!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

perseus έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:18 ποσο θελεις για επαγγελματικο καμμια 100στη? μικρο εστιατοριο ηταν οχι στρατωνας.
εγραψα στα 10 χιλ επαιζαν - αν ειχες μικρο εστιατοριο και σου εκανε επιτραπεζιος :003: αλλο θεμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:26
perseus έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:18 ποσο θελεις για επαγγελματικο καμμια 100στη? μικρο εστιατοριο ηταν οχι στρατωνας.
εγραψα στα 10 χιλ επαιζαν - αν ειχες μικρο εστιατοριο και σου εκανε επιτραπεζιος :003: αλλο θεμα
Και παραπάνω παίζουν.
Εχει ο αδερφός στο catering έναν που απλά του βάζεις στικάκι usb και επιλέγεις τι θες να φτιάξεις και το φτιάχνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

δεν διαβαζεις την ημερομηνια ...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:34
Και παραπάνω παίζουν.
Εχει ο αδερφός στο catering έναν που απλά του βάζεις στικάκι usb και επιλέγεις τι θες να φτιάξεις και το φτιάχνει.
ε ναι κ συνηθως επαιρναν 3-4 για διαφορετικες χρησεις στα καλα εστιατορια για να ετοιμαζουν διαφορα - ολοκληρη γουρουνοπουλα στο ενα παραδειγμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:50
Naida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 14:25
Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 14:23 Όι, δεν έχεις δική σου άποψη. Πας με το θυμικό, με κάτι χαζοφεμιστικά, κάτι εδώ, κάτι εκεί. Την είχες με τον Αγις, και γενικώς έχεις μια μεσανατολίτικη τριτοκοσμική φεμινιστική λαϊκατζούρικη διάθεση, και μόλις κάτι θηλυκό του την είπε, της έγινες κολαούζος. Αυτό δείχνει έλλειμμα δικής σου εσωτερικής ηρεμίας και αυτοπεποίθησης. Δεν έχεις λόγο να το κάνεις, έχεις δική σου προσωπικότητα, ούτε άντρες και γυναίκες, ούτε αριστεροί και δεξιοί, ούτε ολυμπιακοί-παναθηναϊκοί. Κι αν στη λέω εγώ, δεν σημαίνει πως όποιος μου τη λέει εμένα, σου ταιριάζει και σένα. Δεν είναι σοβαρό, αλλά κάνεις χαζαμάρα, ενώ έχεις μυαλό κι είσαι σπίρτο κατά βάθος.

Δεν μπορεί, όχι δεν γίνεται.
εχει ενα δικιο ο καβ.
Α συμφωνείς και εσύ. Ωραία :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

perseus έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:41
δεν διαβαζεις την ημερομηνια ...
καλημερα σου ειπα ;

ακομα να παρω απαντηση για τα παραδοσιακα τρεχαντηρια των 9,80 μετρων :smt005: :smt005: :smt005:

Niki
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:42

Και παραπάνω παίζουν.
ε ναι κ συνηθως επαιρναν 3-4 για διαφορετικες χρησεις στα καλα εστιατορια για να ετοιμαζουν διαφορα - ολοκληρη γουρουνοπουλα στο ενα παραδειγμα
Τα πάντα φτιάχνουν. Και το αποτέλεσμα δεν ειναι άσχημο για τόσο μαζική εστίαση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:57
Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:42

Και παραπάνω παίζουν.
Τα πάντα φτιάχνουν. Και το αποτέλεσμα δεν ειναι άσχημο για τόσο μαζική εστίαση.
Μια χαρα ειναι - χαρη στα προγραμματα κ τον ατμο - τα μεγαλα μειονεκτηματα της οικιακης ηλεκτρικης ειναι οτι δεν μπορει να εχει πολυ χαμηλες θερμοκρασιες κ να τις κραταει σταθερες + η ελλειψη ατμου - δυσκολια στην εφαρμογη σωστης ποσοτητας - ακομα δεν εχουν διαδοθει οι νεες ηλεκτρικες - ειναι ακριβες
στης καρβουνου με καπακι τα πετυχαινουμε ευκολα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:23
Είσαι νέα στο πχώρουμ. Πρέπει να ξέρεις οτι εδώ λέγονται πολλά καθ υπερβολή. Και εμένα δε μου αρέσει έτσι χαλαρό το δέσιμο της σάλτσας και εγώ προτιμώ αυτο που έδειξε ο καράμπαμπας aka Cavaliere. Και στο λέει κάποιος που έχει κόλλημα με τη σάλτσα και το δέσιμο της.
Αυτά περι ΚΤΕΛ κλπ έχουν σκοπό απλά και μόνο να σε πειράξουν, να σε τσιγκλήσουν.
Δεν ειναι κακίες, πάρτο όπως στο σχολείο και τα πειράγματα.
Απο την άλλη μπορεί να πεις κάποια πράγματα με ευγένεια και να πεταχτούν να σου πουν οτι μιλας με κακία, έχει συμβεί σε εμένα. Δε βγάζεις άκρη. Προσπαθησε απλά να είσαι πλήρως ο εαυτός σου και δε θα σε ενοχλεί τίποτα.
τωρα μην ακούσω τιποτα γελοιότητες για μπουλινγκ και οτι αυτα που ακούγονται δημιουργούν ψυχολογική αναστάτωση, σε έχω για νορμάλ άνθρωπο.
αυτη ειναι η αληθεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Εικόνα
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 05:46
Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:27
Niki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:41 Ανάπιασα το προζύμι από τώρα γιατί με βλέπω να πέφτω ξερή.
Είμαι από τις 5 στην κουζίνα.
Αύριο στις 5 πάλι εκεί.
13,5 ώρες.
Ήθελα να γράψω την συνταγή για τα ρολάκια θα το κάνω ή αύριο ή μεθαύριο.
Καληνύχτα σε όλους.
Καληνύχτα.

Να είσαι καλά.
Λοιπόν σε όλα αυτά για το γιουβέτσι μου έδωσες την απάντηση μόνος σου χωρίς να το ξέρεις. :lol:
Μάλλον, αφού σου είπα, μόνο 2 φορές το έκανα, αλλά μου αρεσε τόσο πολυ, που θα ξανακάνω. :wave:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

perseus έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:09
Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:44 ΤΗ βρήκα, έψαξα και κάνει 10,95.
Εικόνα
Αυτό λέτε;;
πετσετουλα δεν εχεις σπιτι παλληκαρι μου?
Και γάντια έχω, ρε μητσαρα μου. :003:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ασέβαστος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 12:40
Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:23
Είσαι νέα στο πχώρουμ. Πρέπει να ξέρεις οτι εδώ λέγονται πολλά καθ υπερβολή. Και εμένα δε μου αρέσει έτσι χαλαρό το δέσιμο της σάλτσας και εγώ προτιμώ αυτο που έδειξε ο καράμπαμπας aka Cavaliere. Και στο λέει κάποιος που έχει κόλλημα με τη σάλτσα και το δέσιμο της.
Αυτά περι ΚΤΕΛ κλπ έχουν σκοπό απλά και μόνο να σε πειράξουν, να σε τσιγκλήσουν.
Δεν ειναι κακίες, πάρτο όπως στο σχολείο και τα πειράγματα.
Απο την άλλη μπορεί να πεις κάποια πράγματα με ευγένεια και να πεταχτούν να σου πουν οτι μιλας με κακία, έχει συμβεί σε εμένα. Δε βγάζεις άκρη. Προσπαθησε απλά να είσαι πλήρως ο εαυτός σου και δε θα σε ενοχλεί τίποτα.
τωρα μην ακούσω τιποτα γελοιότητες για μπουλινγκ και οτι αυτα που ακούγονται δημιουργούν ψυχολογική αναστάτωση, σε έχω για νορμάλ άνθρωπο.
αυτη ειναι η αληθεια.
η αληθεια ειναι οτι γραφονται τερατα κ πωλουνται φυκια κ ενω μας τρολλαρουν αγρια προσεχουμε μην πληγωσουμε τα αισθηματα μια αγνης χωριατας '' Κρητικοπουλας '' :003:

καθε μερα γιορτη - χθες ηταν το '' γιουβετσι'' :smt005: με την τρομερη κοπη στη σπαλα που δεν γνωριζαν οι χασαπακλες :smt005:
σημερα τα παραδοσιακα τρεχαντηρια των 9.80 μετρων :smt005: :smt005: :smt005:
με ιδιωτικη καμπινα για την κορη του αφεντικου με ολα τα τεχνολογικα καλουδια
γελανε και οι χανοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Λοιπόν. Πάω να δοκιμάσω τα πρώτη-φορά-ντολμαδάκια του πατέρα μου. Ευχηθείτε μου καλή δύναμη.
Εγώ θα φτιάξω μια γρήγορη σως γιαουρτιού, να καλύψω τυχόν γεύσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Ερμής έγραψε: 10 Μάιος 2020, 21:17
Γιάννης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:38 Σήμερα, πρώτη φορά τσουρέκι.

Εντάξει μια χαρά μου σηκώθηκε (η ζύμη), στη γεύση τέλειο, αλλά δεν έκανε καλά κορδόνια. Νομίζω ότι ξέρω γιατί, με τη δεύτερη προσπάθεια θα τα καταφέρω.
Τα σπιτικά χωρίς συντηρητικά και ενισχυτικά δε κάνουν καλα κορδόνια.
Κάνουν, αλλά θέλει καλής ποιότητας πολύ σκληρό αλεύρι, και ανελέητο ζύμωμα. Εδώ πάνω υπάρχει έλλειψη στο αλεύρι (την έχουμε δει όλοι φουρναραίοι και ζαχαροπλάστες), και γι'αυτό το αντικατέστησα με ό,τι αλεύρι είχα, που δεν ήταν το πλέον κατάλληλο. Υπομονή θέλει να βρω το σωστό υλικό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”