98/100 κομμάτια είναι καθαρό κρέας, βάλε και λίγο λιπάκι να ευφρανθεί η ψυχούλα μαςNiki έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:15
Θα τους φτιάξω και ένα πληγούρι και ένα κείκ καρύδας για γλυκό.
Τώρα έχω ρεύμα το ένα στον φούρνο το άλλο στο μάτι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
mpiftekopoiimeno burger
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
αν εχεις την ευγενη καλοσυνη ανεβαζε σε παρακαλω τις φωτογραφιες σε σποιλερNiki έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:15
Θα τους φτιάξω και ένα πληγούρι και ένα κείκ καρύδας για γλυκό.
Τώρα έχω ρεύμα το ένα στον φούρνο το άλλο στο μάτι.
ευχαριστω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Mοσχάρι με μελιτζάνες και χυλοπίτες.
Το πορτοκαλί ναι, είναι καρότο.

Το πορτοκαλί ναι, είναι καρότο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Εξαρτάται από το χρόνο ημιζωής σου, κοιτώντας λίγο και το σόι.
Εμένα πατάνε τα 85 όλοι, οπότε το έριξα υπολογίζοντας την ποιότητα ζωής/καταχρήσεις/μεταλλαξογόνους παράγοντες κλπ. και βρήκα ότι θεωρητικά από τον Ιούλιο και μετά θα πάρω την κάτω βόλτα.
Έχω ένα μήνα ακόμα να πρήξω μπάλες στο σύμπαν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το βάζω στο κατάλληλο νήμα για παραδειγματισμό.Niki έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:00Εδώ όλος ο κόσμος δουλεύει και οι γιαγιάδες και οι παππούδες συνέχεια.Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 17:56Τόση δουλειά, ούτε Κουάκεροι έποικοι στην Άγρια Δύση.Niki έγραψε: 12 Μάιος 2020, 17:53Σήμερα χρειάστηκα βοήθεια.![]()
Είχα φτιάξει την ζύμη για τα ψωμάκια για τα σάντουιτς και προσπαθούσα να αυξήσω την υγρασία στην ζύμη και ξαφνικά έχουμε όλη η περιοχή διακοπή ρεύματος .![]()
Λέω θα έρθει που θα πάει.
Αφού δεν είχαμε ειδοποίηση δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό.
Φτιάχνω τα ψωμάκια για να φουσκώσουν.
Παίρνω τηλέφωνο το ρεύμα θα έρθει στις 12 το μεσημέρι μου λένε.
Ξεκινάω να ανάψω ξυλόφουρνο.
Εν τω μεταξύ να έχουμε από το πρωί αφόρητη ζέστη.
Ανάβουμε τον φούρνο φουρνίζω τα ψωμάκια .
Φτιάχνω τα σάντουιτς τα δίνω και ετοιμάζω το κρέας για να το κάνω φουρνιστό.
Για να μην ζεσταίνω πάλι τον ξυλόφουρνο περιμένω να έρθει το ρεύμα που θα ερχότανε στις 12 το μεσημέρι πάει μία πάει δύο πάει τρεις τίποτα.
Άρχισε η μάνα μου να μου την λέει.
Δεν κάνεις καλό κουμάντο έπρεπε να ανάψεις τον φούρνο σου το είπα.
Τώρα τι γίνεται;
Παίρνω το τσουκάλι το μεγάλο βγάζω τα μπούτια από το ταψί βγάζω τα σκόρδα που τους φύτεψα και αρχίζω να κόβω το κρέας σε κομάτια.
Παίρνω το τσουκάλι το μεγάλο που έχουμε για το τσιγαριαστό και ανάβω το πετρογκάζ το έκανα τσιγαριαστό.
Το φαγητό το τελειώσα να φτιάξω κάτι συνοδευτικό έμεινε αλλά δεν έχω όρεξη όλα μου πήγανε στραβά.
Έκαψα και το χέρι μου.![]()
Χάλια μέρα.
Από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Μόνο οι κατάκοιτοι και κάποιοι από αυτούς που είναι πάνω από τα 70-75 δεν δουλεύουν.
viewtopic.php?f=29&t=21836
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:38 Mοσχάρι με μελιτζάνες και χυλοπίτες.
Το πορτοκαλί ναι, είναι καρότο.![]()
![]()
Ordem e Progresso.
περιμενα να μου ριξεις ενα ευρηματικο ξεχεσιμο - απογοητευσηCecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:51Εξαρτάται από το χρόνο ημιζωής σου, κοιτώντας λίγο και το σόι.
Εμένα πατάνε τα 85 όλοι, οπότε το έριξα υπολογίζοντας την ποιότητα ζωής/καταχρήσεις/μεταλλαξογόνους παράγοντες κλπ. και βρήκα ότι θεωρητικά από τον Ιούλιο και μετά θα πάρω την κάτω βόλτα.
Έχω ένα μήνα ακόμα να πρήξω μπάλες στο σύμπαν.![]()
εκτος φορμας εισαι
παλι διαιτα η αιτια;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Μπα, τρώω παπάγια ζαχαρωμένη και βαριέμαι.Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:57
περιμενα να μου ριξεις ενα ευρηματικο ξεχεσιμο - απογοητευση![]()
εκτος φορμας εισαι
παλι διαιτα η αιτια;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
mpiftekopoiimeno burger
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:38 Mοσχάρι με μελιτζάνες και χυλοπίτες.
![]()
100/100
Spoiler
νααα σε πηγε να απαντησεις.Βασικο, ετσι;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
δεν μπορω να βρω κατι καπως πιστευτο να ''γκρινιαξω'' - οποτεΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:38 Mοσχάρι με μελιτζάνες και χυλοπίτες.
![]()
51/100
εντιτ
η συνταγη #Akis ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μένω εμβρόντητος, που δεν μαρτυράτε όλοι πως δεν έβαλε τριμμένο τυρί. Εμένα, φυσικά, μου αρέσει το φαγητό, το ζούλεψα. Εδώ να πω ότι ως τα 25 μου νόμιζα πως η χυλοπίτες είναι μακριά πάστα, μετά έμαθα πως είναι και κοντή, ή κυρίως κοντή. Στη Δημητσάνα έτρωγα, θυμάμαι, χυλοπίτες με κόκορα.
Ordem e Progresso.
χυλοπιτα κοπτηCavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 19:13Μένω εμβρόντητος, που δεν μαρτυράτε όλοι πως δεν έβαλε τριμμένο τυρί. Εμένα, φυσικά, μου αρέσει το φαγητό, το ζούλεψα. Εδώ να πω ότι ως τα 25 μου νόμιζα πως η χυλοπίτες είναι μακριά πάστα, μετά έμαθα πως είναι και κοντή, ή κυρίως κοντή. Στη Δημητσάνα έτρωγα, θυμάμαι, χυλοπίτες με κόκορα.
μαλλον καλη επιλογη για το συγκεκριμενο φαγητο - θα υπαρχουν σιγουρα πολυ καλυτερες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η συνηθισμένη διαδικασία που κάνω για το κοκκινιστό, με τη διαφορά ότι πρώτα σωτάρισα τις μελιτζάνες, τις έβγαλα και στο ίδιο λάδι σωτάρισα το μοσχάρι, κρεμμύδι, σκόρδο, καρότο με τη σειρά που αναφέρω. Κρασί, ντομάτα, ελάχιστο νερό, 2 κλωνάρια σέλινο, δαφνόφυλλα και σιγοβράσιμο για 2,5 ώρες. Προσθήκη μελιτζάνων μαζί με τα μπαχαρικά και συνέχεια του σιγανού βρασμού για ένα 40λεπτο. Μισό ποτήρι χυλωμένου νερού από τις χυλοπίτες (αυτές ήθελαν τρίλεπτο βράσιμο) και τέλος.
Άλλη ερώτηση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Eγώ δεν μπορώ να βαθμολογήσω κακά, όταν λείπει το τυρί, αφενός διότι πρώτα βγάζουμε φωτό, για να φανεί το φαί και μετά το χιονιζουμε, αφετέρου, διότι άμα λείπει κάτι, προστίθεται, άμα είναι έξτρα, δεν αφαιρείται εύκολα.
ειμαι ασχετος με ολα αυτα να τοποθετηθει η NikiΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 19:27Η συνηθισμένη διαδικασία που κάνω για το κοκκινιστό, με τη διαφορά ότι πρώτα σωτάρισα τις μελιτζάνες, τις έβγαλα και στο ίδιο λάδι σωτάρισα το μοσχάρι, κρεμμύδι, σκόρδο, καρότο με τη σειρά που αναφέρω. Κρασί, ντομάτα, ελάχιστο νερό, 2 κλωνάρια σέλινο, δαφνόφυλλα και σιγοβράσιμο για 2,5 ώρες. Προσθήκη μελιτζάνων μαζί με τα μπαχαρικά και συνέχεια του σιγανού βρασμού για ένα 40λεπτο. Μισό ποτήρι χυλωμένου νερού από τις χυλοπίτες (αυτές ήθελαν τρίλεπτο βράσιμο) και τέλος.
Άλλη ερώτηση;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay