Τι καλό ιταλικό μαγειρέψατε σήμερα;Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:29θα παρεξηγησε ο Ερμης - η μητρικη του γλωσσα ειναι τα Ιταλικα και χανει καποια λεπτα νοηματα στην Ελληνικηdon't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:18Μόνο παραδοσιακά κρητικά πρέπει να μαγειρεύει;Ερμής έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:14
Είναι γνωστό κρητικό παραδοσιακό πιάτο η καρμπονάρα με ξυνομυζηθρα και δυόσμο.
Δικαίωμα του καθενός είναι να πειράζει όπως γουστάρει τις συνταγές.
Δε κατάλαβα να ήρθε να είπε ότι έφτιαξε παραδοσιακή κρητική καρμπονάρα.
Εσύ τη ρώτησες πως τη φτιάχνει. Και σου είπε πως την έχει φτιάξει με τα υλικά που είχε διαθέσιμα.
να του γραφει στα ιταλικα η Νικι να μην εχουμε θεματα - μες στις πολλες γλωσσες που γνωριζει θα ειναι κ αυτη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Cecily Anne
Στη Νάπολι δεν μιλάνε Ιταλικά.Ερμής έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:44Matriciana είναι η αυθεντική λέξη αν δε κάνω λαθος.
Ναι στη Νάπολι matriciana τη λέμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
don't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:18
Μόνο παραδοσιακά κρητικά πρέπει να μαγειρεύει;
Εσύ τη ρώτησες πως τη φτιάχνει. Και σου είπε πως την έχει φτιάξει με τα υλικά που είχε διαθέσιμα.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ανοιχτηκε τετοιο νημα;don't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:11Τι καλό ιταλικό μαγειρέψατε σήμερα;Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:29θα παρεξηγησε ο Ερμης - η μητρικη του γλωσσα ειναι τα Ιταλικα και χανει καποια λεπτα νοηματα στην Ελληνικηdon't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:18
Μόνο παραδοσιακά κρητικά πρέπει να μαγειρεύει;
να του γραφει στα ιταλικα η Νικι να μην εχουμε θεματα - μες στις πολλες γλωσσες που γνωριζει θα ειναι κ αυτη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σε έχουν αποκλείσει από το phorum.com.it?Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:18ανοιχτηκε τετοιο νημα;don't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:11Τι καλό ιταλικό μαγειρέψατε σήμερα;Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:29
θα παρεξηγησε ο Ερμης - η μητρικη του γλωσσα ειναι τα Ιταλικα και χανει καποια λεπτα νοηματα στην Ελληνικη
που να θυμαμαι ; - ειμαι αποκλεισμενος απο εκατονταδεςdon't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:31Σε έχουν αποκλείσει από το phorum.com.it?![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 12 Μάιος 2020, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
πρεπει να το μισουσες πολυ αυτο το κοτοπουλο...Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:44 Έχω κάνει ενα ειδος στήθος κοτόπουλου στο φούρνο, εχω προσθέσει νεράκι όταν ψήθηκε και έριξα ρύζι. Έβρασε, χυλωσε έριξα λίγο βουτυρο και έπιασε μια υπέροχη ελαφριά κρουστα και τώρα περιμένω να φύγουν να φάω. Μαλακία που του είπα να δει το λαπτοπ, θα αργήσει κι άλλο και εχω ψοφήσει της πεινας.
perseus έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:34πρεπει να το μισουσες πολυ αυτο το κοτοπουλο...Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:44 Έχω κάνει ενα ειδος στήθος κοτόπουλου στο φούρνο, εχω προσθέσει νεράκι όταν ψήθηκε και έριξα ρύζι. Έβρασε, χυλωσε έριξα λίγο βουτυρο και έπιασε μια υπέροχη ελαφριά κρουστα και τώρα περιμένω να φύγουν να φάω. Μαλακία που του είπα να δει το λαπτοπ, θα αργήσει κι άλλο και εχω ψοφήσει της πεινας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
καφε ρε ,μετα το φαι? αμαρτια...Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:37Ισχύει.Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:32Θα φας και secondo με contorno , δύο διαφορετικά κρασά, μετά γλυκό, καφέ, οινοπνευματόδες. Δεν θα μυρίζεις αβγό.Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:21
Έχει νόημα γιατί ο δυόσμος απομακρύνει την αυγουλίλα από τα χνώτα.
Θα κλάνω όμως.
- Cecily Anne
perseus έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:34πρεπει να το μισουσες πολυ αυτο το κοτοπουλο...Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:44 Έχω κάνει ενα ειδος στήθος κοτόπουλου στο φούρνο, εχω προσθέσει νεράκι όταν ψήθηκε και έριξα ρύζι. Έβρασε, χυλωσε έριξα λίγο βουτυρο και έπιασε μια υπέροχη ελαφριά κρουστα και τώρα περιμένω να φύγουν να φάω. Μαλακία που του είπα να δει το λαπτοπ, θα αργήσει κι άλλο και εχω ψοφήσει της πεινας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
perseus έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:36καφε ρε ,μετα το φαι? αμαρτια...Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:37Ισχύει.Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:32 Θα φας και secondo με contorno , δύο διαφορετικά κρασά, μετά γλυκό, καφέ, οινοπνευματόδες. Δεν θα μυρίζεις αβγό.
Θα κλάνω όμως.
- perseus
θα μας κοψει την σιεστα ρε.Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:45Από όλα τα άλλα ο καφές μας πείραξε;!!!!
Αγαπημένο φαγάκι, συνήθως το συνοδεύω με γιαούρτι αλλά δεν είχα σήμεραperseus έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:34πρεπει να το μισουσες πολυ αυτο το κοτοπουλο...Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:44 Έχω κάνει ενα ειδος στήθος κοτόπουλου στο φούρνο, εχω προσθέσει νεράκι όταν ψήθηκε και έριξα ρύζι. Έβρασε, χυλωσε έριξα λίγο βουτυρο και έπιασε μια υπέροχη ελαφριά κρουστα και τώρα περιμένω να φύγουν να φάω. Μαλακία που του είπα να δει το λαπτοπ, θα αργήσει κι άλλο και εχω ψοφήσει της πεινας.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Kαλά, άμα φάω εγώ όλα αυτά, δεν μου κόβει τη σιέστα ούτε φωταέριο. Και με τα δυο κρασιά ειδικά.. ΟΥυυυ...perseus έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:47θα μας κοψει την σιεστα ρε.
Δανάη καλά Χριστούγεννα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις