Έλα μωρέ που δεν μπορείς. Θέλει να το συνηθίσεις μόνο. Εδώ έμαθε να σφάζει η συγγραφέας αυτού του βιβλίου που κάποτε ήταν βίγκαν και έτσι κατέστρεψε την υγεία της The Vegetarian Myth: Food, Justice, and Sustainability- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:51Εγώ αγαπώ τα ζώα αλλά είμαι κρεατοφάγος.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:45Δεν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα γενικά και αόριστα. Υπάρχουν χαζοί άνθρωποι που έχουν ψύχωση με κατοικίδια ή με τον ακραίο οικολογισμό.- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:38 Υπάρχουν άνθρωποι που μισούν το ίδιο τους το είδος ενώ λατρεύουν τα ζώα. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα όπως ακριβώς αγαπούν και τους άνθρωπους (δηλαδή τους βάζουν στην ίδια μοίρα), άλλοι που αγαπάνε τα ζώα αλλά περισσότερο τους ανθρώπους, αυτοί που μισούν τα ζώα αλλά αγαπάνε τους ανθρώπους και τελευταίοι αυτοί που είναι γενικά σκατάνθρωποι, που μισούν και ζώα και ανθρώπους. Διαλέξτε σε ποιά κατηγορία ανήκετε.Εγώ θα έλεγα στην 2η αλλάαα... όταν σκέφτομαι το σενάριο να υπάρχει παιδί (ή και ενήλικας) στο δρόμο μαζί με μια γάτα ή σκύλο που κινδυνεύουν από αμάξι, σίγουρα θα έσωζα το παιδάκι.
Δεν θα μπορούσα να σκοτώσω ποτέ και αν το δω πρώτα ζωντανό και μου το σερβίρουν δεν θα μπορέσω να το φάω. Θα κάνω καιρό να το αγγίξω και θα με πιάσει αναγούλα. Το έπαθα με τα περιστέρια που έσφαζε ο παππούς μου. Τα είδα μια φορά να περιμένουν σε μεγάλη σακούλα και έκανα καιρό να τα ξαναγγίξω.
Αν γεννιόμουν σε χώρα που θεωρείται φυσιολογικό να τρως γάτες, πιθανόν να έτρωγα κι' εγώ και να μου άρεσε. Απλά εδώ ο χοίρος και το αρνί δεν θεωρείται κατοικίδιο. Τι να σου πω. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η φιλοζωία είναι πράγμα άρρωστο και ακραίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Antigeist
Re: Η φιλοζωία είναι πράγμα άρρωστο και ακραίο
-
Γιάννης
Α, μάλιστα. Δηλαδή εκτός από άσχετος όσον αφορά τις γάτες είσαι και άσχετος όσων αφορά την συμπεριφορά των ανωτέρων πρωτευόντων. Εντάξει.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:43 κανένα άλλο ζώο δεν είναι τόσο φονικό απέναντι στο είδος του όσο ο άνθρωπος. Και δεν το κάνει επειδή έχει το ένστικτο του κυνηγού όπως η γάτα και άλλα είδη. Το κάνει για να ψηλώσει έναντι άλλων ανθρώπων. Αυτού του είδους την αμιγή φονικότητα δεν την έχει άλλο ζώο.
Μην μου ξαναζητήσεις πηγές. Μεγάλο παιδί είσαι, ίντερνετ έχεις. Εγώ πάλι δεν έχω καμμία υποχρέωση να αποδεικνύω στον κάθε πονεμένο ότι δεν πετάει ο γάιδαρος.
-
Γιάννης
Τι ακριβώς είναι ο "ακραίος οικολογισμός" κύριε antigeist; Και μέχρι ποιο βαθμό είναι αρεστός σε σας και ανεκτός προκειμένου να μην τον θεωρείτε ακραίο;Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:45Δεν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα γενικά και αόριστα. Υπάρχουν χαζοί άνθρωποι που έχουν ψύχωση με κατοικίδια ή με τον ακραίο οικολογισμό.- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:38 Υπάρχουν άνθρωποι που μισούν το ίδιο τους το είδος ενώ λατρεύουν τα ζώα. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα όπως ακριβώς αγαπούν και τους άνθρωπους (δηλαδή τους βάζουν στην ίδια μοίρα), άλλοι που αγαπάνε τα ζώα αλλά περισσότερο τους ανθρώπους, αυτοί που μισούν τα ζώα αλλά αγαπάνε τους ανθρώπους και τελευταίοι αυτοί που είναι γενικά σκατάνθρωποι, που μισούν και ζώα και ανθρώπους. Διαλέξτε σε ποιά κατηγορία ανήκετε.Εγώ θα έλεγα στην 2η αλλάαα... όταν σκέφτομαι το σενάριο να υπάρχει παιδί (ή και ενήλικας) στο δρόμο μαζί με μια γάτα ή σκύλο που κινδυνεύουν από αμάξι, σίγουρα θα έσωζα το παιδάκι.
Απο τοτε που τα παιδια μου αρχισαν να εχουν κατοικιδια, τρωω μονο ψαρια.
Στην αρχη ηταν ενα κουνελι με ισχυρη προσωπικοτητα, που με ειρωνευοταν κιολας. Μετα ειχαν ενα ποντικι, εεεε χαμστερ, το οποιο οταν με εβλεπε εκανε κωλοτουμπες για να παιξουμε. Το ποντικι!!
Απο τοτε και μετα, εδω και 10 χρονια περιπου, αποφασισα να τρωω μονο ζωα με τα οποια δεν μπορω να αναπτυξω σχεσεις.
ΥΓ Το γουρουνι ειναι μεσα στα 10 εξυπνοτερα ζωα. Ειναι πιο εξυπνο απο σκυλο.
Στην αρχη ηταν ενα κουνελι με ισχυρη προσωπικοτητα, που με ειρωνευοταν κιολας. Μετα ειχαν ενα ποντικι, εεεε χαμστερ, το οποιο οταν με εβλεπε εκανε κωλοτουμπες για να παιξουμε. Το ποντικι!!
Απο τοτε και μετα, εδω και 10 χρονια περιπου, αποφασισα να τρωω μονο ζωα με τα οποια δεν μπορω να αναπτυξω σχεσεις.
-
Antigeist
Κανονικά θα σου έφερνα παραδείγματα αλλά επειδή είσαι αγενές αγόρι σου επιστρέφω αυτό που είπες. Ίντερνετ έχεις πάτα environmental extremists και hard green ideologyΓιάννης έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:05Τι ακριβώς είναι ο "ακραίος οικολογισμός" κύριε antigeist; Και μέχρι ποιο βαθμό είναι αρεστός σε σας και ανεκτός προκειμένου να μην τον θεωρείτε ακραίο;Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:45Δεν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα γενικά και αόριστα. Υπάρχουν χαζοί άνθρωποι που έχουν ψύχωση με κατοικίδια ή με τον ακραίο οικολογισμό.- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:38 Υπάρχουν άνθρωποι που μισούν το ίδιο τους το είδος ενώ λατρεύουν τα ζώα. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα όπως ακριβώς αγαπούν και τους άνθρωπους (δηλαδή τους βάζουν στην ίδια μοίρα), άλλοι που αγαπάνε τα ζώα αλλά περισσότερο τους ανθρώπους, αυτοί που μισούν τα ζώα αλλά αγαπάνε τους ανθρώπους και τελευταίοι αυτοί που είναι γενικά σκατάνθρωποι, που μισούν και ζώα και ανθρώπους. Διαλέξτε σε ποιά κατηγορία ανήκετε.Εγώ θα έλεγα στην 2η αλλάαα... όταν σκέφτομαι το σενάριο να υπάρχει παιδί (ή και ενήλικας) στο δρόμο μαζί με μια γάτα ή σκύλο που κινδυνεύουν από αμάξι, σίγουρα θα έσωζα το παιδάκι.
-
Antigeist
Σιγά τη "σχέση" ρε μεγάλε. Τόσο βαθειά σχέση ούτε ο Τζόελ και η Έλι δεν είχανε.stargazer έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:07 Απο τοτε που τα παιδια μου αρχισαν να εχουν κατοικιδια, τρωω μονο ψαρια.
Εχει συζητηθεί παλι στο παρελθον και ειχα φερει και εγω επιστημονικά λινκς περι του θέματος . Απλα αυτο το σκοτωσαν για πλακα ειναι ελαφρως πιο πολύπλοκο . Μιλάμε για ζώα κυνηγους και απο τους καλυτερους μαλιστα . Το για πλακα μπορει να ειναι εξάσκηση η μαθημα ( προς τα μικρα της ) , Η για εδαφικους παράγοντες ( territorial ) . Το πρεστιζ επισης ισχυει επισης .Γιάννης έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:32
Όλες οι γάτες, όχι μόνο οι αδέσποτες, αλλά και αυτές που μένουν σε σπίτι και έχουν ανθρώπους να τους ταΐζουν, σκοτώνουν κάτι όταν βγούν έξω. Τουλάχιστον στο 30% των περιπτώσεων δεν το τρώνε, απλά το αφήνουν να σαπίσει (δηλαδή το σκότωσαν για πλάκα). Και στο 20% των περιπτώσεων φέρνουν το θήραμα στο σπίτι και το αφήνουν στην πόρτα (πρεστίζ).
