!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:01
Η κυτταρίτιδα είναι αντικειμενικά κάτι σιχαμερό ή έστω άσχημο. Τώρα αν θα μπεις ή όχι ή αν το σεξ θα είναι καλό ή όχι είναι άλλο θέμα αλλά δεν μπορεί να σ' αρέσει κιόλας να έχει η γκόμενά σου κυτταρίτιδα 🤮
Πόσες γυναίκες έχεις συναντήσει στη ζωή σου χωρίς κυτταρίτιδα, χωρίς να έχουν περάσει από γιατρό; Μάλλον άστο, ξεκινάμε με το τι ηλικία έχεις;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:00 Μπήκα να δω κάτι που να σχετίζεται με την υγεία, και διαβάζω για πούτσες και μπούτια.
Όντως ρε τύπε.

Εν τέλει, μιλάμε για την παχυσαρκία ως θέμα υγείας ή αν γουστάρουμε skinny, fit, busty, chubby ή bbw γκομενάκια;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
moiraia ola

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από moiraia ola »

Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:00 Μπήκα να δω κάτι που να σχετίζεται με την υγεία, και διαβάζω για πούτσες και μπούτια.
πορνοκάναλο!

εμένα με αρέσουν οι κοιλίτσες και οι κυταρίτιδες (οι λίγες)
κι άμα ο τύπος τύπισα έχουν εκρηκτικο ταμπεραμέντο
όλα τ άλλα σβήνονται
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:55
Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:52
Γιατί τι είδους άνθρωποι θα ήταν άμα σου λέγανε στη μούρη σου για την κυτταρίτιδα; Εσύ θα έλεγες σε κάποιον ότι τον έχει λιγάκι μικρούλη; Άλλα πράγματα που είχες σίγουρα τους άρεσαν όμως.
Προσπαθω να στο φέρω πλάγια τόση ώρα, αλλά δεν εννοείς να με πιάσεις. Αγόρι μου καλό, για να ασχολείσαι με την κυτταρίτιδα της γκόμενάς σου, κάτι δεν κάνει καλα στο κρεβάτι σας. Με κατάλαβες τώρα;
Η κυτταρίτιδα είναι αντικειμενικά κάτι σιχαμερό ή έστω άσχημο. Τώρα αν θα μπεις ή όχι ή αν το σεξ θα είναι καλό ή όχι είναι άλλο θέμα αλλά δεν μπορεί να σ' αρέσει κιόλας να έχει η γκόμενά σου κυτταρίτιδα 🤮

Ω ρε λες για αυτό να με μπατσιζει ο λέγαμενος όλη την ωρα; για να φύγει η κυταρριτιδα; :cry
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Νταξ. Έγραψες. Θα το λέω κι εγώ σαν δικαιολογία, για να φάω καμιά παλαμιά, χωρίς να κακοχαρακτηριστώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:17
Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:55

Προσπαθω να στο φέρω πλάγια τόση ώρα, αλλά δεν εννοείς να με πιάσεις. Αγόρι μου καλό, για να ασχολείσαι με την κυτταρίτιδα της γκόμενάς σου, κάτι δεν κάνει καλα στο κρεβάτι σας. Με κατάλαβες τώρα;

Ω ρε λες για αυτό να με μπατσιζει ο λέγαμενος όλη την ωρα; για να φύγει η κυταρριτιδα; :cry
Μην παραξεγείστε μωρέ. Δεν είναι τίποτα τραγικό απλά δεν είναι ωραίο στο μάτι. Με κλειστό το φως όλα αντέχονται.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:23 Νταξ. Έγραψες. Θα το λέω κι εγώ σαν δικαιολογία, για να φάω καμιά παλαμιά, χωρίς να κακοχαρακτηριστώ.
Βεβαίως έχει επιστημονική εξήγηση. Δημιουργείται υπεραιμία. Να βάζουμε και καμιά κρέμα πριν για την κυτταρίτιδα να γίνεται δουλίτσα.
Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:25
Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:17
Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:01 Η κυτταρίτιδα είναι αντικειμενικά κάτι σιχαμερό ή έστω άσχημο. Τώρα αν θα μπεις ή όχι ή αν το σεξ θα είναι καλό ή όχι είναι άλλο θέμα αλλά δεν μπορεί να σ' αρέσει κιόλας να έχει η γκόμενά σου κυτταρίτιδα 🤮

