Πόσες γυναίκες έχεις συναντήσει στη ζωή σου χωρίς κυτταρίτιδα, χωρίς να έχουν περάσει από γιατρό; Μάλλον άστο, ξεκινάμε με το τι ηλικία έχεις;Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:01
Η κυτταρίτιδα είναι αντικειμενικά κάτι σιχαμερό ή έστω άσχημο. Τώρα αν θα μπεις ή όχι ή αν το σεξ θα είναι καλό ή όχι είναι άλλο θέμα αλλά δεν μπορεί να σ' αρέσει κιόλας να έχει η γκόμενά σου κυτταρίτιδα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όντως ρε τύπε.Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:00 Μπήκα να δω κάτι που να σχετίζεται με την υγεία, και διαβάζω για πούτσες και μπούτια.
Εν τέλει, μιλάμε για την παχυσαρκία ως θέμα υγείας ή αν γουστάρουμε skinny, fit, busty, chubby ή bbw γκομενάκια;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
moiraia ola
πορνοκάναλο!Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:00 Μπήκα να δω κάτι που να σχετίζεται με την υγεία, και διαβάζω για πούτσες και μπούτια.
εμένα με αρέσουν οι κοιλίτσες και οι κυταρίτιδες (οι λίγες)
κι άμα ο τύπος τύπισα έχουν εκρηκτικο ταμπεραμέντο
όλα τ άλλα σβήνονται
Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:01Η κυτταρίτιδα είναι αντικειμενικά κάτι σιχαμερό ή έστω άσχημο. Τώρα αν θα μπεις ή όχι ή αν το σεξ θα είναι καλό ή όχι είναι άλλο θέμα αλλά δεν μπορεί να σ' αρέσει κιόλας να έχει η γκόμενά σου κυτταρίτιδαCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:55Προσπαθω να στο φέρω πλάγια τόση ώρα, αλλά δεν εννοείς να με πιάσεις. Αγόρι μου καλό, για να ασχολείσαι με την κυτταρίτιδα της γκόμενάς σου, κάτι δεν κάνει καλα στο κρεβάτι σας. Με κατάλαβες τώρα;Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:52
Γιατί τι είδους άνθρωποι θα ήταν άμα σου λέγανε στη μούρη σου για την κυτταρίτιδα; Εσύ θα έλεγες σε κάποιον ότι τον έχει λιγάκι μικρούλη; Άλλα πράγματα που είχες σίγουρα τους άρεσαν όμως.![]()
Ω ρε λες για αυτό να με μπατσιζει ο λέγαμενος όλη την ωρα; για να φύγει η κυταρριτιδα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Νταξ. Έγραψες. Θα το λέω κι εγώ σαν δικαιολογία, για να φάω καμιά παλαμιά, χωρίς να κακοχαρακτηριστώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Antigeist
Μην παραξεγείστε μωρέ. Δεν είναι τίποτα τραγικό απλά δεν είναι ωραίο στο μάτι. Με κλειστό το φως όλα αντέχονται.Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:17Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:01Η κυτταρίτιδα είναι αντικειμενικά κάτι σιχαμερό ή έστω άσχημο. Τώρα αν θα μπεις ή όχι ή αν το σεξ θα είναι καλό ή όχι είναι άλλο θέμα αλλά δεν μπορεί να σ' αρέσει κιόλας να έχει η γκόμενά σου κυτταρίτιδαCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:55
Προσπαθω να στο φέρω πλάγια τόση ώρα, αλλά δεν εννοείς να με πιάσεις. Αγόρι μου καλό, για να ασχολείσαι με την κυτταρίτιδα της γκόμενάς σου, κάτι δεν κάνει καλα στο κρεβάτι σας. Με κατάλαβες τώρα;![]()
Ω ρε λες για αυτό να με μπατσιζει ο λέγαμενος όλη την ωρα; για να φύγει η κυταρριτιδα;![]()
Βεβαίως έχει επιστημονική εξήγηση. Δημιουργείται υπεραιμία. Να βάζουμε και καμιά κρέμα πριν για την κυτταρίτιδα να γίνεται δουλίτσα.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:23 Νταξ. Έγραψες. Θα το λέω κι εγώ σαν δικαιολογία, για να φάω καμιά παλαμιά, χωρίς να κακοχαρακτηριστώ.
