εγραψα στα 10 χιλ επαιζαν - αν ειχες μικρο εστιατοριο και σου εκανε επιτραπεζιοςperseus έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:18 ποσο θελεις για επαγγελματικο καμμια 100στη? μικρο εστιατοριο ηταν οχι στρατωνας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και παραπάνω παίζουν.
Εχει ο αδερφός στο catering έναν που απλά του βάζεις στικάκι usb και επιλέγεις τι θες να φτιάξεις και το φτιάχνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ε ναι κ συνηθως επαιρναν 3-4 για διαφορετικες χρησεις στα καλα εστιατορια για να ετοιμαζουν διαφορα - ολοκληρη γουρουνοπουλα στο ενα παραδειγμαΕρμής έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:34Και παραπάνω παίζουν.
Εχει ο αδερφός στο catering έναν που απλά του βάζεις στικάκι usb και επιλέγεις τι θες να φτιάξεις και το φτιάχνει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Α συμφωνείς και εσύ. ΩραίαΑσέβαστος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:50εχει ενα δικιο ο καβ.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 14:25Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 14:23 Όι, δεν έχεις δική σου άποψη. Πας με το θυμικό, με κάτι χαζοφεμιστικά, κάτι εδώ, κάτι εκεί. Την είχες με τον Αγις, και γενικώς έχεις μια μεσανατολίτικη τριτοκοσμική φεμινιστική λαϊκατζούρικη διάθεση, και μόλις κάτι θηλυκό του την είπε, της έγινες κολαούζος. Αυτό δείχνει έλλειμμα δικής σου εσωτερικής ηρεμίας και αυτοπεποίθησης. Δεν έχεις λόγο να το κάνεις, έχεις δική σου προσωπικότητα, ούτε άντρες και γυναίκες, ούτε αριστεροί και δεξιοί, ούτε ολυμπιακοί-παναθηναϊκοί. Κι αν στη λέω εγώ, δεν σημαίνει πως όποιος μου τη λέει εμένα, σου ταιριάζει και σένα. Δεν είναι σοβαρό, αλλά κάνεις χαζαμάρα, ενώ έχεις μυαλό κι είσαι σπίρτο κατά βάθος.
Δεν μπορεί, όχι δεν γίνεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
καλημερα σου ειπα ;
ακομα να παρω απαντηση για τα παραδοσιακα τρεχαντηρια των 9,80 μετρων
Niki
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα πάντα φτιάχνουν. Και το αποτέλεσμα δεν ειναι άσχημο για τόσο μαζική εστίαση.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:42ε ναι κ συνηθως επαιρναν 3-4 για διαφορετικες χρησεις στα καλα εστιατορια για να ετοιμαζουν διαφορα - ολοκληρη γουρουνοπουλα στο ενα παραδειγμα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μια χαρα ειναι - χαρη στα προγραμματα κ τον ατμο - τα μεγαλα μειονεκτηματα της οικιακης ηλεκτρικης ειναι οτι δεν μπορει να εχει πολυ χαμηλες θερμοκρασιες κ να τις κραταει σταθερες + η ελλειψη ατμου - δυσκολια στην εφαρμογη σωστης ποσοτητας - ακομα δεν εχουν διαδοθει οι νεες ηλεκτρικες - ειναι ακριβεςΕρμής έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:57Τα πάντα φτιάχνουν. Και το αποτέλεσμα δεν ειναι άσχημο για τόσο μαζική εστίαση.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:42ε ναι κ συνηθως επαιρναν 3-4 για διαφορετικες χρησεις στα καλα εστιατορια για να ετοιμαζουν διαφορα - ολοκληρη γουρουνοπουλα στο ενα παραδειγμαΕρμής έγραψε: 11 Μάιος 2020, 11:34
Και παραπάνω παίζουν.
στης καρβουνου με καπακι τα πετυχαινουμε ευκολα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αυτη ειναι η αληθεια.Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:23
Είσαι νέα στο πχώρουμ. Πρέπει να ξέρεις οτι εδώ λέγονται πολλά καθ υπερβολή. Και εμένα δε μου αρέσει έτσι χαλαρό το δέσιμο της σάλτσας και εγώ προτιμώ αυτο που έδειξε ο καράμπαμπας aka Cavaliere. Και στο λέει κάποιος που έχει κόλλημα με τη σάλτσα και το δέσιμο της.
Αυτά περι ΚΤΕΛ κλπ έχουν σκοπό απλά και μόνο να σε πειράξουν, να σε τσιγκλήσουν.
Δεν ειναι κακίες, πάρτο όπως στο σχολείο και τα πειράγματα.
Απο την άλλη μπορεί να πεις κάποια πράγματα με ευγένεια και να πεταχτούν να σου πουν οτι μιλας με κακία, έχει συμβεί σε εμένα. Δε βγάζεις άκρη. Προσπαθησε απλά να είσαι πλήρως ο εαυτός σου και δε θα σε ενοχλεί τίποτα.
τωρα μην ακούσω τιποτα γελοιότητες για μπουλινγκ και οτι αυτα που ακούγονται δημιουργούν ψυχολογική αναστάτωση, σε έχω για νορμάλ άνθρωπο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μάλλον, αφού σου είπα, μόνο 2 φορές το έκανα, αλλά μου αρεσε τόσο πολυ, που θα ξανακάνω.Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 05:46Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:27Καληνύχτα.Niki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:41 Ανάπιασα το προζύμι από τώρα γιατί με βλέπω να πέφτω ξερή.
Είμαι από τις 5 στην κουζίνα.
Αύριο στις 5 πάλι εκεί.
13,5 ώρες.
Ήθελα να γράψω την συνταγή για τα ρολάκια θα το κάνω ή αύριο ή μεθαύριο.
Καληνύχτα σε όλους.
Να είσαι καλά.
Λοιπόν σε όλα αυτά για το γιουβέτσι μου έδωσες την απάντηση μόνος σου χωρίς να το ξέρεις.![]()
Ordem e Progresso.
η αληθεια ειναι οτι γραφονται τερατα κ πωλουνται φυκια κ ενω μας τρολλαρουν αγρια προσεχουμε μην πληγωσουμε τα αισθηματα μια αγνης χωριατας '' Κρητικοπουλας ''Ασέβαστος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 12:40αυτη ειναι η αληθεια.Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:23
Είσαι νέα στο πχώρουμ. Πρέπει να ξέρεις οτι εδώ λέγονται πολλά καθ υπερβολή. Και εμένα δε μου αρέσει έτσι χαλαρό το δέσιμο της σάλτσας και εγώ προτιμώ αυτο που έδειξε ο καράμπαμπας aka Cavaliere. Και στο λέει κάποιος που έχει κόλλημα με τη σάλτσα και το δέσιμο της.
Αυτά περι ΚΤΕΛ κλπ έχουν σκοπό απλά και μόνο να σε πειράξουν, να σε τσιγκλήσουν.
Δεν ειναι κακίες, πάρτο όπως στο σχολείο και τα πειράγματα.
Απο την άλλη μπορεί να πεις κάποια πράγματα με ευγένεια και να πεταχτούν να σου πουν οτι μιλας με κακία, έχει συμβεί σε εμένα. Δε βγάζεις άκρη. Προσπαθησε απλά να είσαι πλήρως ο εαυτός σου και δε θα σε ενοχλεί τίποτα.
τωρα μην ακούσω τιποτα γελοιότητες για μπουλινγκ και οτι αυτα που ακούγονται δημιουργούν ψυχολογική αναστάτωση, σε έχω για νορμάλ άνθρωπο.
καθε μερα γιορτη - χθες ηταν το '' γιουβετσι''
σημερα τα παραδοσιακα τρεχαντηρια των 9.80 μετρων
με ιδιωτικη καμπινα για την κορη του αφεντικου με ολα τα τεχνολογικα καλουδια
γελανε και οι χανοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Λοιπόν. Πάω να δοκιμάσω τα πρώτη-φορά-ντολμαδάκια του πατέρα μου. Ευχηθείτε μου καλή δύναμη.
Εγώ θα φτιάξω μια γρήγορη σως γιαουρτιού, να καλύψω τυχόν γεύσεις.
Εγώ θα φτιάξω μια γρήγορη σως γιαουρτιού, να καλύψω τυχόν γεύσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Γιάννης
Κάνουν, αλλά θέλει καλής ποιότητας πολύ σκληρό αλεύρι, και ανελέητο ζύμωμα. Εδώ πάνω υπάρχει έλλειψη στο αλεύρι (την έχουμε δει όλοι φουρναραίοι και ζαχαροπλάστες), και γι'αυτό το αντικατέστησα με ό,τι αλεύρι είχα, που δεν ήταν το πλέον κατάλληλο. Υπομονή θέλει να βρω το σωστό υλικό.Ερμής έγραψε: 10 Μάιος 2020, 21:17Τα σπιτικά χωρίς συντηρητικά και ενισχυτικά δε κάνουν καλα κορδόνια.Γιάννης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 20:38 Σήμερα, πρώτη φορά τσουρέκι.
Εντάξει μια χαρά μου σηκώθηκε (η ζύμη), στη γεύση τέλειο, αλλά δεν έκανε καλά κορδόνια. Νομίζω ότι ξέρω γιατί, με τη δεύτερη προσπάθεια θα τα καταφέρω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις