Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:00
Εγώ έχω εθισμό στο αλάτι. Μου την λένε όλη την ώρα. Αλλά κάθε φορά αντιδράω και τους λέω "όταν κόψετε εσείς το τσιγάρο τότε θα έχετε και το δικαίωμα της κριτικής" ε και το περιορίζουν.
μη το θεωρήσεις τρολάρισμα, αλλά τι είναι ο εθισμός στο αλάτι;
ρίχνεις και στην πανακότα σε φάση;
Ε όχι, είπαμε στο γιαούρτι όμως σε συνοδεία με το φαγητό, βεβαίως! Ακόμα και όταν κάνω δίαιτες και τρώω σαλάτες, πάντα θα βάλω περισσότερο από την ποσότητα που θεωρείται κανονική. Κάποτε ένας γιατρός το θεώρησε φυσιολογικό γιατί λέει για να το κάνω σημαίνει πως το χρειάζεται ο οργανισμός μου. Ε εγώ απ' αυτό πιάνομαι όταν μου την λένε οι γονείς μου. Αν και ξέρω πως υπάρχουν κίνδυνοι. Διάβασα κάποιες έρευνες (τώρα αλήθεια ή ψέμα δεν το γνωρίζω) που το παρομοιάζουν με το κάπνισμα.
- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:00
Εγώ έχω εθισμό στο αλάτι. Μου την λένε όλη την ώρα. Αλλά κάθε φορά αντιδράω και τους λέω "όταν κόψετε εσείς το τσιγάρο τότε θα έχετε και το δικαίωμα της κριτικής" ε και το περιορίζουν.
Ε όχι, είπαμε στο γιαούρτι όμως σε συνοδεία με το φαγητό, βεβαίως! Ακόμα και όταν κάνω δίαιτες και τρώω σαλάτες, πάντα θα βάλω περισσότερο από την ποσότητα που θεωρείται κανονική. Κάποτε ένας γιατρός το θεώρησε φυσιολογικό γιατί λέει για να το κάνω σημαίνει πως το χρειάζεται ο οργανισμός μου. Ε εγώ απ' αυτό πιάνομαι όταν μου την λένε οι γονείς μου. Αν και ξέρω πως υπάρχουν κίνδυνοι. Διάβασα κάποιες έρευνες (τώρα αλήθεια ή ψέμα δεν το γνωρίζω) που το παρομοιάζουν με το κάπνισμα.
θα αποφύγω τα σχόλια σχετικά με την κυπριακή κουζίνα, αποφάσισα να είμαι καλός σήμερα
elchav έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:01
θα αποφύγω τα σχόλια σχετικά με την κυπριακή κουζίνα, αποφάσισα να είμαι καλός σήμερα
Feindflug έγραψε: 10 Μάιος 2020, 23:28
Εκεί την ευθύνη, όπως και για τα πάντα σχεδόν μέχρι την ενηλικίωση των παιδιών, την έχουν οι γονείς και οι κηδεμόνες, τύπισσα. Οπότε η ατομική ευθύνη μεταφράζεται στην ατομική ευθύνη του κηδεμόνος.
Δεν ισχύει αυτό που λες πάντα. Για παράδειγμα, στο μωρό το οποίο πίνει ακόμα μητρικό γάλα και ξεπερνάει τις καμπύλες ανάπτυξης δεν μπορείς να του "κόψεις το γάλα" ούτε μπορείς να του κάνεις δίαιτα ούτε μπορείς να κατηγορήσεις τη μαμά ότι το παχαίνει με το μητρικό της γάλα.
Δεν φταίνε πάντα οι γονείς. Υπάρχουν και περιπτώσεις που ξεκάθαρα φταίνε, δεν αντιλέγω. Χρειάζεται επίβλεψη ειδικού σε κάθε περίπτωση.
Το σύνηθες είναι όμως να φταίνε, τύπισσα και όχι για το παράδειγμα που έγραψες, το οποίο είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Αν πέσεις χωρίς προστατευτικά και μέτρα ασφαλείας από έναν ψηλό γκρεμό, μάλλον θα σκοτωθείς. Κάποιοι ζήσανε, αλλά δεν είναι αυτός ο κανόνας.