Γαλάρα, θυμασαι ενα μελος γυναικα με ονομα lab κατι, που εμπαινε και ανεβαζε κυριως φαγητα και μετα εξαφανιστηκε
εχω σκαλωσει τωρα
Γαλάρα, θυμασαι ενα μελος γυναικα με ονομα lab κατι, που εμπαινε και ανεβαζε κυριως φαγητα και μετα εξαφανιστηκε
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
76/100Myrsini έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:24 Λεπόν ,είχα αβγά, κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης,ωραίες ζουμερές κόκκινες ντομάτες και ήθελα να φτιάξω κάτι με αυτά τα 3 βασικά υλικά.
Και το' φτιαξα.
Έψησα για αρχή την κόκκινη πιπεριά στον φουρνο( γκριλ και αέρα) σε σχάρα,χωρίς λάδι απλά αλατοπίπερο,αφού πρώτα την έσχισα στη μέση.Την έψησα τόσο όσο να έχει γίνει αλλά να μην ξεροψηθεί.
Next την έβαλα σε ένα πύλινο μικρο σκέυος για φούρνο.Έσπασα ένα αβγουλάκι και το έβαλα μέσα στην πιπεριά.Αλατοπιπέρωσα, ψιλόκοψα ντοματα σε κυβάκια και τα πέταξα απο πάνω + τυρί κίτρινο γκούντα.Την υπόλοιπη ντομάτα σε φέτες γύρω απο την πιπεριά.Λίγο λαδάκι παντου,λίγα μπαχάρια+ ρίγανη και στο φούρνο πάλι σε γκριλ + αέρα στους 180 βαθμούς και θέση στη μέση.
Να ψηθεί το αβγουλάκι,να λιώσει το τυράκι και να ξεροψηθεί και λιγουλάκι.
Λεκούμι έγινε το άτιμο!![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Το δοκίμασες;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:2776/100Myrsini έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:24 Λεπόν ,είχα αβγά, κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης,ωραίες ζουμερές κόκκινες ντομάτες και ήθελα να φτιάξω κάτι με αυτά τα 3 βασικά υλικά.
Και το' φτιαξα.
Έψησα για αρχή την κόκκινη πιπεριά στον φουρνο( γκριλ και αέρα) σε σχάρα,χωρίς λάδι απλά αλατοπίπερο,αφού πρώτα την έσχισα στη μέση.Την έψησα τόσο όσο να έχει γίνει αλλά να μην ξεροψηθεί.
Next την έβαλα σε ένα πύλινο μικρο σκέυος για φούρνο.Έσπασα ένα αβγουλάκι και το έβαλα μέσα στην πιπεριά.Αλατοπιπέρωσα, ψιλόκοψα ντοματα σε κυβάκια και τα πέταξα απο πάνω + τυρί κίτρινο γκούντα.Την υπόλοιπη ντομάτα σε φέτες γύρω απο την πιπεριά.Λίγο λαδάκι παντου,λίγα μπαχάρια+ ρίγανη και στο φούρνο πάλι σε γκριλ + αέρα στους 180 βαθμούς και θέση στη μέση.
ειναι γνωστο πως εχω γραψει δεκαδες φορες πως εφτιαξα παστιτσιο - ειναι και εντελως ηλιθιαmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:24ναι κοριτσαρα μου παει η νικι στις 6 ξημερωματα με την γουρουνα να φτιαξει το φλοτερ.Οτι πειςNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:21
Ναι αγορίνα μου, κάθεται ο Αγις και φτιάχνει παστίτσιο. Ότι πεις.
![]()
όχι αλλά περιμένω απάντησηMyrsini έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:27Το δοκίμασες;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:2776/100Myrsini έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:24 Λεπόν ,είχα αβγά, κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης,ωραίες ζουμερές κόκκινες ντομάτες και ήθελα να φτιάξω κάτι με αυτά τα 3 βασικά υλικά.
Και το' φτιαξα.
![]()
Εμ αυτά είναι που σας ξινίζουν. Τι να κάνουμε, θα συνηθίσετεmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:24ναι κοριτσαρα μου παει η νικι στις 6 ξημερωματα με την γουρουνα να φτιαξει το φλοτερ.Οτι πειςNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:21
![]()
Ωραίο ακούγεται . Ψητό το αυγό ε; αντι για ομελέτα θα μπορούσα να το είχα κάνει έτσι το αυγουλάκι. Πολύ ωραία ιδέα. Και αντί των κίτρινων τυριών θα μπορούσε να μπει ανθότυρο.Myrsini έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:24 Λεπόν ,είχα αβγά, κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης,ωραίες ζουμερές κόκκινες ντομάτες και ήθελα να φτιάξω κάτι με αυτά τα 3 βασικά υλικά.
Και το' φτιαξα.
Εχεις φτιάξει και παστίτσιο; τι λεςΑγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:28
ειναι γνωστο πως εχω γραψει δεκαδες φορες πως εφτιαξα παστιτσιο - ειναι και εντελως ηλιθια![]()
Νάιδα, σε αγαπώ, αλλά νομίζω πως είσαι ο πατήρ Κλεομένης του φεμινισμού.
εγω δεν ξινισα, της εχω κανει και προταση γαμου, εσενα προσπαθω να κανω που εισαι μια διποδη ιδεοληψιαNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:29Εμ αυτά είναι που σας ξινίζουν. Τι να κάνουμε, θα συνηθίσετεmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:24ναι κοριτσαρα μου παει η νικι στις 6 ξημερωματα με την γουρουνα να φτιαξει το φλοτερ.Οτι πειςNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:21
![]()
![]()
Είσαι πατριάρχης.
Ηρέμησε ζουζούνι. Κρατάς ακόμα το σκήπτρο της γουεμπερ.
Ναι ναι ξέρω, γι' αυτό την αμφισβητείτε διαρκώςmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:31εγω δεν ξινισα, της εχω κανει και προταση γαμου, εσενα προσπαθω να κανω που εισαι μια διποδη ιδεοληψιαNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:29Εμ αυτά είναι που σας ξινίζουν. Τι να κάνουμε, θα συνηθίσετεmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:24
ναι κοριτσαρα μου παει η νικι στις 6 ξημερωματα με την γουρουνα να φτιαξει το φλοτερ.Οτι πεις
![]()
![]()
![]()
την αμφισβητησα μονο για το 10 διμετροι κρητικοιNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:34Ναι ναι ξέρω, γι' αυτό την αμφισβητείτε διαρκώςmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:31εγω δεν ξινισα, της εχω κανει και προταση γαμου, εσενα προσπαθω να κανω που εισαι μια διποδη ιδεοληψια![]()
![]()