!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Στο Ozark, οι Σνελ ειναι σαν να εχουν βγει απο την φαντασια του Ταραντινο. Θα μπορουσε ανετα να γυριστει prequel με τιτλο ''Snells farm''.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Lestat έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:03 Marco Polo
Δεν αξίζει να επενδύσεις χρόνο. Κι εμένα η πρώτη season μου άρεσε αλλά η δεύτερη είναι αφόρητη. Άμα τη δεις θα καταλάβεις γιατί μετά ακυρώθηκε.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Lestat έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:03 How to get away with murder φαινονται καλες σειρες, τις σημειωνω.
Το Ηοw to get away with murder το έβλεπα από τότε που βγήκε.
Είχα μείνει στην τέταρτη χρονιά και τις τελευταίες δέκα μέρες είδα τις δύο τελευταίες.
Το τελευταίο επεισόδιο για τη σειρά βγήκε το βράδυ και το είδα πριν κάμποση ώρα.

Έχει αρκετό δραματικό στοιχείο, δικαστικές διαμάχες, αποκαλύψεις και ένοχα μυστικά που έχουν όμως βαρύτητα και συνοχή.
Το ωραίο είναι οι αναδρομές στο παρελθόν όπως και παραπομπές στο μέλλον χωρίς να αποκαλύπτεται το ακριβές σκηνικό μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα.
Θεωρώ πως οι χρονιές 1,4,5,6 είναι οι καλύτερες.

Θα έλεγα μοιάζει αρκετά με το προγενέστερο Damages. Πάλι παρόμοιο προφίλ πρωταγωνίστριας, ένοχα μυστικά κλπ.
Το προτείνω και αυτό αν και είναι αρκετά παλαιότερο, αξίζει αν βρεθεί χρόνος το καλοκαίρι.

aljawn

Έχεις δει και την έκτη χρονιά;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Αν και έχει πέσει πολύ, βγήκε νέα σεζόν southpark ε
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Solar Opposites σαν το Rick and Morty. Καλό. Γρήγορο. Δεν το προλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
Lestat

Jack Shephard έγραψε: 12 Μάιος 2020, 19:28
Lestat έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:03 Marco Polo
Δεν αξίζει να επενδύσεις χρόνο. Κι εμένα η πρώτη season μου άρεσε αλλά η δεύτερη είναι αφόρητη. Άμα τη δεις θα καταλάβεις γιατί μετά ακυρώθηκε.
Οκευ, thanks!
Αρχέλαος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 08:45
Lestat έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:03 How to get away with murder φαινονται καλες σειρες, τις σημειωνω.
Το Ηοw to get away with murder το έβλεπα από τότε που βγήκε.
Είχα μείνει στην τέταρτη χρονιά και τις τελευταίες δέκα μέρες είδα τις δύο τελευταίες.
Το τελευταίο επεισόδιο για τη σειρά βγήκε το βράδυ και το είδα πριν κάμποση ώρα.

Έχει αρκετό δραματικό στοιχείο, δικαστικές διαμάχες, αποκαλύψεις και ένοχα μυστικά που έχουν όμως βαρύτητα και συνοχή.
Το ωραίο είναι οι αναδρομές στο παρελθόν όπως και παραπομπές στο μέλλον χωρίς να αποκαλύπτεται το ακριβές σκηνικό μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα.
Θεωρώ πως οι χρονιές 1,4,5,6 είναι οι καλύτερες.

Θα έλεγα μοιάζει αρκετά με το προγενέστερο Damages. Πάλι παρόμοιο προφίλ πρωταγωνίστριας, ένοχα μυστικά κλπ.
Το προτείνω και αυτό αν και είναι αρκετά παλαιότερο, αξίζει αν βρεθεί χρόνος το καλοκαίρι.
Θα το ξεκινησω, αφου ξεμπερδεψω με το Ozark.

Παρεμπιπτοντως, το Ozark βελτιωθηκε στην δευτερη σεζον, αλλά δεν εχει την εκρηξη επιτυχημενων σειρων.
8/10 μεχρι τωρα.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Παρακολουθώ τώρα το trial by media, όπου παρουσιάζει πολύκροτες υποθέσεις εγκλημάτων που καλύφθηκαν ευρέως από τα ΜΜΕ.

Μόλις είδα το επεισόδιο με τον Αμαντού Ντιαλό, έναν τύπο από τη Γουινέα που σπούδαζε στην Αμερική και δολοφονήθηκε με 41 σφαίρες από μπάτσους μπροστά στην πόρτα του σπιτιού του χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα.

Τη θυμόμουν αμυδρά την υπόθεση (από το 1999) γιατί τα απόνερα της (οι διαδηλώσεις των μαύρων του Μπρονξ για δικαιοσύνη) είχαν φτάσει και στα ελληνικά μίντια.

Μιλάμε για παράνοια από την αρχή μέχρι το τέλος. Ένας μαύρος που δούλευε και παραλληλα σπούδαζε, απλά επέστρεφε στο σπίτι του και ετοιμαζόταν να βγάλει τα κλειδιά για να ανοίξει την πόρτα, όταν τον πλησίασε χωρίς κανένα προφανή λόγο ένα αμάξι με τέσσερις "κρυφούς" μπάτσους. Ανήκαν σε ένα επιλεκτο σώμα που είχε συστήσει ο τότε δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρουντολφ Τζουλιάνι. Με στόχο υποτιθεται τη μείωση της εγκληματικότητας και με ενθάρρυνση από τη δημαρχία να χρησιμοποιούν βία οποτεδήποτε γουστάρουν, αυτοί οι επίλεκτοι αστυνομικοί χωρίς διακριτικά τριγυρνούσαν στις φτωχογειτονιές και τραμπουκιζαν κατά το δοκούν.

