kameron έγραψε: 09 Μάιος 2020, 18:01
Αν κάποιος πάει να ξεγλιστρήσει είσαι εσύ που επικαλέσθηκες την Έκθεση της Ε. Επιτροπής και μετά που πιάστηκες με τη γίδα στην πλάτη ότι απέκρυψες το δεύτερο σκέλος περί πρωτιάς της Ελλάδας στην ανάπτυξη του 2021, το γύρισες στην ...ατομική ευθύνη.
Σου απάντησα.
-9.7% ύφεση, +7.9% ανάπτυξη.
Ενώ στην Ευρωζώνη είναι -7.7% και +6.3%.
Σου είπα κάνε τα μαθηματικά και έκανες γαργάρα.
Ο Μητσοτάκης έκανε την επιλογή να προστατευθούν όσο γίνεται οι άνθρωποι, προφανώς σε βάρος της οικονομίας. Από αυτό κρίνεται, μέχρι στιγμής θετικά από τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινής γνώμης. Στο τέλος, θα φανεί το μέγεθος της ελληνικής ύφεσης και θα συγκριθεί με αυτό των άλλων χωρών ή της Σουηδίας που δεν πήγε σε καραντίνα.
Τώρα λοιπόν ας απαντήσεις εσύ, θεωρείς ότι δεν έπραξε καλώς που επέλεξε την καραντίνα; Ναι ή όχι;
Περιττό να επαναλάβω ότι και ο σύριζα υποστήριξε και αν δεν απατώμαι εξακολουθεί να υποστηρίζει την καραντίνα, άρα η ατραπός που πας να προσανατολίσεις τη συζήτηση στερείται ουσίας αφού υπήρξε εν προκειμένω consensus για το τι έπρεπε να γίνει, ούτε ο νταουλιέρης το αμφισβητεί αυτό στο κείμενό που αναρτήθηκε στο νήμα.
το έχω ξαναγράψει.
ο Μητσοτάκης πληροφορήθηκε την κατάσταση. καθώς είχε σαφή κατεύθυνση συρρίκνωσης του ΕΣΥ από τη στιγμή που ανέλαβε (ακυρώνοντας 1000 προσλήψεις γιατρών και κόβοντας δαπάνες) προκειμένου να μην σκάσει στα χέρια του μια πιθανή υγειονομική βόμβα , είπε θα τα κλείσω όλα και θα ελπίσω να με σώσουν μετά στην οικονομία.
την δεδομένη στιγμή καλά έκανε , αλλά δεν ήμουν εγώ που πήγα να διαλύσω το ΕΣΥ και το θυμήθηκα με χειροκροτήματα της Μαρέβας στα μπαλκόνια.
Έβαλα και αλλού το λινκ -ακόμη και τώρα είμαστε προτελευταίοι στην Ευρώπη στην ενίσχυση του συστήματος Υγείας λόγω Κορονωιού.
Δε γίνεται όμως να μην αναλάβει την ευθύνη, που ο ίδιος ομολογεί. Μην γίνεστε βασιλικότεροι του βασιλέως.