!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τιμη στη μνημη των δολοφονημενων της Μαρφιν

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Τιμη στη μνημη των δολοφονημενων της Μαρφιν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

panos291 έγραψε: 05 Μάιος 2020, 19:30 Οι βρωμεροι αριστεροί που κυβερνουσαν τότε, τους είχαν αφήσει να καίνε και να σπάνε ανενόχλητοι.

Συγνώμη λάθος, η ΝΔ ήταν.
Η σαμαρικη νέα Δημοκρατία ήταν τότε με τον διχασμό. :lol:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Μάιος 2020, 19:35 Το μεγαλύτερο κομμάτι της πορεια ήταν στο σύνταγμα. Τα μπλακ μπλοκ πάντα είναι στα τέλος. Επειδή είχαν μαζικοποιηθει λόγω Δεκέμβρη, είχαν μαζέψει και πολυ χουλιγκανοσαβούρα, με αποτέλεσμα να γίνει ότι γίνει, αν δεν πάρουμε υπόψιν τις άλλες θεωρίες. Ακόμα κι εκεί πάντως, από μαρτυριες αρκετοί προσπαθησαν να βοηθήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν εντελώς.
Οι μαρτυριες ηταν οτι φωναζαν "καψτε τους" και οτι εμποδιζαν την πυροσβεστικη.
Αλλοι απλως αδιαφορουσαν οταν μεσα καιγονταν οι ανθρωποι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:31
Χαοτικός έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:19 Επίσης η αξίωση να πάρει το κράτος πρωτοβουλία για τη μνήμη των θυμάτων της φωτιάς πάλι μου φαίνεται περίεργο. ήταν εθνικοί ήρωες; Ήταν ήρωες γενικά; Ή ήταν άτυχοι άνθρωποι που ασφαλώς η απουσία τους πονάει τους δικούς τους οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να ενεργήσουν κι αυτοί τελετουργικά για λόγους μνήμης.
Ποιος χαρακτήρισε ήρωες τα θύματα της Μαρφίν;

Και ποιοι είναι αυτοί στην τελική, που θα αποφασίζουν ποιοι δικαιούνται μνήμης για τον βίαιο θάνατο τους και ποιοι όχι;

...Η αριστερά;
Καλά έχεις αρχίσει το τσάμικο. Όλοι δικαιούνται μνήμης για οποιονδήποτε τρόπο θανάτου. Λέω απλά ότι η αξίωση από το κράτος είναι και παπαριά αλλά και ηλίθιο που συσχετίζεται με την ΕΡΤ. Ήρωες πάει να τους χαρακτηρίσει αυτός που συνέλαβε αυτήν την ηλίθια ιδέα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:33
Χαοτικός έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:20

Έτσι όπως το θέτεις, αποδέχεσαι ως δολοφονία μόνον την επιθετική ενέργεια (με αναγνωρισμένα θύματα) που υπάρχει τεκμηριωμένη απόδειξη για το ποιοι είναι οι δράστες.

Αν και δεν στέκει νομικά, το δέχομαι ως προσωπική σου εκτίμηση.

Απλώς φρόντισε να μην κατηγορήσεις κανέναν για δολοφόνο, αν δεν υπάρχει δικαστική απόφαση που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό σου.
ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ το αν παίζει κάποιο ρόλο το ποιοι είναι οι δράστες.

Μου προσάπτεις δηλαδή ότι θεωρώ πως αν μπουκάρουν μασκοφόροι με καλάσνικωφ σε ένα σπίτι και σκοτώσουν κάποιον, δεν είναι δολοφόνοι γιατί είναι άγνωστοι. Μια χαρά :D
Όχι αυτό το ισχυρίζεσαι εσύ. Ουσιαστικώς μπούκαραν μασκοφόροι, πέταξαν μολότωφ και υπήρξαν θύματα από τη φωτιά αλλά εσύ γράφεις ότι δεν ήταν δολοφονία. Μια χαρά. :lol:

Πίνεις ούζα ρε; Ποιο ισχυρίζομαι εγώ και απαντάς μάλιστα και "Όχι" Τι όχι; Δεν μου το προσάπτεις; Αυτό ακριβώς που λέω ότι μου προσάπτεις το έγραψες πιο πριν. και ναι δεν ήταν δολοφινία. κανείς δεν πέταξε μολότωφ σε άνθρωπο. επίσης από τη μολότωφ που φαίνεται σε ένα και μοναδικό βίντεο που είναι έξω έξω στην τράπεζα, δεν μπορεί να προχωρήσει η φωτιά και να καεί όλη η τράπεζα.

Ούτε ξέρετε τι έγινε αλλά μιλάτε για δολοφονίες για να στοχοποιείτε πολιτικούς και ιδεολογικούς αντιπάλους. Δεν μας εκπλήσσει. έχουμε αναφερθεί ξανά στο φασισμό και ξέρουμε τι είναι.

:102:
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

elchav έγραψε: 05 Μάιος 2020, 17:21
Χαοτικός έγραψε: 05 Μάιος 2020, 17:20 Δεν δολοφονήθηκαν. Δεν ορίζεται αυτό ως δολοφονία και δεν υπήρχε πουθενά καμία πρόθεση (που είναι και βασικός όρος για τον ορισμό).
αυτοί οι κατσαπλιάδες είναι η αριστερά, αυτοί ακριβώς
:+1:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
rednick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από rednick »

πατησιωτης έγραψε: 05 Μάιος 2020, 14:52
Hector Buas έγραψε: 05 Μάιος 2020, 14:47
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μάιος 2020, 14:43 ...
εσύ έχεις απάντηση στο ερώτημά σου; τους σκότωσε η "Αριστερά" γιατί ήταν "Δεξιοί";
Τους σκότωσε η αριστερά σύντροφε. Και δεν ήταν ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί. Ήταν ΑΘΩΟΙ...
Τους σκότωσαν επειδή δεν έκαναν απεργία.Και αυτό γιά αυτούς που έβαλαν τη φωτιά ήταν ενοχή.Ολες οι μαρτυρίες λένε ότι αυτοί που εμπόδιζαν ή δυσανασχετούσαν με τα πυροσβεστικά φώναζαν ότι είναι απεργοσπάστες.
Το ερωτημα ειναι αν θα επρεπε να ειχαν φυγει απο το κτηριο μεχρι να τελειωσει η διαδηλωση και να ηρεμησουν τα πνευματα.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

rednick έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:08
πατησιωτης έγραψε: 05 Μάιος 2020, 14:52
Hector Buas έγραψε: 05 Μάιος 2020, 14:47

Τους σκότωσε η αριστερά σύντροφε. Και δεν ήταν ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί. Ήταν ΑΘΩΟΙ...
Τους σκότωσαν επειδή δεν έκαναν απεργία.Και αυτό γιά αυτούς που έβαλαν τη φωτιά ήταν ενοχή.Ολες οι μαρτυρίες λένε ότι αυτοί που εμπόδιζαν ή δυσανασχετούσαν με τα πυροσβεστικά φώναζαν ότι είναι απεργοσπάστες.
Το ερωτημα ειναι αν θα επρεπε να ειχαν φυγει απο το κτηριο μεχρι να τελειωσει η διαδηλωση και να ηρεμησουν τα πνευματα.
Το ερώτημα φίλε μου είναι αν θα έπρεπε να μη φοράνε μίνι οι γυναίκες μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι και να ηρεμήσουν τα πνεύματα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

Έχει αναφερθεί ποτέ άλλη κυβέρνηση στη δολοφονία ή είναι πρώτη φορά; Μπράβο και στην πρόεδρο της δημοκρατίας πάντως. Ο Παυλόπουλος είχε πει ποτέ κάτι ή σεβόταν τους αγώνες της αριστεράς;
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

