Από τις εικονιζόμενες καμία δεν είναι παχύσαρκη.
Καμία δεν είναι αντιαισθητική.
Κάποιες πρέπει να χάσουν απλά μερικά κιλά.
Ή κάτι άλλο συζητούσατε ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ.
Από τις εικονιζόμενες καμία δεν είναι παχύσαρκη.
Οι 4 πρώτες είναι της πλάκας, η 5η είναι fuckable και η 6η μια χαράOtto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:10Από τις εικονιζόμενες καμία δεν είναι παχύσαρκη.
Η πρώτη που ξεπερνάει το 30 μπαίνει στην πρώτη κατηγορία παχυσαρκίας.Otto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:10Από τις εικονιζόμενες καμία δεν είναι παχύσαρκη.
ήταν μαλάκες, με το συμπάθειο, εκτός αν έκαναν χιούμορAntigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:53 Εγώ έχω ένα πρόβλημα ότι είμαι από τη φύση μου πολύ τριχωτός στο σώμα. Ξέρεις πόσες φορές με έχουν πει φίλοι μπαμπουίνο, γορίλα και τα λοιπά; (Εγώ όμως άμα τους πω χοντρούς φαίνεται ότι τους τσούζει) Τι να κάνω; Να τους γράψω όλους στα αρχίδια μου, να τους βρίσω και να κυκλοφορώ στην παραλία λες και μόλις κατέβηκα από τα δέντρα; Αναγκαστικά αφαιρώ τις τρίχες μου διεξοδικά όπως κάνει κάθε πολιτισμένος άνθρωπος που είχε την ατυχία να γεννηθεί έτσι. Δεν είναι κακό πράγμα να έχεις κόμπλεξ με τα μειονεκτήματά σου. Τον εαυτό σου βοηθάς.
Εντάξει συγνώμη για τις εκφράσεις. Πράγματι νοιάζομαι για την ψυχική και σωματική υγεία των άλλων γιατί δεν είμαι κανένας σκατομίζερος που θέλει να υποφέρουν άλλοι άνθρωποι για να νιώσει αυτός καλά. Εξαίρεση οι εχθροί μου, αν είχα. Και όταν λέω εχθρούς δεν λέω τυχόν ανθρωπάκια που σε κακολογούν εννοώ αυτούς που κινούνται εναντίον ζωής και περιουσίας.
εγώ αν τράβαγε η καραντίνα έμπαινα και στη 2ηjason έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:13Οι 4 πρώτες είναι της πλάκας, η 5η είναι fuckable και η 6η μια χαράOtto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:10Από τις εικονιζόμενες καμία δεν είναι παχύσαρκη.

ακόμη κι έτσι, ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ώστε να την αποκαλείς πατσόχοντρη,Otto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:16 Το πρόβλημα έρχεται όταν σου μοστραρουν αυτό
[img]https://i.postimg.cc/GhqFwBgK/MDRU ... .jpg[/img]
και σου λένε, μια χαρά είναι, άμα αισθάνεται καλά τι σε νοιάζει κλπ.
Όχι. Αυτό είναι παχυσαρκία και είναι επικίνδυνο. Και βλακείες για body shaming κλπ απλά πάνε να περάσουν το μήνυμα ότι είναι μαγκιά της να είναι σαν ιπποποταμίνα.
Και τι να την πει μοντέλο ;νύχτα έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:18ακόμη κι έτσι, ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ώστε να την αποκαλείς πατσόχοντρη,Otto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:16 Το πρόβλημα έρχεται όταν σου μοστραρουν αυτό
[img]https://i.postimg.cc/GhqFwBgK/MDRU ... .jpg[/img]
και σου λένε, μια χαρά είναι, άμα αισθάνεται καλά τι σε νοιάζει κλπ.
Όχι. Αυτό είναι παχυσαρκία και είναι επικίνδυνο. Και βλακείες για body shaming κλπ απλά πάνε να περάσουν το μήνυμα ότι είναι μαγκιά της να είναι σαν ιπποποταμίνα.
αυτό συζητάμε
Κοίτα, δε θέλω να φανώ κακιά, αλλά ρε γαμώτο ψιλογνωριζόμαστε όλοι εδώ μέσα και σίγουρα κάποιος θα συμφωνήσει, δεν μπορεί.
Κανένα πρόβλημα σες, μπορείς να πιστεύεις ότι είμαι ο βάτραχος ΝτούσανCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:21Κοίτα, δε θέλω να φανώ κακιά, αλλά ρε γαμώτο ψιλογνωριζόμαστε όλοι εδώ μέσα και σίγουρα κάποιος θα συμφωνήσει, δεν μπορεί.
9 στους 10 που είχαν παρόμοιες συμπεριφορές ήταν σαν βατράχια του βάλτου. Και μιλάω με στατιστικά τώρα, χωρίς βέβαια να εκφράσω ονόματα ή να θίξω καταστάσεις.![]()
Αυτό είναι χέητ σπητς 101.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:50Αυτός είναι ο στόχος μου, να βγάλω την κουζίνα από το κεφάλι του σαν χώρο ασφάλειας, συνάντησης, καλοπέρασης. Προσπαθώ να μεταφέρω την συνάθροιση στο σαλόνι. Αν δεν τα καταφέρω σύντομα, θα σκάσει.sys3x έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:48
Ναι αλλά έτσι δεν καταστρέφεις το σέηφ σπέης που έχει φτιάξει γύρω γύρω από το τραπέζι;
![]()
Βρε δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ ούτε αφορά και κανένα. Απλά γυρνάω σε αυτό που σας έγραψε η Κάσπερ παραπάνω.elchav έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:23
Κανένα πρόβλημα σες, μπορείς να πιστεύεις ότι είμαι ο βάτραχος Ντούσαν![]()
πέρασαν κι από το δικό μου μυαλό τέτοιες σκέψεις- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:51
Κόμπλεξ. Νομίζω πως όποιος δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του ασχολείται συνεχώς με τους γύρω του και τους μειώνει. Αλλιώς ούτε καν θα ένιωθε την ανάγκη να κράξει και να χαρακτηρίσει. Μπορεί να μην ανέχονται το βάρος στον ίδιο τους τον εαυτό και να τους βγαίνει κακία όταν το παρατηρούν σε άλλους. Μπορεί να κάνουν θυσίες οι ίδιοι για να κρατιούνται σε μια φόρμα και να θεωρούν πως πρέπει και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο. Μπορεί από την άλλη να έχουν καλά γονίδια ή και μεταβολισμό, να μην χρειάζεται να κάνουν οποιαδήποτε θυσία, ή να μην έχουν καν ιδέα τι μπορεί να σημαίνει εθισμός ή κάποια ψυχική ασθένεια ή οργανική διαταραχή κ.ο.κ. και έτσι να το βρίσκουν παράλογο να μην μπορεί ο άλλος να το κοντρολάρει ή απλά να μην συμμερίζεται την λογική και την αισθητική τους. Ότι είναι δικό τους πρόβλημα είναι το μόνο σίγουρο.Εδώ μέσα σε χαρακτηρίζουν "χοντρό" και νομίζουν πως έτσι σε προσβάλλουν.
Πάντως κι' εγώ συμφωνώ με την υποκρισία στα θέματα υγείας αλλά και με το δικαίωμα της αυτοκαταστροφής.Οι γονείς μου καπνίζουν σαν φουγάρα. Σίγουρα ανησυχώ (και με επηρεάζει κιόλας αφού είμαι παθητική καπνίστρια) αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι επιλογή τους και γνωρίζουν καλά τον κίνδυνο.