τύπισσα, αυτά βγαίνουν ήδη σε καπνιστές εκδόσειςNiki έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:55
Σε γαλοπούλα , σε κοτόπουλο σε τυριά σε αλλαντικά σε ψάρι ψημένο τα κάνει όλα μμμμ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
mpiftekopoiimeno burger
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
-
mpiftekopoiimeno burger
για τον φίλο μου τον κόμετ ρωτάω, εγώ έχω κλείσει με ΓΑΛΗ αν και είναι ντροπαλούλα και δεν απαντάει στο πμNiki έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:58Να σαι καλά με έκανες και γέλασα.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:56
νίκι η απόφαση του αρραβώνα είναι οριστική και αμετάκλητη ή μπορούμε ακόμα να καταθέτουμε προτάσεις γάμου;![]()
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Σεβασμός είναι αγαπητέ μπιφτεκι, όχι πειθαρχία. Η Niki τα φτιάχνει μόνη της, έχει εντρυφήσει, έχει γνώση, τα λέει απλά και ονειρικά.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:46μωρή λουμπενιάρα, τώρα που σου δίνει αυστηρές οδηγίες γυναίκα, πειθαρχείς; αν έδινε τις ίδιες οδηγίες στον ίδιο τόνο ο άγαρος θα έκαιγες για διαμαρτυρία το σουτιέν σου (αν φορουσες λεμε τωρα)
Ο Άγις δεν έχει πατήσει ποτέ του στη κουζίνα, μας πετάει ένα ξερό λινκ και λέει δείτε πως να το φτιάξετε άσχετοι. Ε έχει διαφορά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τα φυλλα ελιας εχουν αλλη χαρηmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:58τύπισσα, αυτά βγαίνουν ήδη σε καπνιστές εκδόσειςNiki έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:55
Σε γαλοπούλα , σε κοτόπουλο σε τυριά σε αλλαντικά σε ψάρι ψημένο τα κάνει όλα μμμμ.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όταν θέλεις να κάνεις ένα φαγάκι απλό σε ένα φιλοξενούμενο σου αλλά να του δείξεις ότι τον πρόσεξες.Είναι μια καλή αρχή.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:58τύπισσα, αυτά βγαίνουν ήδη σε καπνιστές εκδόσειςNiki έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:55
Σε γαλοπούλα , σε κοτόπουλο σε τυριά σε αλλαντικά σε ψάρι ψημένο τα κάνει όλα μμμμ.![]()
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
mpiftekopoiimeno burger
καμία διαφοράNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:01Σεβασμός είναι αγαπητέ μπιφτεκι, όχι πειθαρχία. Η Niki τα φτιάχνει μόνη της, έχει εντρυφήσει, έχει γνώση, τα λέει απλά και ονειρικά.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:46μωρή λουμπενιάρα, τώρα που σου δίνει αυστηρές οδηγίες γυναίκα, πειθαρχείς; αν έδινε τις ίδιες οδηγίες στον ίδιο τόνο ο άγαρος θα έκαιγες για διαμαρτυρία το σουτιέν σου (αν φορουσες λεμε τωρα)
Ο Άγις δεν έχει πατήσει ποτέ του στη κουζίνα, μας πετάει ένα ξερό λινκ και λέει δείτε πως να το φτιάξετε άσχετοι. Ε έχει διαφορά.
όσο μερακλής είναι ο ένας είναι και η άλλη
όσο ξεροκέφαλη είναι η άλλη είναι και ο ένας
απλώς ο άγις έχει τσουτσούνι ενώ η νίκι αν δεν είναι η λενιώ δεν έχει οπότε είναι διαφορετικός ο τρόπος που επιβάλλονται στον χώρο
Διαφωνώ , η μια μαγειρεύει κάνει παπάδες και ο άλλος πετάει λινκ χωρίς να μαγειρευει.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:08καμία διαφοράNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:01Σεβασμός είναι αγαπητέ μπιφτεκι, όχι πειθαρχία. Η Niki τα φτιάχνει μόνη της, έχει εντρυφήσει, έχει γνώση, τα λέει απλά και ονειρικά.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:46
μωρή λουμπενιάρα, τώρα που σου δίνει αυστηρές οδηγίες γυναίκα, πειθαρχείς; αν έδινε τις ίδιες οδηγίες στον ίδιο τόνο ο άγαρος θα έκαιγες για διαμαρτυρία το σουτιέν σου (αν φορουσες λεμε τωρα)
απλώς ο άγις έχει τσουτσούνι ενώ η νίκι αν δεν είναι η λενιώ δεν έχει οπότε είναι διαφορετικός ο τρόπος που επιβάλλονται στον χώρο![]()
Ε.όσο να πεις το κατέει καλύτερα αυτός που δεν μένει στην θεωρία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
η σχέση σου με την ψυχολογία χρυσό μου είναι όση και με τους άντρες - επιδερμική και ρηχήNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:13Διαφωνώ , η μια μαγειρεύει κάνει παπάδες και ο άλλος πετάει λινκ χωρίς να μαγειρευει.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:08καμία διαφοράNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:01
Σεβασμός είναι αγαπητέ μπιφτεκι, όχι πειθαρχία. Η Niki τα φτιάχνει μόνη της, έχει εντρυφήσει, έχει γνώση, τα λέει απλά και ονειρικά.
απλώς ο άγις έχει τσουτσούνι ενώ η νίκι αν δεν είναι η λενιώ δεν έχει οπότε είναι διαφορετικός ο τρόπος που επιβάλλονται στον χώρο![]()
αν δεν μαγειρευε τοσα χρονια, δεν θα μας είχε πρήξει τα ούμπαλα με την μαγειρική και την ενδόμυχη αναγκη να αναγνωριστει το εργο του->αγαπηθει απο το κοινο (μαζι με την διαθεση οντως να βοηθησει και αλλους)
οποιοσδηποτε γραφει σε αυτο το τοπικ πολυ, αυτοματα ξερεις οτι μαγειρευει οντως (εκτος απο τρολακια τυπου κομετ και μενιου, που μαζευονται οπου δουνε φως)
σταματα να ακυρωνεις ό,τι σε ακυρώνει, δούλεψε μία, δεν θα δουλεύει για πάντα
Αυτά τα λόγια θα είχαν σημασία, αν η Νίκη ήταν Νίκος.Naida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:13 Διαφωνώ , η μια μαγειρεύει κάνει παπάδες και ο άλλος πετάει λινκ χωρίς να μαγειρευει.
Τώρα μιλάει ο φεμινισμός.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ναι αγορίνα μου, κάθεται ο Αγις και φτιάχνει παστίτσιο. Ότι πεις.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:17
η σχέση σου με την ψυχολογία χρυσό μου είναι όση και με τους άντρες - επιδερμική και ρηχή
αν δεν μαγειρευε τοσα χρονια, δεν θα μας είχε πρήξει τα ούμπαλα με την μαγειρική και την ενδόμυχη αναγκη να αναγνωριστει το εργο του->αγαπηθει απο το κοινο (μαζι με την διαθεση οντως να βοηθησει και αλλους)
οποιοσδηποτε γραφει σε αυτο το τοπικ πολυ, αυτοματα ξερεις οτι μαγειρευει οντως (εκτος απο τρολακια τυπου κομετ και μενιου, που μαζευονται οπου δουνε φως)
σταματα να ακυρωνεις ό,τι σε ακυρώνει, δούλεψε μία, δεν θα δουλεύει για πάντα![]()
Είστε προκατειλημμένοι επειδή είναι γυναίκα.vagabondo έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:17Αυτά τα λόγια θα είχαν σημασία, αν η Νίκη ήταν Νίκος.Naida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:13 Διαφωνώ , η μια μαγειρεύει κάνει παπάδες και ο άλλος πετάει λινκ χωρίς να μαγειρευει.
Τώρα μιλάει ο φεμινισμός.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
ναι κοριτσαρα μου παει η νικι στις 6 ξημερωματα με την γουρουνα να φτιαξει το φλοτερ.Οτι πειςNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:21
Ναι αγορίνα μου, κάθεται ο Αγις και φτιάχνει παστίτσιο. Ότι πεις.
Λεπόν ,είχα αβγά, κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης,ωραίες ζουμερές κόκκινες ντομάτες και ήθελα να φτιάξω κάτι με αυτά τα 3 βασικά υλικά.
Και το' φτιαξα.
Έψησα για αρχή την κόκκινη πιπεριά στον φουρνο( γκριλ και αέρα) σε σχάρα,χωρίς λάδι απλά αλατοπίπερο,αφού πρώτα την έσχισα στη μέση.Την έψησα τόσο όσο να έχει γίνει αλλά να μην ξεροψηθεί.
Next την έβαλα σε ένα πύλινο μικρο σκέυος για φούρνο.Έσπασα ένα αβγουλάκι και το έβαλα μέσα στην πιπεριά.Αλατοπιπέρωσα, ψιλόκοψα ντοματα σε κυβάκια και τα πέταξα απο πάνω + τυρί κίτρινο γκούντα.Την υπόλοιπη ντομάτα σε φέτες γύρω απο την πιπεριά.Λίγο λαδάκι παντου,λίγα μπαχάρια+ ρίγανη και στο φούρνο πάλι σε γκριλ + αέρα στους 180 βαθμούς και θέση στη μέση.
Να ψηθεί το αβγουλάκι,να λιώσει το τυράκι και να ξεροψηθεί και λιγουλάκι.
Λεκούμι έγινε το άτιμο!
Και το' φτιαξα.
Έψησα για αρχή την κόκκινη πιπεριά στον φουρνο( γκριλ και αέρα) σε σχάρα,χωρίς λάδι απλά αλατοπίπερο,αφού πρώτα την έσχισα στη μέση.Την έψησα τόσο όσο να έχει γίνει αλλά να μην ξεροψηθεί.
Next την έβαλα σε ένα πύλινο μικρο σκέυος για φούρνο.Έσπασα ένα αβγουλάκι και το έβαλα μέσα στην πιπεριά.Αλατοπιπέρωσα, ψιλόκοψα ντοματα σε κυβάκια και τα πέταξα απο πάνω + τυρί κίτρινο γκούντα.Την υπόλοιπη ντομάτα σε φέτες γύρω απο την πιπεριά.Λίγο λαδάκι παντου,λίγα μπαχάρια+ ρίγανη και στο φούρνο πάλι σε γκριλ + αέρα στους 180 βαθμούς και θέση στη μέση.
Να ψηθεί το αβγουλάκι,να λιώσει το τυράκι και να ξεροψηθεί και λιγουλάκι.
Λεκούμι έγινε το άτιμο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-