Η σαμαρικη νέα Δημοκρατία ήταν τότε με τον διχασμό.panos291 έγραψε: 05 Μάιος 2020, 19:30 Οι βρωμεροι αριστεροί που κυβερνουσαν τότε, τους είχαν αφήσει να καίνε και να σπάνε ανενόχλητοι.
Συγνώμη λάθος, η ΝΔ ήταν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τιμη στη μνημη των δολοφονημενων της Μαρφιν
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Τιμη στη μνημη των δολοφονημενων της Μαρφιν
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Οι μαρτυριες ηταν οτι φωναζαν "καψτε τους" και οτι εμποδιζαν την πυροσβεστικη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Μάιος 2020, 19:35 Το μεγαλύτερο κομμάτι της πορεια ήταν στο σύνταγμα. Τα μπλακ μπλοκ πάντα είναι στα τέλος. Επειδή είχαν μαζικοποιηθει λόγω Δεκέμβρη, είχαν μαζέψει και πολυ χουλιγκανοσαβούρα, με αποτέλεσμα να γίνει ότι γίνει, αν δεν πάρουμε υπόψιν τις άλλες θεωρίες. Ακόμα κι εκεί πάντως, από μαρτυριες αρκετοί προσπαθησαν να βοηθήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν εντελώς.
Αλλοι απλως αδιαφορουσαν οταν μεσα καιγονταν οι ανθρωποι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Καλά έχεις αρχίσει το τσάμικο. Όλοι δικαιούνται μνήμης για οποιονδήποτε τρόπο θανάτου. Λέω απλά ότι η αξίωση από το κράτος είναι και παπαριά αλλά και ηλίθιο που συσχετίζεται με την ΕΡΤ. Ήρωες πάει να τους χαρακτηρίσει αυτός που συνέλαβε αυτήν την ηλίθια ιδέα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:31Ποιος χαρακτήρισε ήρωες τα θύματα της Μαρφίν;Χαοτικός έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:19 Επίσης η αξίωση να πάρει το κράτος πρωτοβουλία για τη μνήμη των θυμάτων της φωτιάς πάλι μου φαίνεται περίεργο. ήταν εθνικοί ήρωες; Ήταν ήρωες γενικά; Ή ήταν άτυχοι άνθρωποι που ασφαλώς η απουσία τους πονάει τους δικούς τους οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να ενεργήσουν κι αυτοί τελετουργικά για λόγους μνήμης.
Και ποιοι είναι αυτοί στην τελική, που θα αποφασίζουν ποιοι δικαιούνται μνήμης για τον βίαιο θάνατο τους και ποιοι όχι;
...Η αριστερά;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:33Όχι αυτό το ισχυρίζεσαι εσύ. Ουσιαστικώς μπούκαραν μασκοφόροι, πέταξαν μολότωφ και υπήρξαν θύματα από τη φωτιά αλλά εσύ γράφεις ότι δεν ήταν δολοφονία. Μια χαρά.Χαοτικός έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:24ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ το αν παίζει κάποιο ρόλο το ποιοι είναι οι δράστες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:20
Έτσι όπως το θέτεις, αποδέχεσαι ως δολοφονία μόνον την επιθετική ενέργεια (με αναγνωρισμένα θύματα) που υπάρχει τεκμηριωμένη απόδειξη για το ποιοι είναι οι δράστες.
Αν και δεν στέκει νομικά, το δέχομαι ως προσωπική σου εκτίμηση.
Απλώς φρόντισε να μην κατηγορήσεις κανέναν για δολοφόνο, αν δεν υπάρχει δικαστική απόφαση που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό σου.
