τίποτα δεν έπαθε, μια χαρά ειναι, του αρέσει να κλαίγεταιNiki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:40Τί έπαθες;the comet the course the tail έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:39πώς να είμαι καλά ρε Νίκη μετά από όλα αυτά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
the comet the course the tail
άσε, τίποτα. άλλη φορά...Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:40Τί έπαθες;the comet the course the tail έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:39πώς να είμαι καλά ρε Νίκη μετά από όλα αυτά;
αυτοthe comet the course the tail έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:37 αν ψήνεις σε ηλεκτρική κουζίνα και όχι σε ξυλόφουρνο όπως παραδοσιακά έψηναν στο χωριό, το κόλπο είναι ένα ταψί με λίγο νερό μέσα.
ενας που εγραψε κατι που κανεις δεν εχει αναφερει τοσα χρονια δωμεσα κ τα τελευταια μονο χρονια προσπαθουν να πετυχουν οι κατασκευαστες ηλεκτρικων κουζινων
μπραβο Κομητη - ωραιος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εχει ενα δικιο ο καβ.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 14:25Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 14:23Όι, δεν έχεις δική σου άποψη. Πας με το θυμικό, με κάτι χαζοφεμιστικά, κάτι εδώ, κάτι εκεί. Την είχες με τον Αγις, και γενικώς έχεις μια μεσανατολίτικη τριτοκοσμική φεμινιστική λαϊκατζούρικη διάθεση, και μόλις κάτι θηλυκό του την είπε, της έγινες κολαούζος. Αυτό δείχνει έλλειμμα δικής σου εσωτερικής ηρεμίας και αυτοπεποίθησης. Δεν έχεις λόγο να το κάνεις, έχεις δική σου προσωπικότητα, ούτε άντρες και γυναίκες, ούτε αριστεροί και δεξιοί, ούτε ολυμπιακοί-παναθηναϊκοί. Κι αν στη λέω εγώ, δεν σημαίνει πως όποιος μου τη λέει εμένα, σου ταιριάζει και σένα. Δεν είναι σοβαρό, αλλά κάνεις χαζαμάρα, ενώ έχεις μυαλό κι είσαι σπίρτο κατά βάθος.
Δεν μπορεί, όχι δεν γίνεται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πες τουλάχιστον τις διαστασεις να το φανταστούμε. Γιατί καΐκι με την δική σου καμπίνα με τηλεόραση, φέρνει πιο πολύ σε φαλαινοθηρικό παρά σε καΐκι.Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 09:19Υπάρχουν κάποια πράματα που άμα τα βάλω αμέσως σταματάει η ανωνυμία μου.
Θα μου επιτρέψεις να κρατήσω τα απαραίτητα στεγανά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
παμε
Αυτο δεν ηταν γιουβετσι ηταν μπλουμ - ανταξιο των μαγερικων των ΚΤΕΛ
ο Καβαλιερε το πετυχε σωστα κ φυσικα οχι κατα λαθος - γνωριζει τι κανει.
τα ψωμακια τα χθεσινα στο σαντουιτς ηταν μαπα
γενικα η μαγειρικη ειναι κλασσικη διεκπεραιωτικη φθηνου φαγαδικου ξεπετας που συνανταται σε ολη τη χωρα - ολοι τα ιδια φτιαχνουν
περσεα καλημερα
Αυτο δεν ηταν γιουβετσι ηταν μπλουμ - ανταξιο των μαγερικων των ΚΤΕΛ
ο Καβαλιερε το πετυχε σωστα κ φυσικα οχι κατα λαθος - γνωριζει τι κανει.
τα ψωμακια τα χθεσινα στο σαντουιτς ηταν μαπα
γενικα η μαγειρικη ειναι κλασσικη διεκπεραιωτικη φθηνου φαγαδικου ξεπετας που συνανταται σε ολη τη χωρα - ολοι τα ιδια φτιαχνουν
περσεα καλημερα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
απο το 2002 ειχα φουρνο με ψεκασμο νερου.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:44αυτοthe comet the course the tail έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:37 αν ψήνεις σε ηλεκτρική κουζίνα και όχι σε ξυλόφουρνο όπως παραδοσιακά έψηναν στο χωριό, το κόλπο είναι ένα ταψί με λίγο νερό μέσα.
ενας που εγραψε κατι που κανεις δεν εχει αναφερει τοσα χρονια δωμεσα κ τα τελευταια μονο χρονια προσπαθουν να πετυχουν οι κατασκευαστες ηλεκτρικων κουζινων
μπραβο Κομητη - ωραιος
Άντε αυτό να στο γράψω 9,8 μέτρα τρεχαντήρια παραδοσιακά με καινούργιες μηχανές και συστήματα.vagabondo έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:51Πες τουλάχιστον τις διαστασεις να το φανταστούμε. Γιατί καΐκι με την δική σου καμπίνα με τηλεόραση, φέρνει πιο πολύ σε φαλαινοθηρικό παρά σε καΐκι.Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 09:19Υπάρχουν κάποια πράματα που άμα τα βάλω αμέσως σταματάει η ανωνυμία μου.
![]()
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
επαγγελματικο χαιρω πολυ με 10 χιλιαρικα - στις οικιακες εγραψαperseus έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:55απο το 2002 ειχα φουρνο με ψεκασμο νερου.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:44αυτοthe comet the course the tail έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:37 αν ψήνεις σε ηλεκτρική κουζίνα και όχι σε ξυλόφουρνο όπως παραδοσιακά έψηναν στο χωριό, το κόλπο είναι ένα ταψί με λίγο νερό μέσα.
μπραβο Κομητη - ωραιος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
ο πρωτος κρεατος το 1989 εκανε γυρω στο 1 εκατ .
ο δευτερος μεταχειρισμενος 600 ευρω το 2002
ο δευτερος μεταχειρισμενος 600 ευρω το 2002
- perseus
αν θυμαμαι καλα 14 μπριζολες και 2 τουρμπινες
νταξ καταλαβα - για επαγγελματικο εγραψα οχι για φορητο πικ νικ 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
το 9,8 μετρα ειναι παραδοσιακη πατεντα για να μην σας πιανει το οριο των 10 μετρων ;Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:56Άντε αυτό να στο γράψω 9,8 μέτρα τρεχαντήρια παραδοσιακά με καινούργιες μηχανές και συστήματα.vagabondo έγραψε: 11 Μάιος 2020, 10:51Πες τουλάχιστον τις διαστασεις να το φανταστούμε. Γιατί καΐκι με την δική σου καμπίνα με τηλεόραση, φέρνει πιο πολύ σε φαλαινοθηρικό παρά σε καΐκι.Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 09:19
Υπάρχουν κάποια πράματα που άμα τα βάλω αμέσως σταματάει η ανωνυμία μου.
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
ποσο θελεις για επαγγελματικο καμμια 100στη? μικρο εστιατοριο ηταν οχι στρατωνας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις