Lukaku 100%
Παει για 1ος σκορερ μουντιαλ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
jason

Daje έγραψε: 23 Ιουν 2018, 10:15 Goal Lukaku 100%
Παει για 1ος σκορερ μουντιαλ.
:sal13:
Άβαταρ μέλους
Daje

Ειναι παρα πολυ υψηλη αποδοση 1.87 να σκοραρει ο Lukaku...........
Τους αρεσει να χανουν?
Μαζοχες ειναι?
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Namrail

jason έγραψε: 23 Ιουν 2018, 10:11 αλαζονικός ισοθεος ναμρειλ, για τον λιμίσκο βέβαια κοκοκο
στηρίζουμε , κάτι καλό θα βγει
Οχι κοκοκο. Τονισα οτι η προσαρμογη του στο ρολο του ηγετη θελει λιγο χρονο καθως δεν ειχε αναλαβει ποτε αναλογο ρολο στη ρεαλ. Προσεξε μη βγαλει ματια ο ισκο στη συνεχεια και στα νοκ αουτ και παθεις κοκομπλοκο.
Άβαταρ μέλους
Daje

Η αρχικη μου προβλεψη σε αυτο το μουντιαλ ηταν οτι θα εχουμε 2 μεγαλες αποτυχιες/απογοητευσεις: Γερμανια και Ισπανια
Για τους Ναζι, προς το παρον, δικαιωνομαι.
Οι Ισπανοι, προς το παρον, με διαψευδουν.
Άβαταρ μέλους
jason

Daje έγραψε: 23 Ιουν 2018, 10:19 Ειναι παρα πολυ υψηλη αποδοση 1.87 να σκοραρει ο Lukaku...........
Τους αρεσει να χανουν?
Μαζοχες ειναι?
εντωμεταξύ παιζει να ναι η χαμηλότερη απόδοση που χει βγει σε σκόρερ :lol:
Άβαταρ μέλους
Daje

jason έγραψε: 23 Ιουν 2018, 10:53
Daje έγραψε: 23 Ιουν 2018, 10:19 Ειναι παρα πολυ υψηλη αποδοση 1.87 να σκοραρει ο Lukaku...........
Τους αρεσει να χανουν?
Μαζοχες ειναι?
εντωμεταξύ παιζει να ναι η χαμηλότερη απόδοση που χει βγει σε σκόρερ :lol:
Εννοειται πως οχι.
Κατι CR7, Messi, Νeymar πρωτη αγωνιστικη κλπ. επαιζαν μεταξυ 1.47-1.67
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”