nemo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:22 Υπάρχουν και τα ζα που καταλαβαίνουν μόνο μετά από μια μεγάλη συμφορά ή με ενα πιστόλι στον κρόταφο Stalker
ένας από αυτούς είσαι και συ![]()
Αστον, σημερα επηξε πολυ το αγορακι και ας δειξουμε κατανοηση.
.
nemo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:22 Υπάρχουν και τα ζα που καταλαβαίνουν μόνο μετά από μια μεγάλη συμφορά ή με ενα πιστόλι στον κρόταφο Stalker
και των ζαιων η δημοσκοπηση καλυτερη ηταν.Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 10:21 Νευρακια, νευρακια;
Βασικα εσεις εχετε εκτεθει και εχετε γινει ρομπες σε αυτο το νημα.
Εγω δεν ανεβασα τυχαια τη δημοσκοπηση και δεν κατεληξε τυχαια σε συντριβη σας.
viewtopic.php?f=13&t=21591&start=150
Ειχα δει πρωτα οτι οσοι με βριζανε ειναι μειοψηφια.
Συνεχιστε να εκτιθεστε ετσι, διασκεδαζουμε ολοι.
Μεχρι ανθρωποι μπηκαν και εγραψαν οτι ο Αριστος σας γλενταει.![]()
.
Μηδέν ντροπή.nemo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:22 Υπάρχουν και τα ζα που καταλαβαίνουν μόνο μετά από μια μεγάλη συμφορά ή με ενα πιστόλι στον κρόταφο Stalker
FUCK DONALD TRUMP
Πως τους πετσόκοψες έτσι, ακόμα δεν έχουν συνέλθει.Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:59 Ουσιαστικα λοιπον τους εκανα ρομπα και στο διαδικτυο με αρθρο-καταγγελια και μεσα στο ιδιο τους το σαιτ.
Τώρα όμως τους έχεις μπάστακες από πάνω σου, να καραδοκούν για όταν τα άρθρα σου υπερβαίνουν ένα επίπεδο ψεκασμού.Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:59
Ουσιαστικα λοιπον τους εκανα ρομπα και στο διαδικτυο με αρθρο-καταγγελια και μεσα στο ιδιο τους το σαιτ.
FUCK DONALD TRUMP
Εσύ πως πας από τυπικά δημοσιογραφικά κριτήρια Αρίστο;Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:59 Για να καταλαβεις προσφατα μηνυσε το hoaxes η εφημεριδα Δημοκρατια η οποια κατηγγειλε αναμεσα σε πολλα οτι υπευθυνος του σαιτ ειναι ενας πρωην ναρκαλιευτης ενω οι δημοσιογραφοι του δεν πληρουν τα τυπικα δημοσιογραφικα κριτηρια για να ειναι μελη στις δημοσιογραφικες ενωσεις.![]()
.
παλι εδω μεσα γραφεις και σου φταιω εγω που στη λεω...? και μου λες οτι δεν εχετε ψυχωση με το νηματοθετη ...?Stalker έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:11Το χαμηλά βρε κατεστραμμένε που είσαι ο ορισμός της απουσίας πάτου![]()
Ανακεφαλαίωση:
- Έγινες πρώτη μούρη μαζί με άλλους σε σάιτ με επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ
- Πήραν πόδι τα άρθρα σου από facebook ως ξεδιάντροπη αναμετάδοση fake news
Αλλά μπήκε ο nostromos να μας πει ότι σε κράζουμε επειδή είμαστε πικρόχολοί οπότε όλα ΟΚ
- Νομίζεις ότι το δεν ήξερα, απλά μεταφέρω ότι γράφεται όταν σε πιάνουν να διαδίδεις ψευτιές είναι δημοσιογραφία
![]()
Μια ζωή τσιρλίντερ και μπάκινγκ βόκαλς., δεν βαρέθηκες;nostromos έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:32παλι εδω μεσα γραφεις και σου φταιω εγω που στη λεω...? και μου λες οτι δεν εχετε ψυχωση με το νηματοθετη ...?Stalker έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:11Το χαμηλά βρε κατεστραμμένε που είσαι ο ορισμός της απουσίας πάτου![]()
Ανακεφαλαίωση:
Αλλά μπήκε ο nostromos να μας πει ότι σε κράζουμε επειδή είμαστε πικρόχολοί οπότε όλα ΟΚ
- Νομίζεις ότι το δεν ήξερα, απλά μεταφέρω ότι γράφεται όταν σε πιάνουν να διαδίδεις ψευτιές είναι δημοσιογραφία
![]()
ναι ξερω οι στοχοι σας ειναι η προστασια του κοσμου απο επικινδυνες για τη δημοσια υγεια θεωρειες...
FUCK DONALD TRUMP
Με αυτή τη λογική εσύ που κάθεσαι και γράφεις σε μένα που γράφω στον αρίστο, πόσο πουθενάς πρέπει να είσαι...?nostromos έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:32 παλι εδω μεσα γραφεις και σου φταιω εγω που στη λεω...? και μου λες οτι δεν εχετε ψυχωση με το νηματοθετη ...?
ναι ξερω οι στοχοι σας ειναι η προστασια του κοσμου απο επικινδυνες για τη δημοσια υγεια θεωρειες...
εγώ ρε μπουφέ σου απάντησα γιατί ανέφερες το όνομα μου ...σιγά μην ασχοληθώ με κάτι σαν και εσενα...γραμμένους σας έχω...δεν το κατάλαβες...?Stalker έγραψε: 08 Μάιος 2020, 16:04Με αυτή τη λογική εσύ που κάθεσαι και γράφεις σε μένα που γράφω στον αρίστο, πόσο πουθενάς πρέπει να είσαι...?nostromos έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:32 παλι εδω μεσα γραφεις και σου φταιω εγω που στη λεω...? και μου λες οτι δεν εχετε ψυχωση με το νηματοθετη ...?
σε ποιον ρε ποντίκι κάνω πλάτες...? άντε γράψε και αλλά τώρα ...τον Άριστο θα τον κάνετε διευθυντή εφημερίδας στο τέλος...γίδια...μπεεεερΛεγεών έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:43Μια ζωή τσιρλίντερ και μπάκινγκ βόκαλς., δεν βαρέθηκες;nostromos έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:32παλι εδω μεσα γραφεις και σου φταιω εγω που στη λεω...? και μου λες οτι δεν εχετε ψυχωση με το νηματοθετη ...?Stalker έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:11
Το χαμηλά βρε κατεστραμμένε που είσαι ο ορισμός της απουσίας πάτου![]()
Ανακεφαλαίωση:
![]()
Athos έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:55 Αρίστο εξήγησε μας από τι πέθανε ο Κρεμαστινός, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στα βοθροκάναλα