Μην παραξεγείστε μωρέ. Δεν είναι τίποτα τραγικό απλά δεν είναι ωραίο στο μάτι. Με κλειστό το φως όλα αντέχονται.
Τι να σου πω παλικάρι μου, ένα χαμηλό φωτισμό τον χρειάζομαι να βλέπει που τις δίνει μη με πάρει καμία δυνατή στη μούρη και ξεκινήσει ματς. Ενοχλεί κι αυτός; αν βάλω φίλτρα;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ίσως ο πιο γνωστός πισινός στην ιστορία της τέχνης
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Antigeist

Καλώς τα τόπια μας τα δυό :smt005:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:32
Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:23 Νταξ. Έγραψες. Θα το λέω κι εγώ σαν δικαιολογία, για να φάω καμιά παλαμιά, χωρίς να κακοχαρακτηριστώ.
Βεβαίως έχει επιστημονική εξήγηση. Δημιουργείται υπεραιμία. Να βάζουμε και καμιά κρέμα πριν για την κυτταρίτιδα να γίνεται δουλίτσα.
Όχι σου είπα ότι είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Θα την αξιοποιήσω την ιδέα σου, ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:33
Καλώς τα τόπια μας τα δυό :smt005:
Καλησπέρα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:34
Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:32
Όχι σου είπα ότι είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Θα την αξιοποιήσω την ιδέα σου, ευχαριστώ.
Αμα σε κακοχαρακτηρίσει, μπατσισε τον :lol:

Que Sera, Sera...
Antigeist

περαστικος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:03
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:59 Επειδή βλέπω κάποιους και το "τριγυρνάνε" λίγο ορισματικά το θέμα της παχυσαρκίας:

"Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας έχει αναγνωρίσει ήδη από το 1948 την παχυσαρκία ως νόσο και της έχει δώσει τον κωδικό Ε66 στο διεθνές σύστημα ταξινόμησης των νόσων ICD-10.

Ως παχυσαρκία ορίζεται η παθολογικά υπερβολική συσσώρευση λίπους στο ανθρώπινο σώμα, η οποία μπορεί να έχει βλαπτική επίδραση στην υγεία του ανθρώπου."
http://www.tzaneio.gr/wp-content/upload ... /S1-16.pdf

Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως κλπ κλπ, αλλά όχι ότι δεν τρέχει και τίποτα από πλευράς υγείας και εικόνας του σώματος...
Και η ομοφυλοφιλια αναγνωρισμενη ψυχιατρικη νοσος θεωρουνταν καποτε...
Και τι σχέση έχει αυτό μωρέ; Θεωρούνταν ποτέ η παχυσαρκία ψυχική νόσος;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

νύχτα έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:32
Αυτός ο πισινός εμένα μου μιλάει. Μου λέει διάφορα.
Εγκρίνω. Με 5-6 μπατσάκια στον συγκεκριμένο που λέει και η Δανάη έχει φύγει η κυτταρίτιδα. Πρέπει να κόψει και τις κόκα κόλες. Δύσκολα κόβονται οι άτιμες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:40
νύχτα έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:32
Αυτός ο πισινός εμένα μου μιλάει. Μου λέει διάφορα.
Εγκρίνω. Με 5-6 μπατσάκια στον συγκεκριμένο που λέει και η Δανάη έχει φύγει η κυτταρίτιδα. Πρέπει να κόψει και τις κόκα κόλες. Δύσκολα κόβονται οι άτιμες.
Light κόκα σε γυάλινο μπουκαλάκι από κατάψυξη . Γαμεί.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”