Εκείνη τη νύχτα είδαν έναν τύπο στην πόρτα του σπιτιού του και τους φάνηκε περίεργο, οπότε σταμάτησαν. Τον είδαν να βάζει το χέρι στην τσέπη για να βγάλει το πορτοφολι και τα κλειδιά , όπως κάνουμε όλοι όσοι ετοιμαζόμαστε να μπούμε στο σπίτι μας και τους φάνηκε εγκληματικό.

Σχεδόν χωρίς καμία προειδοποίηση, θεώρησαν ότι πάει να βγάλει όπλο και τον έκαναν σουρωτηρι με 41 σφαίρες. Έτσι απλά.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση το τιμημένο σύστημα δικαιοσύνης των ΗΠΑ, που ποτέ δε θα σταματήσει να με εκπλήσσει για την ταξικοτητα αλλά και τοξικοτητα του, βγάζοντας λάδι τους τέσσερις μπάτσους.

Όλοι αθώοι φυσικά, ένα απλό ατύχημα ήταν.

Οι μαύροι στις ΗΠΑ δυστυχώς, παραμένουν υπό καθεστώς δουλείας.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard

Κάλυψα μία μεγάλη μου παράλειψη και είδα το The Pacific.

Είναι εξαιρετικό, δε συζητάμε αυτό αλλά στα γούστα μου ταιριάζει περισσότερο το Band of Brothers. Αφενός λόγω θεματολογίας με μεγαλύτερο ενδιαφέρον (ευρωπαϊκό θέατρο πολέμου) και αφετέρου γιατί εστιάζει περισσότερο στη δράση. Το The Pacific έχει πολύ μεγαλύτερα διαστήματα που ασχολείται με τον ανθρώπινο παράγοντα. Επιπλέον, παρότι μία δεκαετία παλαιότερο το Band of Brothers δε δείχνει μία στιγμή να υστερεί τεχνικά.

Από το The Pacific μου άρεσε ιδιαίτερα ο απέριττος τρόπος που παρουσιάζει το θάνατο του John Basilone. Επίσης, την δυστυχία και το δράμα των Ιαπώνων αμάχων που βρίσκονται στη μέση της μάχης. Και τέλος το τέλος της.

Είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει για σειρά. Μιλάμε για mini σειρά, ίσως είναι πιο εύκολο. Δε παύει όμως να είναι εξαίρετο. Η συνέχιση της ζωής μετά το τέλος του πολέμου, η αβεβαιότητα για το αύριο αλλά και το μετατραυματικό stress.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Δυνατό και το ένα και το άλλο. In hbo we trust.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Το HBO ειναι σαν το Netflix? Εχει μηνιαια συνδρομη την οποια σπαματας οποτε θες?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ACQUITTED (Frikjent)
Η Δικη, Ιταλικο
Broadchurch
Ελ Τσαπο
Modus εχω δει κανα δυο επεισοδια
Ξεκινησα το Ναρκος Μεξικο, καλο φαινεται.
Μαρτσελα επισης ξεκινησα, αστυνομικο.
Οζαρκ
Το Νοβα ον ντιμαντ ειδα ανεβασε και το Deadwood. Βγηκε και ταινια Deadwood
Tudors. Borgias. Medici. Rome
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard

Daje έγραψε: 17 Μάιος 2020, 21:06 Το HBO ειναι σαν το Netflix? Εχει μηνιαια συνδρομη την οποια σπαματας οποτε θες?
Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο αλλά έχει και υπηρεσία (2 για την ακρίβεια) σαν αυτή του Netflix, μη διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Μικρό μέρος του περιεχομένου του στην Ελλάδα το δείχνει το Vodafone TV.
Άβαταρ μέλους
Lestat

Ερωτηση: Στην Ελλαδα απο ''on demand'' πλατφορμες υπαρχει μονο το Netflix ;
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Jack Shephard έγραψε: 17 Μάιος 2020, 20:02 Κάλυψα μία μεγάλη μου παράλειψη και είδα το The Pacific.

Είναι εξαιρετικό, δε συζητάμε αυτό αλλά στα γούστα μου ταιριάζει περισσότερο το Band of Brothers. Αφενός λόγω θεματολογίας με μεγαλύτερο ενδιαφέρον (ευρωπαϊκό θέατρο πολέμου) και αφετέρου γιατί εστιάζει περισσότερο στη δράση. Το The Pacific έχει πολύ μεγαλύτερα διαστήματα που ασχολείται με τον ανθρώπινο παράγοντα. Επιπλέον, παρότι μία δεκαετία παλαιότερο το Band of Brothers δε δείχνει μία στιγμή να υστερεί τεχνικά.

Από το The Pacific μου άρεσε ιδιαίτερα ο απέριττος τρόπος που παρουσιάζει το θάνατο του John Basilone. Επίσης, την δυστυχία και το δράμα των Ιαπώνων αμάχων που βρίσκονται στη μέση της μάχης. Και τέλος το τέλος της.

Είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει για σειρά. Μιλάμε για mini σειρά, ίσως είναι πιο εύκολο. Δε παύει όμως να είναι εξαίρετο. Η συνέχιση της ζωής μετά το τέλος του πολέμου, η αβεβαιότητα για το αύριο αλλά και το μετατραυματικό stress.
κορυφαιο το πασιφικ.
και η φαση με τον ΑκΑκ ηταν πολυ καλη (η με το χεσιμο ,που τον κυνηγαγαν τα τζαπονια)
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard

Lestat έγραψε: 17 Μάιος 2020, 22:39 Ερωτηση: Στην Ελλαδα απο ''on demand'' πλατφορμες υπαρχει μονο το Netflix ;
Όχι. Υπάρχει και το Amazon Prime Video και το Apple TV+.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”