Τι να σου πω παλικάρι μου, ένα χαμηλό φωτισμό τον χρειάζομαι να βλέπει που τις δίνει μη με πάρει καμία δυνατή στη μούρη και ξεκινήσει ματς. Ενοχλεί κι αυτός; αν βάλω φίλτρα;Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:25Μην παραξεγείστε μωρέ. Δεν είναι τίποτα τραγικό απλά δεν είναι ωραίο στο μάτι. Με κλειστό το φως όλα αντέχονται.Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:17Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:01 Η κυτταρίτιδα είναι αντικειμενικά κάτι σιχαμερό ή έστω άσχημο. Τώρα αν θα μπεις ή όχι ή αν το σεξ θα είναι καλό ή όχι είναι άλλο θέμα αλλά δεν μπορεί να σ' αρέσει κιόλας να έχει η γκόμενά σου κυτταρίτιδα![]()
Ω ρε λες για αυτό να με μπατσιζει ο λέγαμενος όλη την ωρα; για να φύγει η κυταρριτιδα;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ίσως ο πιο γνωστός πισινός στην ιστορία της τέχνηςAntigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:25
Μην παραξεγείστε μωρέ. Δεν είναι τίποτα τραγικό απλά δεν είναι ωραίο στο μάτι. Με κλειστό το φως όλα αντέχονται.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Antigeist
Καλώς τα τόπια μας τα δυόCavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:00 Μπήκα να δω κάτι που να σχετίζεται με την υγεία, και διαβάζω για πούτσες και μπούτια.
- Cecily Anne
Όχι σου είπα ότι είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Θα την αξιοποιήσω την ιδέα σου, ευχαριστώ.Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:32Βεβαίως έχει επιστημονική εξήγηση. Δημιουργείται υπεραιμία. Να βάζουμε και καμιά κρέμα πριν για την κυτταρίτιδα να γίνεται δουλίτσα.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:23 Νταξ. Έγραψες. Θα το λέω κι εγώ σαν δικαιολογία, για να φάω καμιά παλαμιά, χωρίς να κακοχαρακτηριστώ.
Αμα σε κακοχαρακτηρίσει, μπατσισε τονCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:34Όχι σου είπα ότι είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Θα την αξιοποιήσω την ιδέα σου, ευχαριστώ.Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:32Βεβαίως έχει επιστημονική εξήγηση. Δημιουργείται υπεραιμία. Να βάζουμε και καμιά κρέμα πριν για την κυτταρίτιδα να γίνεται δουλίτσα.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:23 Νταξ. Έγραψες. Θα το λέω κι εγώ σαν δικαιολογία, για να φάω καμιά παλαμιά, χωρίς να κακοχαρακτηριστώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Antigeist
Και τι σχέση έχει αυτό μωρέ; Θεωρούνταν ποτέ η παχυσαρκία ψυχική νόσος;περαστικος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:03Και η ομοφυλοφιλια αναγνωρισμενη ψυχιατρικη νοσος θεωρουνταν καποτε...ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:59 Επειδή βλέπω κάποιους και το "τριγυρνάνε" λίγο ορισματικά το θέμα της παχυσαρκίας:
"Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας έχει αναγνωρίσει ήδη από το 1948 την παχυσαρκία ως νόσο και της έχει δώσει τον κωδικό Ε66 στο διεθνές σύστημα ταξινόμησης των νόσων ICD-10.
Ως παχυσαρκία ορίζεται η παθολογικά υπερβολική συσσώρευση λίπους στο ανθρώπινο σώμα, η οποία μπορεί να έχει βλαπτική επίδραση στην υγεία του ανθρώπου."
http://www.tzaneio.gr/wp-content/upload ... /S1-16.pdf
Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως κλπ κλπ, αλλά όχι ότι δεν τρέχει και τίποτα από πλευράς υγείας και εικόνας του σώματος...
- Cecily Anne
Αυτός ο πισινός εμένα μου μιλάει. Μου λέει διάφορα.
Εγκρίνω. Με 5-6 μπατσάκια στον συγκεκριμένο που λέει και η Δανάη έχει φύγει η κυτταρίτιδα. Πρέπει να κόψει και τις κόκα κόλες. Δύσκολα κόβονται οι άτιμες.
Light κόκα σε γυάλινο μπουκαλάκι από κατάψυξη . Γαμεί.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:40Αυτός ο πισινός εμένα μου μιλάει. Μου λέει διάφορα.
Εγκρίνω. Με 5-6 μπατσάκια στον συγκεκριμένο που λέει και η Δανάη έχει φύγει η κυτταρίτιδα. Πρέπει να κόψει και τις κόκα κόλες. Δύσκολα κόβονται οι άτιμες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 4333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono