!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
αλλά τι να πώ . ο άλλος βγαζει μέζε με σαλαμι τουρσι και αντζουγια, και δεν κράζει κανένας!
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ανοησιες ,σιγα μην παρεις φρεσκο καλαμαρι και το κανεις τηγανιτο.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:10Τα φρέσκα δεν θέλουν πολλά, στέγνωμα, αλευρωμα που έχεις ρίξει μέσα αλάτι - πιπέρι και μπόλικο ηλιελαιο για τηγάνισμα και όχι πολύ τηγάνισμα . Τα κατεψυγμένα ξέχνα το τηγάνι. Δεν αξίζει, καν' τα με σάλτσα.ammophila έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:05 no matter φρεσκα ναι , αλλα και κατεψυγμενα, θραψαλα γαρίδες πανιασμενα στεγνα , τα παντα όλα! ο καθρεπτης , σκάτα! καθαρζω αεριζω τώρα, αντι να μασουλαμε! τα ακουω
Φαίνεται ότι είναι λουκούμι πάντως! Γεια στα χέρια σουνύχτα έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:06 παίδες θενκς, εγώ που σπάνια λέω καλή κουβέντα για τη μαγειρική μου,
αυτή τη φορά πέτυχαν όλα! το αρνί λουκούμι, και οι πατάτες σούπερ
αφαίρεσα το ζώο, τις άφησα λίγο παραπάνω μόνες τους στο τέλος και τις
έβαλα πάνω πάνω για να ροδίσουν
αισθάνθηκα πολύ όμορφα που τα κατάφερα![]()
![]()
τα καλυτερα ειναι τα κατεψυγμενα των φιλιππινων ,πηγαινε σε μια χοντρικη αγορασε ενα πακετο 2 κιλων ξεπαγωσε το καθαρισε τα ,βαλτα σε ενα σουρωτηρι να να σουρωσουν.
βαλε το λαδι να καψει αλευρωσε τα ,τιναξε τα να φυγει το πολυ αλευρι ριχτα στο λαδι (οχι ολα μαζι) θα αφρισουν ,μολις οι φουσκαλες απο το τηγανισμα μειωθουν στο 2/5 βγαλτα ,βαλτα σε χαρτι για το λαδι .
(Αμα δεν φοβασαι τα ξαναβουτας στο νερο μετα το αλευρωμα και μετα στο λαδι)
ammophila έγραψε: 09 Μάιος 2020, 20:16 αλλά τι να πώ . ο άλλος βγαζει μέζε με σαλαμι τουρσι και αντζουγια, και δεν κράζει κανένας!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
σε μισω οταν με κανεις να συμφωνω με τον Αγη...Naida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:49 Σήμερα μαγειρεψα πολύ γαμώ. Ψαρονεφρι γεμιστό με φέτα, πορτοκαλί ντοματινια, πιπεριά Φλωρίνης το οποίο καλύφθηκε στο τέλος με μείγμα κρέμα μπαλσάμικο, μουστάρδα, μέλι και λιγο βούτυρο για να πάρει χρώμα και πουρέ γλυκοπατάτας με βούτυρο, γάλα και λίγο μοσχοκάρυδο.Μπραβο μου, όχι μπράβο μου.
![]()
Ωραίο φαίνεται.Niki έγραψε: 09 Μάιος 2020, 18:52Στύγιος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 18:32Εύγε NikiNiki έγραψε: 09 Μάιος 2020, 18:09 Σήμερα τους έφτιαξα δυο πίτες της τεμπέλας (κολοκυθόπιτες με ρίγανη και κρεμμυδάκια αυγά και φέτα) ένα σάμαλι , και σπανάκι με χταπόδια.
Τους το συνοδεύω με φέτα , ψωμί , γιαούρτι ,κολοκυθόπιτα , μπανάνα και φυσικά το σάμαλι.
Έπρεπε να τους κάνω και ένα λαδερό.
Δευτέρα είναι το τέλος Τρίτη πέφτουν τα καΐκια στο νερό και έχουμε γλέντι.![]()
![]()
, να τα βλέπει αυτά η ακαμάτρα η Στύγαινα* που όλο εμένα βάζει και μαγειρεύω.
* low profile
![]()
Επ'' ευκαιρία, να σε ρωτήσω κάτι.
Επειδή δεν κάνω κολοκυθόπιτες (προτιμώ τις αλμυρές πίτες), ταιριάζει αυτή η γλυκάδα που έχουν με το χταπόδι;
Προσπαθώ να καταλάβω τη γεύση και δεν το' χω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσχετο.
Χάρηκα πολύ που πέτυχε το αρνί της νύχτας.
Χάρηκα πολύ που πέτυχε το αρνί της νύχτας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αδιαφορώ τι λέτε εσείςperseus έγραψε: 09 Μάιος 2020, 20:19σε μισω οταν με κανεις να συμφωνω με τον Αγη...Naida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:49 Σήμερα μαγειρεψα πολύ γαμώ. Ψαρονεφρι γεμιστό με φέτα, πορτοκαλί ντοματινια, πιπεριά Φλωρίνης το οποίο καλύφθηκε στο τέλος με μείγμα κρέμα μπαλσάμικο, μουστάρδα, μέλι και λιγο βούτυρο για να πάρει χρώμα και πουρέ γλυκοπατάτας με βούτυρο, γάλα και λίγο μοσχοκάρυδο.Μπραβο μου, όχι μπράβο μου.
![]()
Ήταν πολύ νόστιμο και πήρα και εύσημα.
Και εγώ για κάποιο λόγο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
ναι αλλά για τα δικά μου δεν λες τίποτα
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
να σου πώ, γριά πουτανα στο ψησιμο, ειμαι, καλαμάρι και στη θράκα οκ, αλλά αυτο:perseus έγραψε: 09 Μάιος 2020, 20:16ανοησιες ,σιγα μην παρεις φρεσκο καλαμαρι και το κανεις τηγανιτο.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:10Τα φρέσκα δεν θέλουν πολλά, στέγνωμα, αλευρωμα που έχεις ρίξει μέσα αλάτι - πιπέρι και μπόλικο ηλιελαιο για τηγάνισμα και όχι πολύ τηγάνισμα . Τα κατεψυγμένα ξέχνα το τηγάνι. Δεν αξίζει, καν' τα με σάλτσα.ammophila έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:05 no matter φρεσκα ναι , αλλα και κατεψυγμενα, θραψαλα γαρίδες πανιασμενα στεγνα , τα παντα όλα! ο καθρεπτης , σκάτα! καθαρζω αεριζω τώρα, αντι να μασουλαμε! τα ακουω
Φαίνεται ότι είναι λουκούμι πάντως! Γεια στα χέρια σουνύχτα έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:06 παίδες θενκς, εγώ που σπάνια λέω καλή κουβέντα για τη μαγειρική μου,
αυτή τη φορά πέτυχαν όλα! το αρνί λουκούμι, και οι πατάτες σούπερ
αφαίρεσα το ζώο, τις άφησα λίγο παραπάνω μόνες τους στο τέλος και τις
έβαλα πάνω πάνω για να ροδίσουν
αισθάνθηκα πολύ όμορφα που τα κατάφερα![]()
![]()
τα καλυτερα ειναι τα κατεψυγμενα των φιλιππινων ,πηγαινε σε μια χοντρικη αγορασε ενα πακετο 2 κιλων ξεπαγωσε το καθαρισε τα ,βαλτα σε ενα σουρωτηρι να να σουρωσουν.
βαλε το λαδι να καψει αλευρωσε τα ,τιναξε τα να φυγει το πολυ αλευρι ριχτα στο λαδι (οχι ολα μαζι) θα αφρισουν ,μολις οι φουσκαλες απο το τηγανισμα μειωθουν στο 2/5 βγαλτα ,βαλτα σε χαρτι για το λαδι .
(Αμα δεν φοβασαι τα ξαναβουτας στο νερο μετα το αλευρωμα και μετα στο λαδι)
....Αμα δεν φοβασαι τα ξαναβουτας στο νερο μετα το αλευρωμα και μετα στο λαδι..θα το δοκιμάσω, αν και ισχυρά αμφισβητώ.Τα κατεψυγμένα
κατευθειαν σε καυτο λάδι αλλιως , παπαριαζουν .
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
-
mpiftekopoiimeno burger
όποιοι και αν έχετε παγιδεύσει την νάιδα και την έχετε αναγκάσει να ανεβάζει αυτές τις σούπεσμούπες που δεν θα ανεβαζε κανενας ποτε αυτοβουλως (σαν να πυροβολει το ποδι του) αφηστε την ησυχηNaida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:49 Σήμερα μαγειρεψα πολύ γαμώ. Ψαρονεφρι γεμιστό με φέτα, πορτοκαλί ντοματινια, πιπεριά Φλωρίνης το οποίο καλύφθηκε στο τέλος με μείγμα κρέμα μπαλσάμικο, μουστάρδα, μέλι και λιγο βούτυρο για να πάρει χρώμα και πουρέ γλυκοπατάτας με βούτυρο, γάλα και λίγο μοσχοκάρυδο.Μπραβο μου, όχι μπράβο μου.
![]()
ειναι καλο παιδι, ενα λαθος εκανε το 2015
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Της νύχτας ήταν καλύτερο.
Occasio facit furem
Συμφωνώ σε αυτό
Ρε αη από κει μου την είδατε ολοι μποτρινηδες.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 09 Μάιος 2020, 20:30όποιοι και αν έχετε παγιδεύσει την νάιδα και την έχετε αναγκάσει να ανεβάζει αυτές τις σούπεσμούπες που δεν θα ανεβαζε κανενας ποτε αυτοβουλως (σαν να πυροβολει το ποδι του) αφηστε την ησυχηNaida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:49 Σήμερα μαγειρεψα πολύ γαμώ. Ψαρονεφρι γεμιστό με φέτα, πορτοκαλί ντοματινια, πιπεριά Φλωρίνης το οποίο καλύφθηκε στο τέλος με μείγμα κρέμα μπαλσάμικο, μουστάρδα, μέλι και λιγο βούτυρο για να πάρει χρώμα και πουρέ γλυκοπατάτας με βούτυρο, γάλα και λίγο μοσχοκάρυδο.Μπραβο μου, όχι μπράβο μου.
![]()
ειναι καλο παιδι, ενα λαθος εκανε το 2015
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
+1
-
mpiftekopoiimeno burger
και εγώ αυτό πιστεύω, ότι μόνο του αυτομαγειρεύτηκε το αρνί και πρέπει να του χρεώσουμε την επιτυχία
αποκλείεται να τα κατάφερε η νύχτα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις