!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτακη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:50
πατησιωτης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 10:28
Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 10:21

ρε σεις, λυστε μου μια απορια.

οως πληρονωνται απο τα "δικαιωματα". πως τα μοιραζονται. δηλαδη ο καφετζης πλερωνει ενα ετησιο ποσο για να εχει μουσικη στο μαγαζι του. ποιος αποφασιζει τι μερος απο αυτο το ποσο θα παει σε καθε "καλλιτεχνη" παιρνουν ολοι τα ιδια;
Αυτά τα κανόνιζε η ΑΕΠΙ,η οποία είχε δεχθεί πολλές επιθέσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ την κατήργησε και δημιούργησε έναν άλλο οργανισμό που ακόμη δεν έχει λειτουργήσει πλήρως.
ναι ρε παιδι μου, αλλο ρωταω, υπαρχει καποια διαβαθμιση, καποιο κριτηριο;

δηλαδη ο τυπος που εγραψε "τσικουλατα τσικιτα" παιρνει τα ιδια με τους κληρονομους του καββαδια; παει με την ποσοστητα, την αναγνωρισιμοτητα, τα τσαρτς; το "οχι δεν ειναι μαμα" ποσα κονομαει πληρωνει για την κακοποιηση που μας κανει;

ο χελης ποσα παιρνει για τα ποιηματα που εχει ανεβασει εδω;
Θα σου πω για Αγγλια που εχω δουλεψει σε δισκογραφικη. Κατι παρομοιο φανταζομαι ισχυει (θεωρητικα τουλαχιστον) και στην Ελλαδα.

Οταν κυκλοφορεις εναν "δισκο" και θελεις να παιρνεις λεφτα απο τα δικαιωματα (royalties) πρεπει να κανεις αιτηση και να γινεις μελος στη PRS (Performing Right Society) και MCPS (Mechanical-Copyright Protection Society). Ολοι οσοι θελουν να παρουν τα χρηματα πρεπει να γινουν μελη.

Οταν κυκλοφοφρεις τον δισκο λοιπον, υπαρχει μια online πλατφορμα στην οποιοα αναφερεις αναλυτικα (ονοματεπωνυμο, ρολος, κτλ) ολους οσους εχουν εργαστει για αυτον τον δισκο και δικαιουνται royatlies.

Καθε μηνα λοιπον ολοι οι ραδιοφωνικοι σταθμοι, καναλια, i-radios, κτλ στελνουν μια λιστα στη PRS με το playlist του προηγουμενου μηνα. Με βαση αυτο, η PRS μαζευει τα χρηματα απο τα μμε και τα διανεμει στους μουσικους, συνθετες, στοιχουργους κτλ.

Μια χαρα δουλευει το συστημα. Εχω δει και πολυ "μικρους καλλιτεχνες" να συγκεντρωνουν καποια ποσα.

Τουλαχιστον ετσι ηταν μεχρι πριν λιγα χρονια (τωρα ζω σε αλλη χωρα). Μπορει να εχει αλλαξει κατι τωρα τελευταια αλλα πανω-κατω αυτη ειναι η λογικη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 08 Μάιος 2020, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Sid Vicious έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:40 Αν γίνεται να βγει και ο Καιάδας σαν μουσικός (και μάλιστα ως διεθνούς φήμης μουσικός)να μιλήσει και να ζητήσει αυτά που ζητάνε ο Φοίβος και η παρέα του. Θέλω να δω κάτι.
Δε ξερω αν το καταλαβες αλλα μολις παραδεχθηκες οτι ολοα τα σχολια σου πανω σε αυτο το θεμα εχουν καθαρα ιδεολογικη χροια. Μουσικοφιλος a la carte.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:30
panos291 έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:24
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:20

Δουλευομαστε κανονικα εδω μεσα.
Όχι δεν δουλευόμαστε καθόλου. Όταν είσαι σπίτι σου βλέπεις τηλεόραση τσάμπα, όταν πας διακοπές βλέπεις στο ξενοδοχείο. Τηλεόραση έβλεπες και πριν, τηλεόραση βλέπεις και τώρα.
Γιατί να πρέπει να πληρώσει το ξενοδοχείο? Σε αντίθεση με τις καφετέριες, δεν βγάζει λεφτά από αυτό.
Α ναι ε? Γιατι δε τις βγαζετε τελειως τοτε? Να μην εχετε καθολου τηλεορασεις. Και τη μουσοκη. Να μη παιζεται πουθενα σε ολο το ξενοδοχειο.
μισό.τηλεόραση κ ράδιο δεν είναι τζάμπα,έχουν διαφημίσεις και οι διαφημίσεις χρειάζονται κοινό.η αεπί διαστρέφοντας την λογική τα παίρνει και απο τα μέσα και από αυτούς που τους παρέχουν θεατές-ακροατές.σε λίγο θα τα παίρνουν και από όποιον χτυπάει αφηρημένος τα δάχτυλα του στο τραπέζι σε κάποιο τραγούδι
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:09
Θα σου πω για Αγγλια που εχω δουλεψει σε δισκογραφικη. Κατι παρομοιο φανταζομαι ισχυει (θεωρητικα τουλαχιστον) και στην Ελλαδα.

Οταν κυκλοφορεις εναν "δισκο" και θελεις να παιρνεις λεφτα απο τα δικαιωματα (royalties) πρεπει να κανεις αιτηση και να γινεις μελος στη PRS (Performing Right Society) και MCPS (Mechanical-Copyright Protection Society). Ολοι οσοι θελουν να παρουν τα χρηματα πρεπει να γινουν μελη.

Οταν κυκλοφοφρεις τον δισκο λοιπον, υπαρχει μια online πλατφορμα στην οποιοα αναφερεις αναλυτικα (ονοματεπωνυμο, ρολος, κτλ) ολους οσους εχουν εργαστει για αυτον τον δισκο και δικαιουνται royatlies.

Καθε μηνα λοιπον ολοι οι ραδιοφωνικοι σταθμοι, καναλια, i-radios, κτλ στελνουν μια λιστα στη PRS με το playlist του προηγουμενου μηνα. Με βαση αυτο, η PRS μαζευει τα χρηματα απο τα μμε και τα διανεμει στους μουσικους, συνθετες, στοιχουργους κτλ.

Μια χαρα δουλευει το συστημα. Εχω δει και πολυ "μικρους καλλιτεχνες" να συγκεντρωνουν καποια ποσα.

Τουλαχιστον ετσι ηταν μεχρι πριν λιγα χρονια (τωρα ζω σε αλλη χωρα). Μπορει να εχει αλλαξει κατι τωρα τελευταια αλλα πανω-κατω αυτη ειναι η λογικη.
αυτο στεκει. βασιζεται τελοσπαντων σε καποια λογικη.
ο καφενες του μπαρμπα γιωργου ομως, δε στελνει playlist, μονο λεφτα. αυτα τα λεφτα διανεμονται με βαση τα πλειλιστ των ραδιοφωνων (οποτε πρεπει να παιζει χοντρη ρεμουλα για να σε χωνουν) η στην αγγλια δεν πλερωνει ο καφενες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:05
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:56 Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Η ΑΕΠΙ που καλώς την έκλεισαν ήταν οργάνωση μαφιόζων που πλήρωναν σε κουμπάρους και συννυφάδες κάτι τιτάνιους μισθούς. Για να λέμε την αλήθεια Δεληβοριά έχω να ακούσω σε μαγαζί από τότε που έβγαλε το μποσα νοβα. Στο ραδιόφωνο παίζεται μόνο στο πρώτο και δεύτερο πρόγραμμα.
Απ' ό,τι ξέρω, παλιότερα στους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς έπαιζαν με λίστα. Δεν ξέρω τι ισχύει σήμερα. Πράγμα, που δεν θυμάμαι να πήρε ποτέ σοβαρή διάσταση.

Και ότι από τότε που άλλαξε το ασφαλιστικό, οι απασχολούμενοι σε θέαμα και ακρόαμα, πρέπει να εγγράφονται στο ικα (ακόμη και ως αυτοαπασχολούμενοι) ανεξαρτήτως αν έχουν άλλο ασφαλιστικό φορέα. Αν ισχύει, υποθέτω ότι οι περισσότεροι καλύπτονται από τα μέτρα.
Ούτε γω ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι η αεπι διαχειριζόταν τα χρήματα που εισέπραττε με πλήρη αδιαφάνεια ενώ έκανε συμφωνίες με κάποιους γνωστούς συνθέτες όταν είχαν παράπονα. Νομίζω ένας από αυτούς ήταν ο μακαρίτης ο Μικρούτσικος.

Φυσιολογικά αφού εισέπραττε κι απ' το τελευταίο καφενείο στα Δριμύκλανα τα ποσά ήταν μεγάλα.

Σίγουρα κάποιοι καλύπτονται. Αυτό που τους καίει νομίζω είναι το χαμένο καλοκαίρι και οι συναυλίες που δεν μπορούν να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:20 Αυτό που ξέρω είναι ότι η αεπι διαχειριζόταν τα χρήματα που εισέπραττε με πλήρη αδιαφάνεια
https://www.kontranews.gr/KOINONIA/3077 ... anthopoylo Η ασυδοσία αυτή ήρθε «νομιμοποιήθηκε» με την ψήφιση του Νόμου 2121/1993, ο οποίος εκχώρησε στην εταιρεία απεριόριστα περιθώρια δράσης, με αποτέλεσμα την κορύφωση του οργίου της ρεμούλας.

Βάσει αυτού του παράλογου νόμου η ΑΕΠΙ απέκτησε το δικαίωμα να διώκει με τη διαδικασία του Αυτοφώρου όσους έκαναν το… «έγκλημα» να ακούσουν μουσική στο τρανζίστορ.

Ακόμη και η Αστυνομία έφτασε στο σημείο να λειτουργεί σαν εισπράκτορας της ΑΕΠΙ, μαζεύοντας τα πρόστιμα από καφετέριες, κομμωτήρια, περίπτερα και όποιες άλλες επιχειρήσεις είχαν ανοιχτά ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:13
Sid Vicious έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:40 Αν γίνεται να βγει και ο Καιάδας σαν μουσικός (και μάλιστα ως διεθνούς φήμης μουσικός)να μιλήσει και να ζητήσει αυτά που ζητάνε ο Φοίβος και η παρέα του. Θέλω να δω κάτι.
Δε ξερω αν το καταλαβες αλλα μολις παραδεχθηκες οτι ολοα τα σχολια σου πανω σε αυτο το θεμα εχουν καθαρα ιδεολογικη χροια. Μουσικοφιλος a la carte.
Καμία ιδεολογική χροιά, το αντίθετο συμβαίνει, οι περισσότερες ανακοινώσεις "μουσικών" που διαβάσαμε εδώ μέσα έχουν ιδεολογική χροιά.
Και μην συκοφαντείς, ουδέποτε έχω υποστηρίξει πως είμαι μουσικόφιλος, δεν θεωρώ καν τέχνη την μουσική (απείρως μεγαλύτερη τέχνη και άξια γνήσιου θαυμασμού θεωρώ το pole dancing- αυτό ναι είναι τέχνη και δεν έχει αναγνωριστεί δυστυχώς) αλλά περισσότερο τόπο και τρόπο έκφρασης που μπορεί και οφείλει στον εαυτό του να κάνει ο καθένας. Στην σύγχρονη μουσική μάλιστα τα πιο όμορφα τραγούδια έχουν γραφεί από ερασιτέχνες και όχι από επαγγελματιες, καθολου τυχαιο.

Εσύ όμως στηρίζεις σαν καλλιτέχνη τον διεθνούς φήμης Ελληνα μουσικό Καιάδα ή το βλέπεις υποκειμενικά με καθαρα ιδεολογικη χροια;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:05
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:56 Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Η ΑΕΠΙ που καλώς την έκλεισαν ήταν οργάνωση μαφιόζων που πλήρωναν σε κουμπάρους και συννυφάδες κάτι τιτάνιους μισθούς. Για να λέμε την αλήθεια Δεληβοριά έχω να ακούσω σε μαγαζί από τότε που έβγαλε το μποσα νοβα. Στο ραδιόφωνο παίζεται μόνο στο πρώτο και δεύτερο πρόγραμμα.
Απ' ό,τι ξέρω, παλιότερα στους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς έπαιζαν με λίστα. Δεν ξέρω τι ισχύει σήμερα. Πράγμα, που δεν θυμάμαι να πήρε ποτέ σοβαρή διάσταση.

Και ότι από τότε που άλλαξε το ασφαλιστικό, οι απασχολούμενοι σε θέαμα και ακρόαμα, πρέπει να εγγράφονται στο ικα (ακόμη και ως αυτοαπασχολούμενοι) ανεξαρτήτως αν έχουν άλλο ασφαλιστικό φορέα. Αν ισχύει, υποθέτω ότι οι περισσότεροι καλύπτονται από τα μέτρα.
Ούτε γω ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι η αεπι διαχειριζόταν τα χρήματα που εισέπραττε με πλήρη αδιαφάνεια ενώ έκανε συμφωνίες με κάποιους γνωστούς συνθέτες όταν είχαν παράπονα. Νομίζω ένας από αυτούς ήταν ο μακαρίτης ο Μικρούτσικος.

Φυσιολογικά αφού εισέπραττε κι απ' το τελευταίο καφενείο στα Δριμύκλανα τα ποσά ήταν μεγάλα.

Σίγουρα κάποιοι καλύπτονται. Αυτό που τους καίει νομίζω είναι το χαμένο καλοκαίρι και οι συναυλίες που δεν μπορούν να κάνουν.
Ε ναι ρε συ, το μεροκάματο από εκεί βγαίνει σχεδόν αποκλειστικά, από τις συναυλίες - παραστάσεις, από την γαμημένη αεπι χρήματα βγάζουν 5-10 άτομα σοβαρά, κάτι Νταλάρες Πάριοι Σφακιανάκηδες κτλ.
Και για τους περισσότερους πλέον είναι αυτό, μεροκάματο. Παλαιότερα που δούλευα και γω συστηματικά έβγαινε καλό μεροκάματο, τώρα λίγοι βγάζουν καλό μεροκάματο, πολύ λίγοι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Τα παρασιτα πλεον ζητανε να πληρωνουμε για την δυνατοτητα που παρεχουμε στους πελατες να βλεπουν τηλεοραση (δηλαδη το wifi) :smt005:
Δεν τους ενδιαφερει λεει το μεσο (κεραια απλη, δορυφορικη) ή ιντερνετ.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:05
panos291 έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:01
Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 10:21

ρε σεις, λυστε μου μια απορια.

οως πληρονωνται απο τα "δικαιωματα". πως τα μοιραζονται. δηλαδη ο καφετζης πλερωνει ενα ετησιο ποσο για να εχει μουσικη στο μαγαζι του. ποιος αποφασιζει τι μερος απο αυτο το ποσο θα παει σε καθε "καλλιτεχνη" παιρνουν ολοι τα ιδια;
Παράσιτα, τρωκτικά και απατεώνες.
Πληρώνω ΑΕΠΙ ( τέλος πάντων αυτήν με το νέο όνομα), Διόνυσος, Ερατώ, Απόλλων, Grammo, Αθηνά, Τηλεοπτικά Δικαιώματα ΑΕ
Όλες αυτές είναι εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων που πληρώνουμε επειδή έχουμε τηλεόραση στα δωμάτια.
Να πάνε να βρουν μια κανονική δουλειά οι βδέλλες.
Έίναι αυτοι βδελλες επειδη εσυ θες να ακους μουσικουλα και να βλεπεις ταινιουλες τσαμπα?
είναι βδ'ελες γιατί περιμένουν να ζουν μια ζωή με μια κιθάρα που γρατζούνισαν πριν 30 χρόνια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Sid Vicious έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:32
Καμία ιδεολογική χροιά, το αντίθετο συμβαίνει, οι περισσότερες ανακοινώσεις "μουσικών" που διαβάσαμε εδώ μέσα έχουν ιδεολογική χροιά.
Και μην συκοφαντείς, ουδέποτε έχω υποστηρίξει πως είμαι μουσικόφιλος, δεν θεωρώ καν τέχνη την μουσική (απείρως μεγαλύτερη τέχνη και άξια γνήσιου θαυμασμού θεωρώ το pole dancing- αυτό ναι είναι τέχνη και δεν έχει αναγνωριστεί δυστυχώς) αλλά περισσότερο τόπο και τρόπο έκφρασης που μπορεί και οφείλει στον εαυτό του να κάνει ο καθένας. Στην σύγχρονη μουσική μάλιστα τα πιο όμορφα τραγούδια έχουν γραφεί από ερασιτέχνες και όχι από επαγγελματιες, καθολου τυχαιο.

Εσύ όμως στηρίζεις σαν καλλιτέχνη τον διεθνούς φήμης Ελληνα μουσικό Καιάδα ή το βλέπεις υποκειμενικά με καθαρα ιδεολογικη χροια;
Αν θεωρήσομε πως αυτό το πράμα η τεχν, υφίσταται γενικότερα τότες ναι, πράγματι, το πολ ντάνσινγκ είναι είναι μια υπέρτατη μορφή της και δυνητικά διαδραστικιά κιόλα, όχι κάτσε βλέπε άκου και μη μιλάς μην αγγίζεις, δεν οφείλει μόνον η τεχν να μας αγγίζει, πρέπει να την αγγίζουμε και εμείς.

.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

georgebi έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:29
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:20 Αυτό που ξέρω είναι ότι η αεπι διαχειριζόταν τα χρήματα που εισέπραττε με πλήρη αδιαφάνεια
https://www.kontranews.gr/KOINONIA/3077 ... anthopoylo Η ασυδοσία αυτή ήρθε «νομιμοποιήθηκε» με την ψήφιση του Νόμου 2121/1993, ο οποίος εκχώρησε στην εταιρεία απεριόριστα περιθώρια δράσης, με αποτέλεσμα την κορύφωση του οργίου της ρεμούλας.

Βάσει αυτού του παράλογου νόμου η ΑΕΠΙ απέκτησε το δικαίωμα να διώκει με τη διαδικασία του Αυτοφώρου όσους έκαναν το… «έγκλημα» να ακούσουν μουσική στο τρανζίστορ.

Ακόμη και η Αστυνομία έφτασε στο σημείο να λειτουργεί σαν εισπράκτορας της ΑΕΠΙ, μαζεύοντας τα πρόστιμα από καφετέριες, κομμωτήρια, περίπτερα και όποιες άλλες επιχειρήσεις είχαν ανοιχτά ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.
Τα θυμάμαι αυτά τα παρανοικά. Σκέτη τρέλλα. Είχαν χώσει μέσα έναν τύπο στην Αριστοτέλους που άκουγε ραδιόφωνο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Lord Brum έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:39
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:05
panos291 έγραψε: 08 Μάιος 2020, 11:01

Παράσιτα, τρωκτικά και απατεώνες.
Πληρώνω ΑΕΠΙ ( τέλος πάντων αυτήν με το νέο όνομα), Διόνυσος, Ερατώ, Απόλλων, Grammo, Αθηνά, Τηλεοπτικά Δικαιώματα ΑΕ
Όλες αυτές είναι εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων που πληρώνουμε επειδή έχουμε τηλεόραση στα δωμάτια.
Να πάνε να βρουν μια κανονική δουλειά οι βδέλλες.
Έίναι αυτοι βδελλες επειδη εσυ θες να ακους μουσικουλα και να βλεπεις ταινιουλες τσαμπα?
είναι βδ'ελες γιατί περιμένουν να ζουν μια ζωή με μια κιθάρα που γρατζούνισαν πριν 30 χρόνια
Σου την σπάνε και σένα οι μετάλικα βλέπω ε.

.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Sid Vicious έγραψε: 08 Μάιος 2020, 12:32

Ολοι οσοι δικαιουνται χρηματα πρεπει να τα παρουν. Απο τον ναζι καιαδα μεχρι τον γλιτσα Σαββοπουλο. Ειδες καποιον να λεει οτι αυτοι πρεπει να μεινουν απ'εξω?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”