Εδω μια αδεσποτη που ταΐζαν οι γονείς μου στο πατρικό οπου πνίγει ένα ποντίκι που ειχε την ατυχία να περάσει στην αυλή .
https://streamable.com/4qtan
-
- Casper -
Όποιος βασανίζει ζώα για να διασκεδάζει για μένα είναι ψυχοπαθής.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:57Δεν είναι άβυσσος γιατί και τα ζώα είναι σαρκοφάγα.- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:51 Αν γεννιόμουν σε χώρα που θεωρείται φυσιολογικό να τρως γάτες, πιθανόν να έτρωγα κι' εγώ και να μου άρεσε. Απλά εδώ ο χοίρος και το αρνί δεν θεωρείται κατοικίδιο. Τι να σου πω. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.![]()
Τόσο στη φύση όσο και στις ανθρώπινες κοινωνίες, τα ισχυρά είδη εκμεταλλεύονται τα αδύνατα.
Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό, από το να βασανίζεις ή να κακοποιείς ζώα για να τα "εκδικηθείς" (πράγμα τελείως ηλίθιο) ή για να διασκεδάσεις.
Αυτό δεν είναι απόδειξη υπεροχής αλλά μειονεξίας των ανθρώπων.
Μπα, πραγματικά δεν μπορώ. Αφού σου λέω με έπιασε το στομάχι μου στο τραπέζι, δεν έφαγα και έκανα μήνες να το ξαναγγίξω. Και εννοείται πως την ώρα που τα έσφαζε του έλεγα μακριά από μένα, ούτε να σε δω, ούτε να σε ακούσω και η διάθεσή μου όλη την ημέρα ήταν σκατά (επειδή το ήξερα).Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:58Έλα μωρέ που δεν μπορείς. Θέλει να το συνηθίσεις μόνο. Εδώ έμαθε να σφάζει η συγγραφέας αυτού του βιβλίου που κάποτε ήταν βίγκαν και έτσι κατέστρεψε την υγεία της The Vegetarian Myth: Food, Justice, and Sustainability- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:51Εγώ αγαπώ τα ζώα αλλά είμαι κρεατοφάγος.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:45
Δεν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα γενικά και αόριστα. Υπάρχουν χαζοί άνθρωποι που έχουν ψύχωση με κατοικίδια ή με τον ακραίο οικολογισμό.Δεν θα μπορούσα να σκοτώσω ποτέ και αν το δω πρώτα ζωντανό και μου το σερβίρουν δεν θα μπορέσω να το φάω. Θα κάνω καιρό να το αγγίξω και θα με πιάσει αναγούλα. Το έπαθα με τα περιστέρια που έσφαζε ο παππούς μου. Τα είδα μια φορά να περιμένουν σε μεγάλη σακούλα και έκανα καιρό να τα ξαναγγίξω.
Αν γεννιόμουν σε χώρα που θεωρείται φυσιολογικό να τρως γάτες, πιθανόν να έτρωγα κι' εγώ και να μου άρεσε. Απλά εδώ ο χοίρος και το αρνί δεν θεωρείται κατοικίδιο. Τι να σου πω. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.![]()
stargazer έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:07 Απο τοτε που τα παιδια μου αρχισαν να εχουν κατοικιδια, τρωω μονο ψαρια.
Εσύ πως πας από σχέσεις μεγάλε;Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:14
Σιγά τη "σχέση" ρε μεγάλε. Τόσο βαθειά σχέση ούτε ο Τζόελ και η Έλι δεν είχανε.
Να υποθέσω ότι δίνεις χαρτάκια προτεραιότητας στους εκλεκτούς και εκλεκτές που έχουν την τιμή να σε γνωρίζουν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα το βλέπουμε από τις χιλιάδες των περιπτώσεων στην αληθινή ζωή ονόματα και διευθυνσεις θέλεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:50Κι εγώ αναφέρομαι ειδικά. Και περιμένω.
Γιατί όποιος μάγκας θεωρεί ότι μπορεί να αποδίδει χαρακτηρισμούς ψυχασθένειας, διαστροφής και αγαμίας έτσι στο χαλαρό, σε φόρουμ όπου υπάρχουν χρήστες που γουστάρουν τα ζώα, πρέπει να μπορεί και να το αποδείξει.
