Έχει νόημα γιατί ο δυόσμος απομακρύνει την αυγουλίλα από τα χνώτα.don't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:20Κυκλοφορούσε και παγωτό γκοργκοντζόλα σε εστιατόρια με Michelin.Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:18Ε θα λανσάρουν καμιά μέντος ξινομυζήθρα με δυόσμο.don't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:07
Τον δυόσμο τον χρησιμοποιούν στην Κρήτη, σε συνδυασμό με την ξινομυζήθρα τους, δεν περίμεναν τον Άτσι να τους τον μάθει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Cecily Anne
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
the comet the course the tail
έπαιξα τζοκερ πριν λίγο.Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:21Ήρθε αμέ. Είχε φύγει η ψήκτρα από την θέση της κατά την μεταφορά, γιατί κάπου τρανταχτηκεήθελε και ενημερώσεις φουλ.
Κομετ παίξε τζοκερ. Μόλις του είπα να πιάσει λίγο να δει και το λαπτοπ μου μπας και φτιάχνει![]()
Always babe
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
the comet the course the tail έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:23έπαιξα τζοκερ πριν λίγο.Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:21Ήρθε αμέ. Είχε φύγει η ψήκτρα από την θέση της κατά την μεταφορά, γιατί κάπου τρανταχτηκεήθελε και ενημερώσεις φουλ.
Κομετ παίξε τζοκερ. Μόλις του είπα να πιάσει λίγο να δει και το λαπτοπ μου μπας και φτιάχνει![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δικαίωμα του καθενός είναι. Γιατί να το πεις καρμπονάρα, πες το ζυμαρικο με ξυνομυζηθρα και δυόσμο. Γιατί ντε και καλά να βάλουμε ένα όνομα που δεν ισχυει;don't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:18Μόνο παραδοσιακά κρητικά πρέπει να μαγειρεύει;Ερμής έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:14Είναι γνωστό κρητικό παραδοσιακό πιάτο η καρμπονάρα με ξυνομυζηθρα και δυόσμο.don't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:07
Τον δυόσμο τον χρησιμοποιούν στην Κρήτη, σε συνδυασμό με την ξινομυζήθρα τους, δεν περίμεναν τον Άτσι να τους τον μάθει.
Δικαίωμα του καθενός είναι να πειράζει όπως γουστάρει τις συνταγές.
Δε κατάλαβα να ήρθε να είπε ότι έφτιαξε παραδοσιακή κρητική καρμπονάρα.
Εσύ τη ρώτησες πως τη φτιάχνει. Και σου είπε πως την έχει φτιάξει με τα υλικά που είχε διαθέσιμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
the comet the course the tail
αφού στις 9:30 κληρώνει. αλλά δεν θα τσεκάρω νούμερα. θέλω να κοιμηθώ το βράδυ με την ελπίδα. το πρωί θα τα δω.Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:24the comet the course the tail έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:23έπαιξα τζοκερ πριν λίγο.Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:21
Ήρθε αμέ. Είχε φύγει η ψήκτρα από την θέση της κατά την μεταφορά, γιατί κάπου τρανταχτηκεήθελε και ενημερώσεις φουλ.
![]()
- Cecily Anne
Θύμισέ μου σκορπιός;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
θα παρεξηγησε ο Ερμης - η μητρικη του γλωσσα ειναι τα Ιταλικα και χανει καποια λεπτα νοηματα στην Ελληνικηdon't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:18Μόνο παραδοσιακά κρητικά πρέπει να μαγειρεύει;Ερμής έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:14Είναι γνωστό κρητικό παραδοσιακό πιάτο η καρμπονάρα με ξυνομυζηθρα και δυόσμο.don't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:07
Δικαίωμα του καθενός είναι να πειράζει όπως γουστάρει τις συνταγές.
Δε κατάλαβα να ήρθε να είπε ότι έφτιαξε παραδοσιακή κρητική καρμπονάρα.
Εσύ τη ρώτησες πως τη φτιάχνει. Και σου είπε πως την έχει φτιάξει με τα υλικά που είχε διαθέσιμα.
να του γραφει στα ιταλικα η Νικι να μην εχουμε θεματα - μες στις πολλες γλωσσες που γνωριζει θα ειναι κ αυτη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εδώ δεν τα τρώγανε μέχρι το 60 ούτε οι Λομβαρδοί και οι Βένετοι. Υπάρχει και η κωμωδία του Εduardo De Filippo που πάνε οι Ναπολιτάνοι στο Μιλάνο και τους λέει, Μην παραγγείλετε τίποτα σπαγγέτι και ρεζιλευτούμε, εδώ θα τρώμε ριζότο.Ερμής έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:14Είναι γνωστό κρητικό παραδοσιακό πιάτο η καρμπονάρα με ξυνομυζηθρα και δυόσμο.
Ακόμα οι Polentoni είναι μπουνταλάδες σε αυτά τα πιάτα. Για εκτός Ιταλίας δεν συζητώ, έχω φάει ως καρμπονάρα όλα τα πιθανά.
Ordem e Progresso.
Καρκίνος
Στο εύχομαι να ξυπνήσεις και χαρείςthe comet the course the tail έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:26αφού στις 9:30 κληρώνει. αλλά δεν θα τσεκάρω νούμερα. θέλω να κοιμηθώ το βράδυ με την ελπίδα. το πρωί θα τα δω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επ' ευκαιρία, μια και μιλάμε για κρητικές μακαρονάδες, κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι συνηθίζουν όταν κάνουν μακαρόνια να τα τσιγαρίζουν με βούτυρο στο οποίο έχουν προσθέσει ψίχα καρυδιού χτυπημένη στο γουδοχέρι.
Και για κατσίκι (ή αρνί δεν θυμάμαι καλά) σε γάστρα με γάλα. Είναι συνηθισμένα ή απλώς τοπικές συνταγές;
Και για κατσίκι (ή αρνί δεν θυμάμαι καλά) σε γάστρα με γάλα. Είναι συνηθισμένα ή απλώς τοπικές συνταγές;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα φας και secondo με contorno , δύο διαφορετικά κρασά, μετά γλυκό, καφέ, οινοπνευματόδες. Δεν θα μυρίζεις αβγό.Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:21
Έχει νόημα γιατί ο δυόσμος απομακρύνει την αυγουλίλα από τα χνώτα.
Ordem e Progresso.
να ξυπνησει καπιταλας ;Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:30Καρκίνος
Στο εύχομαι να ξυπνήσεις και χαρείςthe comet the course the tail έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:26αφού στις 9:30 κληρώνει. αλλά δεν θα τσεκάρω νούμερα. θέλω να κοιμηθώ το βράδυ με την ελπίδα. το πρωί θα τα δω.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μεγαλύτερο βιασμό στην κουτσινα Παρτενοπεα η στου Λατιου θα δεις από τους πολεντονι παρά από ελ. Κοντραρονται με αγγλοσάξονεςCavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:29Εδώ δεν τα τρώγανε μέχρι το 60 ούτε οι Λομβαρδοί και οι Βένετοι. Υπάρχει και η κωμωδία του Εduardo De Filippo που πάνε οι Ναπολιτάνοι στο Μιλάνο και τους λέει, Μην παραγγείλετε τίποτα σπαγγέτι και ρεζιλευτούμε, εδώ θα τρώμε ριζότο.Ερμής έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:14Είναι γνωστό κρητικό παραδοσιακό πιάτο η καρμπονάρα με ξυνομυζηθρα και δυόσμο.
Ακόμα οι Polentoni είναι μπουνταλάδες σε αυτά τα πιάτα. Για εκτός Ιταλίας δεν συζητώ, έχω φάει ως καρμπονάρα όλα τα πιθανά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Να χαρεί είπα. Δεν είπα από τιΑγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:33να ξυπνησει καπιταλας ;Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:30Καρκίνος
Στο εύχομαι να ξυπνήσεις και χαρείςthe comet the course the tail έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:26
αφού στις 9:30 κληρώνει. αλλά δεν θα τσεκάρω νούμερα. θέλω να κοιμηθώ το βράδυ με την ελπίδα. το πρωί θα τα δω.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-