ζιτανιτα έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:16 Έχει αναφερθεί ποτέ άλλη κυβέρνηση στη δολοφονία ή είναι πρώτη φορά; Μπράβο και στην πρόεδρο της δημοκρατίας πάντως. Ο Παυλόπουλος είχε πει ποτέ κάτι ή σεβόταν τους αγώνες της αριστεράς;
Αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω και εγώ, ο Παυλόπουλος ως Πρόεδρος έχει κάνει ποτέ δήλωση για αυτό το γεγονός;
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

kameron έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:38
ζιτανιτα έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:16 Έχει αναφερθεί ποτέ άλλη κυβέρνηση στη δολοφονία ή είναι πρώτη φορά; Μπράβο και στην πρόεδρο της δημοκρατίας πάντως. Ο Παυλόπουλος είχε πει ποτέ κάτι ή σεβόταν τους αγώνες της αριστεράς;
Αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω και εγώ, ο Παυλόπουλος ως Πρόεδρος έχει κάνει ποτέ δήλωση για αυτό το γεγονός;
Δεν θυμαμαι καποια δηλωση του και με ενα προχειρο γκουγκλισμα δεν βρηκα κατι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 05 Μάιος 2020, 19:56
Χαοτικός έγραψε: 05 Μάιος 2020, 18:24

ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ το αν παίζει κάποιο ρόλο το ποιοι είναι οι δράστες.

Μου προσάπτεις δηλαδή ότι θεωρώ πως αν μπουκάρουν μασκοφόροι με καλάσνικωφ σε ένα σπίτι και σκοτώσουν κάποιον, δεν είναι δολοφόνοι γιατί είναι άγνωστοι. Μια χαρά :D
Όχι αυτό το ισχυρίζεσαι εσύ. Ουσιαστικώς μπούκαραν μασκοφόροι, πέταξαν μολότωφ και υπήρξαν θύματα από τη φωτιά αλλά εσύ γράφεις ότι δεν ήταν δολοφονία. Μια χαρά. :lol:

Πίνεις ούζα ρε; Ποιο ισχυρίζομαι εγώ και απαντάς μάλιστα και "Όχι" Τι όχι; Δεν μου το προσάπτεις; Αυτό ακριβώς που λέω ότι μου προσάπτεις το έγραψες πιο πριν. και ναι δεν ήταν δολοφινία. κανείς δεν πέταξε μολότωφ σε άνθρωπο. επίσης από τη μολότωφ που φαίνεται σε ένα και μοναδικό βίντεο που είναι έξω έξω στην τράπεζα, δεν μπορεί να προχωρήσει η φωτιά και να καεί όλη η τράπεζα.

Ούτε ξέρετε τι έγινε αλλά μιλάτε για δολοφονίες για να στοχοποιείτε πολιτικούς και ιδεολογικούς αντιπάλους. Δεν μας εκπλήσσει. έχουμε αναφερθεί ξανά στο φασισμό και ξέρουμε τι είναι.

Χαοτικέ, σίγουρα πίνεις ούζο και όχι αντισηπτικό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Μάιος 2020, 13:16 Κρίμα πραγματικά τους ανθρώπους που δολοφονήθηκαν στο ελ αριστερισταν απο τους ψυχοπαθείς μολοτοφακηδες

Νομίζω πιο σοκαριστικό είναι οι άλλοι οι καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πορτας, οι διαδηλωτες που τους ουρλιαζανε ψοφο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:50
EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Μάιος 2020, 13:16 Κρίμα πραγματικά τους ανθρώπους που δολοφονήθηκαν στο ελ αριστερισταν απο τους ψυχοπαθείς μολοτοφακηδες
Νομίζω πιο σοκαριστικό είναι οι άλλοι οι καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πορτας, οι διαδηλωτες που τους ουρλιαζανε ψοφο.
Ναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

foscilis έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:50

Μπορεί να είχαν ταξικό μίσος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2020, 20:47
Χαοτικός έγραψε: 05 Μάιος 2020, 19:56

Χαοτικέ, σίγουρα πίνεις ούζο και όχι αντισηπτικό;
Το αντισηπτικό πάει καπνιστό ρε άσχετο :D
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”