Διαφορετικά ας πάει να παίξει με το... κουβαδάκι του, αλλού.
Δεν βλέπουμε το ίδιο πράγμα, οπότε κόψε τον πληθυντικό.nemo έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:19Μα το βλέπουμε από τις χιλιάδες των περιπτώσεων στην αληθινή ζωή ονόματα και διευθυνσεις θέλεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:50Κι εγώ αναφέρομαι ειδικά. Και περιμένω.
Γιατί όποιος μάγκας θεωρεί ότι μπορεί να αποδίδει χαρακτηρισμούς ψυχασθένειας, διαστροφής και αγαμίας έτσι στο χαλαρό, σε φόρουμ όπου υπάρχουν χρήστες που γουστάρουν τα ζώα, πρέπει να μπορεί και να το αποδείξει.
Διαφορετικά ας πάει να παίξει με το... κουβαδάκι του, αλλού.![]()
Και ήμουν πολύ συγκεκριμένη. Σαφώς και δεν θέλω διευθύνσεις, τα νικ των ανώνυμων χρηστών είναι επαρκέστατα.
Εγώ έχω να παραθέσω αντίστοιχα παραδείγματα.
Οπότε, αφήστε τα τσαλιμάκια και σταθείτε στο Ανθρώπινο ύψος Σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 11 Μάιος 2020, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακτσουαλυ ειναι μαλακια να κανεις κριτικη σε οποιαδηποτε σχεση. Αν ο αλλος θεωρει βαθεια την σχεση που εχει με ενα ποντικι, αυτος ξερει, εσενα δεν σου πεφτει λογος.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:14Σιγά τη "σχέση" ρε μεγάλε. Τόσο βαθειά σχέση ούτε ο Τζόελ και η Έλι δεν είχανε.stargazer έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:07 Απο τοτε που τα παιδια μου αρχισαν να εχουν κατοικιδια, τρωω μονο ψαρια.
Περαν αυτου, το ποιντ ειναι οτι μπορεις να επικοινωνησεις ακομα και με ενα ποντικι και να παιξετε, πραγμα που δεν ειχα καταλαβει μεχρι τοτε. Δηλαδη το οτι εμεις και τα ζωα δεν ειμαστε και τοσο διαφορετικοι οσο νομιζουμε, ενω το ολο κονσεπτ με την βιομηχανοποιηση της τροφης μου φαινεται πλεον εγκληματικο.
Ουσιαστικα πιστευω οτι στο θεμα της ζωης πανω στον πλανητη, εχουμε χασει,σαν ειδος, σοβαρα επεισοδια. Η τα ξερουμε και κανουμε τα στραβα ματια γιατι μας αρεσει το μπεικον.
Αυτό ισχύει σίγουρα.stargazer έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:24 Η τα ξερουμε και κανουμε τα στραβα ματια γιατι μας αρεσει το μπεικον.
Αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτή η υποκρισία γίνεται αντιληπτή από όσους συμπαθούν τα ζώα και δεν τα θεωρούν ασήμαντα επειδή είναι κατώτερο είδος.
Η διαφορά μεταξύ ανθρώπων και ζώων είναι ότι ο κάθε παπάρας μπορεί να στηρίζεται στα επιτεύγματα άλλων ανθρώπων, θεωρώντας τα δικά του, ενώ το κάθε ζώο στηρίζεται μόνον στις δικές του δυνάμεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ετσι τα ειχα και εγω σαν κατωτερο ειδος, ομως οταν το δεις απο κοντα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση ετσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:29
Η διαφορά μεταξύ ανθρώπων και ζώων είναι ότι ο κάθε παπάρας μπορεί να στηρίζεται στα επιτεύγματα άλλων ανθρώπων, θεωρώντας τα δικά του, ενώ το κάθε ζώο στηρίζεται μόνον στις δικές του δυνάμεις.
Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το ζωο ζει σε αρμονια με την φυση, ο ανθρωπος οχι. Τα επιτευγματα των ανθρωπων θεωρουνται τετοια μονο απ τους ιδιους. Για το υπολοιπο της ζωης στην γη, ειναι απο αδιαφορα εως εγκληματικα. Εχω αρχισει και αναρωτιεμαι για αυτους που λενε οτι ειμαστε εξωγηινοι και για αυτο δεν σεβομαστε τιποτα στον πλανητη.
- Casper - έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:15
Όποιος βασανίζει ζώα για να διασκεδάζει για μένα είναι ψυχοπαθής.

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 108 Απαντήσεις