Μου προσάπτεις δηλαδή ότι θεωρώ πως αν μπουκάρουν μασκοφόροι με καλάσνικωφ σε ένα σπίτι και σκοτώσουν κάποιον, δεν είναι δολοφόνοι γιατί είναι άγνωστοι. Μια χαρά![]()
![]()
Πίνεις ούζα ρε; Ποιο ισχυρίζομαι εγώ και απαντάς μάλιστα και "Όχι" Τι όχι; Δεν μου το προσάπτεις; Αυτό ακριβώς που λέω ότι μου προσάπτεις το έγραψες πιο πριν. και ναι δεν ήταν δολοφινία. κανείς δεν πέταξε μολότωφ σε άνθρωπο. επίσης από τη μολότωφ που φαίνεται σε ένα και μοναδικό βίντεο που είναι έξω έξω στην τράπεζα, δεν μπορεί να προχωρήσει η φωτιά και να καεί όλη η τράπεζα.
Ούτε ξέρετε τι έγινε αλλά μιλάτε για δολοφονίες για να στοχοποιείτε πολιτικούς και ιδεολογικούς αντιπάλους. Δεν μας εκπλήσσει. έχουμε αναφερθεί ξανά στο φασισμό και ξέρουμε τι είναι.
Το ερωτημα ειναι αν θα επρεπε να ειχαν φυγει απο το κτηριο μεχρι να τελειωσει η διαδηλωση και να ηρεμησουν τα πνευματα.πατησιωτης έγραψε: 05 Μάιος 2020, 14:52Τους σκότωσαν επειδή δεν έκαναν απεργία.Και αυτό γιά αυτούς που έβαλαν τη φωτιά ήταν ενοχή.Ολες οι μαρτυρίες λένε ότι αυτοί που εμπόδιζαν ή δυσανασχετούσαν με τα πυροσβεστικά φώναζαν ότι είναι απεργοσπάστες.Hector Buas έγραψε: 05 Μάιος 2020, 14:47Τους σκότωσε η αριστερά σύντροφε. Και δεν ήταν ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί. Ήταν ΑΘΩΟΙ...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μάιος 2020, 14:43 ...
εσύ έχεις απάντηση στο ερώτημά σου; τους σκότωσε η "Αριστερά" γιατί ήταν "Δεξιοί";
Το ερώτημα φίλε μου είναι αν θα έπρεπε να μη φοράνε μίνι οι γυναίκες μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι και να ηρεμήσουν τα πνεύματαrednick έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:08Το ερωτημα ειναι αν θα επρεπε να ειχαν φυγει απο το κτηριο μεχρι να τελειωσει η διαδηλωση και να ηρεμησουν τα πνευματα.πατησιωτης έγραψε: 05 Μάιος 2020, 14:52Τους σκότωσαν επειδή δεν έκαναν απεργία.Και αυτό γιά αυτούς που έβαλαν τη φωτιά ήταν ενοχή.Ολες οι μαρτυρίες λένε ότι αυτοί που εμπόδιζαν ή δυσανασχετούσαν με τα πυροσβεστικά φώναζαν ότι είναι απεργοσπάστες.Hector Buas έγραψε: 05 Μάιος 2020, 14:47
Τους σκότωσε η αριστερά σύντροφε. Και δεν ήταν ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί. Ήταν ΑΘΩΟΙ...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Έχει αναφερθεί ποτέ άλλη κυβέρνηση στη δολοφονία ή είναι πρώτη φορά; Μπράβο και στην πρόεδρο της δημοκρατίας πάντως. Ο Παυλόπουλος είχε πει ποτέ κάτι ή σεβόταν τους αγώνες της αριστεράς;
Αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω και εγώ, ο Παυλόπουλος ως Πρόεδρος έχει κάνει ποτέ δήλωση για αυτό το γεγονός;ζιτανιτα έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:16 Έχει αναφερθεί ποτέ άλλη κυβέρνηση στη δολοφονία ή είναι πρώτη φορά; Μπράβο και στην πρόεδρο της δημοκρατίας πάντως. Ο Παυλόπουλος είχε πει ποτέ κάτι ή σεβόταν τους αγώνες της αριστεράς;
Δεν θυμαμαι καποια δηλωση του και με ενα προχειρο γκουγκλισμα δεν βρηκα κατι.kameron έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:38Αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω και εγώ, ο Παυλόπουλος ως Πρόεδρος έχει κάνει ποτέ δήλωση για αυτό το γεγονός;ζιτανιτα έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:16 Έχει αναφερθεί ποτέ άλλη κυβέρνηση στη δολοφονία ή είναι πρώτη φορά; Μπράβο και στην πρόεδρο της δημοκρατίας πάντως. Ο Παυλόπουλος είχε πει ποτέ κάτι ή σεβόταν τους αγώνες της αριστεράς;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Χαοτικέ, σίγουρα πίνεις ούζο και όχι αντισηπτικό;Χαοτικός έγραψε: 05 Μάιος 2020, 19:56ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:33Όχι αυτό το ισχυρίζεσαι εσύ. Ουσιαστικώς μπούκαραν μασκοφόροι, πέταξαν μολότωφ και υπήρξαν θύματα από τη φωτιά αλλά εσύ γράφεις ότι δεν ήταν δολοφονία. Μια χαρά.Χαοτικός έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:24
ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ το αν παίζει κάποιο ρόλο το ποιοι είναι οι δράστες.
Μου προσάπτεις δηλαδή ότι θεωρώ πως αν μπουκάρουν μασκοφόροι με καλάσνικωφ σε ένα σπίτι και σκοτώσουν κάποιον, δεν είναι δολοφόνοι γιατί είναι άγνωστοι. Μια χαρά![]()
![]()
Πίνεις ούζα ρε; Ποιο ισχυρίζομαι εγώ και απαντάς μάλιστα και "Όχι" Τι όχι; Δεν μου το προσάπτεις; Αυτό ακριβώς που λέω ότι μου προσάπτεις το έγραψες πιο πριν. και ναι δεν ήταν δολοφινία. κανείς δεν πέταξε μολότωφ σε άνθρωπο. επίσης από τη μολότωφ που φαίνεται σε ένα και μοναδικό βίντεο που είναι έξω έξω στην τράπεζα, δεν μπορεί να προχωρήσει η φωτιά και να καεί όλη η τράπεζα.
Ούτε ξέρετε τι έγινε αλλά μιλάτε για δολοφονίες για να στοχοποιείτε πολιτικούς και ιδεολογικούς αντιπάλους. Δεν μας εκπλήσσει. έχουμε αναφερθεί ξανά στο φασισμό και ξέρουμε τι είναι.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Μάιος 2020, 13:16 Κρίμα πραγματικά τους ανθρώπους που δολοφονήθηκαν στο ελ αριστερισταν απο τους ψυχοπαθείς μολοτοφακηδες
Νομίζω πιο σοκαριστικό είναι οι άλλοι οι καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πορτας, οι διαδηλωτες που τους ουρλιαζανε ψοφο.
Ναι.foscilis έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:50Νομίζω πιο σοκαριστικό είναι οι άλλοι οι καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πορτας, οι διαδηλωτες που τους ουρλιαζανε ψοφο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Μάιος 2020, 13:16 Κρίμα πραγματικά τους ανθρώπους που δολοφονήθηκαν στο ελ αριστερισταν απο τους ψυχοπαθείς μολοτοφακηδες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορεί να είχαν ταξικό μίσος.foscilis έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:50EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Μάιος 2020, 13:16 Κρίμα πραγματικά τους ανθρώπους που δολοφονήθηκαν στο ελ αριστερισταν απο τους ψυχοπαθείς μολοτοφακηδες
Νομίζω πιο σοκαριστικό είναι οι άλλοι οι καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πορτας, οι διαδηλωτες που τους ουρλιαζανε ψοφο.
Το αντισηπτικό πάει καπνιστό ρε άσχετοΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:47Χαοτικέ, σίγουρα πίνεις ούζο και όχι αντισηπτικό;Χαοτικός έγραψε: 05 Μάιος 2020, 19:56ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:33
Όχι αυτό το ισχυρίζεσαι εσύ. Ουσιαστικώς μπούκαραν μασκοφόροι, πέταξαν μολότωφ και υπήρξαν θύματα από τη φωτιά αλλά εσύ γράφεις ότι δεν ήταν δολοφονία. Μια χαρά.![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 1 Απαντήσεις