Σίγουρα, σε πιστεύω. Αλλά πιο νέος δεν έχεις την ηρεμία και την υπομονή, εγώ βιαζόμουνα. Και δεν ακούς τόσο, τα ξέρεις όλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:26Μη μου ξύνεις πληγές. Εγώ αυτό το ήθελα από τα νιάτα μου και δεν έχει αλλάξει.Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:11 Αγις και ΓΑΛΗ, είμαι κι εγώ στο κόλπο της ζαρζαβατικής, όπως προείπα, 1η Μάρτη εγκατασταθήκαμε στο χωριό και αποτάξαμε το κεντρικό άστυ. Γερνώντας αλλάζεις.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ordem e Progresso.
αστα - αν σου ανεβασω φωτογραφιες απο το κτημα που διαιτηρει σε χωριο - τις κατασκευες κ τα προιοντα - πολυ καλος μου φιλος - καρατεχνοκρατης που μενει σε μεγαλη πολη θα κλαψουμε ομαδικαCavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:11Είδες το σπανάκι που ήταν αμάραντο, και είπες, αποκλείεται να έβαλε καρότο, πιο πιθανό να έβαλε παγωτό μάνγκο.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:02Η πλάκα είναι ότι κι εγώ ως καρότο το είδα στην αρχή αλλά επειδή ήταν προφανές, προσπάθησα να βάλω φαντασία στην υπόθεση. Η επόμενη επιλογή ήταν βερύκοκο, που κάνει πιο γκουρμέ από το τοματίνι.
![]()
Cecily Anne, είναι και παράξενα κομμένο. Και από περίεργη λήψη, και θολό.Πώ πωω έχω μάτι γαρίδα. Μόνο το καρότο δεν πέτυχα!
Αγις και ΓΑΛΗ, είμαι κι εγώ στο κόλπο της ζαρζαβατικής, όπως προείπα, 1η Μάρτη εγκατασταθήκαμε στο χωριό και αποτάξαμε το κεντρικό άστυ. Γερνώντας αλλάζεις.
προσωπικα ντρεπομαι για την αμπαλοσυνη μου κ την απραξια μου .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Υπάρχουν μερικοί πολύ προκομμένοι, πώς τα καταφέρνουν, οι μπούστηδοι.Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:31αστα - αν σου ανεβασω φωτογραφιες απο το κτημα που διαιτηρει σε χωριο - τις κατασκευες κ τα προιοντα - πολυ καλος μου φιλος - καρατεχνοκρατης που μενει σε μεγαλη πολη θα κλαψουμε ομαδικα
προσωπικα ντρεπομαι για την αμπαλοσυνη μου κ την απραξια μου .
Ordem e Progresso.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
80/100Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:31 αστα - αν σου ανεβασω φωτογραφιες απο το κτημα που διαιτηρει σε χωριο - τις κατασκευες κ τα προιοντα - πολυ καλος μου φιλος - καρατεχνοκρατης που μενει σε μεγαλη πολη θα κλαψουμε ομαδικα
προσωπικα ντρεπομαι για την αμπαλοσυνη μου κ την απραξια μου .![]()
Πάντως αυτό το μπούκοβο που το αγόρασα Μεγάλο Σάββατο , μου βγήκε πολύ ωραίο. Το έχω τρελάνει.
Ordem e Progresso.
ζουζουνια - αβαρετοι - χαρισματικοι - τσιλαουτμπαντηδες με μια λεξηCavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:42Υπάρχουν μερικοί πολύ προκομμένοι, πώς τα καταφέρνουν, οι μπούστηδοι.Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:31αστα - αν σου ανεβασω φωτογραφιες απο το κτημα που διαιτηρει σε χωριο - τις κατασκευες κ τα προιοντα - πολυ καλος μου φιλος - καρατεχνοκρατης που μενει σε μεγαλη πολη θα κλαψουμε ομαδικα
![]()
![]()
το τρομακτικο ειναι πως κανονικα δεν επρεπε συμφωνα με τα στερεοτυπα να ασχολουνται καν ποσο μαλλον να το κανουν επιτυχημενα
παω σε αλλον κ εχει μετατρεψει το γκαραζ σε μηχανουργειο με απ ολα - μεγαλομανατζερ αυτος - ακομα και το μηχανημα που εχει για τα ακονισματα+ παρελκομενα δεν το εχουν σοβαροι επαγγελματιες προσκυναω κ βγαινοντας πεφτω σε γαματο κηπο με μπαρμπεκιου τεραστιο στεγαζομενο ολο πετρα -ξυλο - με φουρνους κ ψησταριες + τουαλετες που ακομα κ τα τραπεζια κ τα στασιδια κ το δεντροσπιτο
για γκουλαγκ ειναι ολοι αυτοι - χαλανε την πιατσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 12 Μάιος 2020, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εσενα θα σου στειλω τις φωτογραφιες + απο τον αλλο που εγραψα στο επομενο μνμα να πηξειςdon't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 17:0380/100Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:31 αστα - αν σου ανεβασω φωτογραφιες απο το κτημα που διαιτηρει σε χωριο - τις κατασκευες κ τα προιοντα - πολυ καλος μου φιλος - καρατεχνοκρατης που μενει σε μεγαλη πολη θα κλαψουμε ομαδικα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
https://imgur.com/gallery/hJgp6knΑγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 17:12εσενα θα σου στειλω τις φωτογραφιες + απο τον αλλο που εγραψα στο επομενο μνμα να πηξειςdon't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 17:0380/100Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:31 αστα - αν σου ανεβασω φωτογραφιες απο το κτημα που διαιτηρει σε χωριο - τις κατασκευες κ τα προιοντα - πολυ καλος μου φιλος - καρατεχνοκρατης που μενει σε μεγαλη πολη θα κλαψουμε ομαδικα
![]()
με ολα αυτα - ξεχασα να διατυπωσω ερωτημα στην αλλη γλυκομιλουσα Cecily Anne του πχορουμ που εγραψε πως μετα τα 34 ξεκινα η κατω βολταdon't speak έγραψε: 12 Μάιος 2020, 17:42https://imgur.com/gallery/hJgp6knΑγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 17:12εσενα θα σου στειλω τις φωτογραφιες + απο τον αλλο που εγραψα στο επομενο μνμα να πηξεις![]()
δεν ξεκινα στα 26-27 που λενε οι επιστημονες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σήμερα χρειάστηκα βοήθεια.
Είχα φτιάξει την ζύμη για τα ψωμάκια για τα σάντουιτς και προσπαθούσα να αυξήσω την υγρασία στην ζύμη και ξαφνικά έχουμε όλη η περιοχή διακοπή ρεύματος .
Λέω θα έρθει που θα πάει.
Αφού δεν είχαμε ειδοποίηση δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό.
Φτιάχνω τα ψωμάκια για να φουσκώσουν.
Παίρνω τηλέφωνο το ρεύμα θα έρθει στις 12 το μεσημέρι μου λένε.
Ξεκινάω να ανάψω ξυλόφουρνο.
Εν τω μεταξύ να έχουμε από το πρωί αφόρητη ζέστη.
Ανάβουμε τον φούρνο φουρνίζω τα ψωμάκια .
Φτιάχνω τα σάντουιτς τα δίνω και ετοιμάζω το κρέας για να το κάνω φουρνιστό.
Για να μην ζεσταίνω πάλι τον ξυλόφουρνο περιμένω να έρθει το ρεύμα που θα ερχότανε στις 12 το μεσημέρι πάει μία πάει δύο πάει τρεις τίποτα.
Άρχισε η μάνα μου να μου την λέει.
Δεν κάνεις καλό κουμάντο έπρεπε να ανάψεις τον φούρνο σου το είπα.
Τώρα τι γίνεται;
Παίρνω το τσουκάλι το μεγάλο βγάζω τα μπούτια από το ταψί βγάζω τα σκόρδα που τους φύτεψα και αρχίζω να κόβω το κρέας σε κομάτια.
Παίρνω το τσουκάλι το μεγάλο που έχουμε για το τσιγαριαστό και ανάβω το πετρογκάζ το έκανα τσιγαριαστό.
Το φαγητό το τελειώσα να φτιάξω κάτι συνοδευτικό έμεινε αλλά δεν έχω όρεξη όλα μου πήγανε στραβά.
Έκαψα και το χέρι μου.
Χάλια μέρα.
Είχα φτιάξει την ζύμη για τα ψωμάκια για τα σάντουιτς και προσπαθούσα να αυξήσω την υγρασία στην ζύμη και ξαφνικά έχουμε όλη η περιοχή διακοπή ρεύματος .
Για να μην ζεσταίνω πάλι τον ξυλόφουρνο περιμένω να έρθει το ρεύμα που θα ερχότανε στις 12 το μεσημέρι πάει μία πάει δύο πάει τρεις τίποτα.
Τώρα τι γίνεται;
Παίρνω το τσουκάλι το μεγάλο βγάζω τα μπούτια από το ταψί βγάζω τα σκόρδα που τους φύτεψα και αρχίζω να κόβω το κρέας σε κομάτια.
Παίρνω το τσουκάλι το μεγάλο που έχουμε για το τσιγαριαστό και ανάβω το πετρογκάζ το έκανα τσιγαριαστό.
Το φαγητό το τελειώσα να φτιάξω κάτι συνοδευτικό έμεινε αλλά δεν έχω όρεξη όλα μου πήγανε στραβά.
Έκαψα και το χέρι μου.
Χάλια μέρα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Τόση δουλειά, ούτε Κουάκεροι έποικοι στην Άγρια Δύση.Niki έγραψε: 12 Μάιος 2020, 17:53Σήμερα χρειάστηκα βοήθεια.![]()
Είχα φτιάξει την ζύμη για τα ψωμάκια για τα σάντουιτς και προσπαθούσα να αυξήσω την υγρασία στην ζύμη και ξαφνικά έχουμε όλη η περιοχή διακοπή ρεύματος .![]()
Τώρα τι γίνεται;
Έκαψα και το χέρι μου.![]()
Χάλια μέρα.
Ordem e Progresso.
Εδώ όλος ο κόσμος δουλεύει και οι γιαγιάδες και οι παππούδες συνέχεια.Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 17:56Τόση δουλειά, ούτε Κουάκεροι έποικοι στην Άγρια Δύση.Niki έγραψε: 12 Μάιος 2020, 17:53Σήμερα χρειάστηκα βοήθεια.![]()
Είχα φτιάξει την ζύμη για τα ψωμάκια για τα σάντουιτς και προσπαθούσα να αυξήσω την υγρασία στην ζύμη και ξαφνικά έχουμε όλη η περιοχή διακοπή ρεύματος .![]()
Τώρα τι γίνεται;
Έκαψα και το χέρι μου.![]()
Χάλια μέρα.
Από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Μόνο οι κατάκοιτοι και κάποιοι από αυτούς που είναι πάνω από τα 70-75 δεν δουλεύουν.
ακουγεται καλος τοπος για εκτοπισμο κομθουνιστων - θα βρουν ιδανικο περιβαλλον να εκμεταλλευτουν την εργατικοτητα τους κ να διοχετευσουν την υπερενεργητικοτητα τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Θα τους φτιάξω και ένα πληγούρι και ένα κείκ καρύδας για γλυκό.
Τώρα έχω ρεύμα το ένα στον φούρνο το άλλο στο μάτι.
-
mpiftekopoiimeno burger
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:56Θέλω να πω Γιάγκο, πως στο συγκεκριμένο νήμα υπάρχει πληθώρα φωτογραφιών από φαγητά που έφτιαξαν άλλοι.
Και ειλικρινά, δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα. Εσύ;
φιλενάδα δεν σε είδα να σκίζεις τα ιμάτια σου με τα θηλυκά μέλη που υπονόησαν ότι η νικάρα μας είναι ντελιβεράς
οι άνΔρες που ειρωνεύτηκαν τα 16 παλουκάρια δίμετρα μας πείραξαν
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις