!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

nemo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:22 Υπάρχουν και τα ζα που καταλαβαίνουν μόνο μετά από μια μεγάλη συμφορά ή με ενα πιστόλι στον κρόταφο Stalker
ένας από αυτούς είσαι και συ :-?

Αστον, σημερα επηξε πολυ το αγορακι και ας δειξουμε κατανοηση. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 10:21 Νευρακια, νευρακια;

Βασικα εσεις εχετε εκτεθει και εχετε γινει ρομπες σε αυτο το νημα.

Εγω δεν ανεβασα τυχαια τη δημοσκοπηση και δεν κατεληξε τυχαια σε συντριβη σας.

viewtopic.php?f=13&t=21591&start=150

Ειχα δει πρωτα οτι οσοι με βριζανε ειναι μειοψηφια.

Συνεχιστε να εκτιθεστε ετσι, διασκεδαζουμε ολοι.

Μεχρι ανθρωποι μπηκαν και εγραψαν οτι ο Αριστος σας γλενταει. :lol:

.
και των ζαιων η δημοσκοπηση καλυτερη ηταν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

nemo έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:22 Υπάρχουν και τα ζα που καταλαβαίνουν μόνο μετά από μια μεγάλη συμφορά ή με ενα πιστόλι στον κρόταφο Stalker
ένας από αυτούς είσαι και συ :-?
Μηδέν ντροπή.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker »

Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:59 Ουσιαστικα λοιπον τους εκανα ρομπα και στο διαδικτυο με αρθρο-καταγγελια και μεσα στο ιδιο τους το σαιτ.
Πως τους πετσόκοψες έτσι, ακόμα δεν έχουν συνέλθει.

Σόρρυ που έκοψα τα άσχετα από την απάντησή σου, εστίασα κυρίως στο σημείο που κάνεις το άσπρο μάυρο, πάλι.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:59
Ουσιαστικα λοιπον τους εκανα ρομπα και στο διαδικτυο με αρθρο-καταγγελια και μεσα στο ιδιο τους το σαιτ.

Τώρα όμως τους έχεις μπάστακες από πάνω σου, να καραδοκούν για όταν τα άρθρα σου υπερβαίνουν ένα επίπεδο ψεκασμού.

Η απόδειξη είναι ότι το Β μέρος (όπου ετοιμαζόσουν να πεις πιο ψεκασμένα πράγματα) δεν έχει βγει ποτέ.

Αρα hoaxes-Αρίστος, σημειώσατε Χ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Αρίστο, να ξέρεις ότι για εμάς εδώ τους παλιούς αναγνώστες σου, θα είσαι η ορίτζιναλ, η πιο αυθεντική ελληνική απάτη που έχουμε διαβάσει.

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:59 Για να καταλαβεις προσφατα μηνυσε το hoaxes η εφημεριδα Δημοκρατια η οποια κατηγγειλε αναμεσα σε πολλα οτι υπευθυνος του σαιτ ειναι ενας πρωην ναρκαλιευτης ενω οι δημοσιογραφοι του δεν πληρουν τα τυπικα δημοσιογραφικα κριτηρια για να ειναι μελη στις δημοσιογραφικες ενωσεις. :smt005:
.
Εσύ πως πας από τυπικά δημοσιογραφικά κριτήρια Αρίστο; :lol:

Για το "πρώην ναρκαλιευτής" κανένα σχόλιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Stalker έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:11
Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 10:52 Κλαψου κι αλλο, εσυ πεφτεις χαμηλα.

.
Το χαμηλά βρε κατεστραμμένε που είσαι ο ορισμός της απουσίας πάτου :lol:

Ανακεφαλαίωση:
  • Έγινες πρώτη μούρη μαζί με άλλους σε σάιτ με επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ
  • Πήραν πόδι τα άρθρα σου από facebook ως ξεδιάντροπη αναμετάδοση fake news
  • Νομίζεις ότι το δεν ήξερα, απλά μεταφέρω ότι γράφεται όταν σε πιάνουν να διαδίδεις ψευτιές είναι δημοσιογραφία
Αλλά μπήκε ο nostromos να μας πει ότι σε κράζουμε επειδή είμαστε πικρόχολοί οπότε όλα ΟΚ :003:
παλι εδω μεσα γραφεις και σου φταιω εγω που στη λεω...? και μου λες οτι δεν εχετε ψυχωση με το νηματοθετη ...?
ναι ξερω οι στοχοι σας ειναι η προστασια του κοσμου απο επικινδυνες για τη δημοσια υγεια θεωρειες :smt005: ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

nostromos έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:32
Αρίστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 10:52 Κλαψου κι αλλο, εσυ πεφτεις χαμηλα.

.

Ανακεφαλαίωση:
  • Νομίζεις ότι το δεν ήξερα, απλά μεταφέρω ότι γράφεται όταν σε πιάνουν να διαδίδεις ψευτιές είναι δημοσιογραφία
Αλλά μπήκε ο nostromos να μας πει ότι σε κράζουμε επειδή είμαστε πικρόχολοί οπότε όλα ΟΚ :003:
παλι εδω μεσα γραφεις και σου φταιω εγω που στη λεω...? και μου λες οτι δεν εχετε ψυχωση με το νηματοθετη ...?
ναι ξερω οι στοχοι σας ειναι η προστασια του κοσμου απο επικινδυνες για τη δημοσια υγεια θεωρειες :smt005: ...
Μια ζωή τσιρλίντερ και μπάκινγκ βόκαλς., δεν βαρέθηκες;

FUCK DONALD TRUMP
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Αρίστο εξήγησε μας από τι πέθανε ο Κρεμαστινός, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στα βοθροκάναλα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker »

nostromos έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:32 παλι εδω μεσα γραφεις και σου φταιω εγω που στη λεω...? και μου λες οτι δεν εχετε ψυχωση με το νηματοθετη ...?
Με αυτή τη λογική εσύ που κάθεσαι και γράφεις σε μένα που γράφω στον αρίστο, πόσο πουθενάς πρέπει να είσαι...?
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Άβαταρ μέλους
nostromos

Stalker έγραψε: 08 Μάιος 2020, 16:04
nostromos έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:32 παλι εδω μεσα γραφεις και σου φταιω εγω που στη λεω...? και μου λες οτι δεν εχετε ψυχωση με το νηματοθετη ...?
Με αυτή τη λογική εσύ που κάθεσαι και γράφεις σε μένα που γράφω στον αρίστο, πόσο πουθενάς πρέπει να είσαι...?
εγώ ρε μπουφέ σου απάντησα γιατί ανέφερες το όνομα μου ...σιγά μην ασχοληθώ με κάτι σαν και εσενα...γραμμένους σας έχω...δεν το κατάλαβες...?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 08 Μάιος 2020, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nostromos

Λεγεών έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:43
nostromos έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:32

Ανακεφαλαίωση:
Μια ζωή τσιρλίντερ και μπάκινγκ βόκαλς., δεν βαρέθηκες;
σε ποιον ρε ποντίκι κάνω πλάτες...? άντε γράψε και αλλά τώρα ...τον Άριστο θα τον κάνετε διευθυντή εφημερίδας στο τέλος...γίδια...μπεεεερ
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Athos έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:55 Αρίστο εξήγησε μας από τι πέθανε ο Κρεμαστινός, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στα βοθροκάναλα

Για καθε θυμα του κορονοιου θα εχεις 100 θυματα της καραντινας σε οχι μακρινο μελλον.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 08 Μάιος 2020, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”