Niki έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:00
Ένα τσουκάλι υγεία να χει με τσιγαριαστό χοιρινό.
Αύριο φεύγει ο τανάλιας σου.
Τι εννοείς φεύγει;
Φεύγουν όλοι τελείωσαν μόνο ένα γλέντι τα ξύλα τις σκαλωσιές τα εργαλεία τα μάζεψα τελειώσαν φεύγουν πάνε στα σπίτια τους και μετά θα πάνε αλλού και εγώ θα πάω για ύπνο.
Είμαι τέζα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ερμής έγραψε: 12 Μάιος 2020, 20:32
Η γραβιέρα Κρήτης γαμαει, κατά τη γνώμη μου είναι η κορυφαία γραβιέρα. Αλλά στην καρμπονάρα δε πάει είναι πολύ μαλακή για τέτοια παρασκευη. Αν έχεις γραβιέρα και ένα τοπικό ζυμαρικο δε θες κάτι άλλο. Αν δε, βάλεις και κανένα μοσχαράκι κοκκινιστό είναι θαύμα. Τι να την κάνεις την καρμπονάρα μπροστά σε κάτι τέτοιο. Επίσης μπορείς να πάρεις κάποιο τοπικό ζυμαρικο και να τα τσουξεις με φρέσκο βούτυρο και ένα σκληρό κεφαλοτύρι. Υπάρχουν τόσες πεντανόστιμα συνταγές πολύ ανώτερες.
Κατανοώ αυτό που λες για την έλλειψη ποικιλίας λόγω χωριού.
Αυτό που είπες με το δυόσμο βέβαια παραπέμπει σε λίγο #akis οπότε ας ετοιμάζω το S&W μου.
Τον δυόσμο τον χρησιμοποιούν στην Κρήτη, σε συνδυασμό με την ξινομυζήθρα τους, δεν περίμεναν τον Άτσι να τους τον μάθει.
Τι εννοείς φεύγει;
Φεύγουν όλοι τελείωσαν μόνο ένα γλέντι τα ξύλα τις σκαλωσιές τα εργαλεία τα μάζεψα τελειώσαν φεύγουν πάνε στα σπίτια τους και μετά θα πάνε αλλού και εγώ θα πάω για ύπνο.
Είμαι τέζα.
Η γραβιέρα Κρήτης γαμαει, κατά τη γνώμη μου είναι η κορυφαία γραβιέρα. Αλλά στην καρμπονάρα δε πάει είναι πολύ μαλακή για τέτοια παρασκευη. Αν έχεις γραβιέρα και ένα τοπικό ζυμαρικο δε θες κάτι άλλο. Αν δε, βάλεις και κανένα μοσχαράκι κοκκινιστό είναι θαύμα. Τι να την κάνεις την καρμπονάρα μπροστά σε κάτι τέτοιο. Επίσης μπορείς να πάρεις κάποιο τοπικό ζυμαρικο και να τα τσουξεις με φρέσκο βούτυρο και ένα σκληρό κεφαλοτύρι. Υπάρχουν τόσες πεντανόστιμα συνταγές πολύ ανώτερες.
Αυτό που είπες με το δυόσμο βέβαια παραπέμπει σε λίγο #akis οπότε ας ετοιμάζω το S&W μου.
Τον δυόσμο τον χρησιμοποιούν στην Κρήτη, σε συνδυασμό με την ξινομυζήθρα τους, δεν περίμεναν τον Άτσι να τους τον μάθει.
Είναι γνωστό κρητικό παραδοσιακό πιάτο η καρμπονάρα με ξυνομυζηθρα και δυόσμο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
don't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:07
Ε θα λανσάρουν καμιά μέντος ξινομυζήθρα με δυόσμο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είναι γνωστό κρητικό παραδοσιακό πιάτο η καρμπονάρα με ξυνομυζηθρα και δυόσμο.
Μόνο παραδοσιακά κρητικά πρέπει να μαγειρεύει;
Δικαίωμα του καθενός είναι να πειράζει όπως γουστάρει τις συνταγές.
Δε κατάλαβα να ήρθε να είπε ότι έφτιαξε παραδοσιακή κρητική καρμπονάρα.
Εσύ τη ρώτησες πως τη φτιάχνει. Και σου είπε πως την έχει φτιάξει με τα υλικά που είχε διαθέσιμα.
Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 20:57Τι να αναλάβω; αφού είπε ο άνθρωπος. Κάνει ένα ειδος σπανακόρυζου. Όπως κάνω εγώ ένα είδος συκωτιού; ε έτσι κι ο καβαλιερε.
don't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:07
Ε θα λανσάρουν καμιά μέντος ξινομυζήθρα με δυόσμο.
Κυκλοφορούσε και παγωτό γκοργκοντζόλα σε εστιατόρια με Michelin.
Τι εννοείς φεύγει;
τι έγινε; ήρθαν για το λάπτοπ;
Ήρθε αμέ. Είχε φύγει η ψήκτρα από την θέση της κατά την μεταφορά, γιατί κάπου τρανταχτηκε ήθελε και ενημερώσεις φουλ.
Κομετ παίξε τζοκερ. Μόλις του είπα να πιάσει λίγο να δει και το λαπτοπ μου μπας και φτιάχνει