Οσοι θα ζείτε όταν εμφανισθούν τα τσιπάκια θα δείτε ότι αυτοί οι ίδιοι θα κατέβουν τότε την Πρωτομαγιά με σύνθημα δωρεάν τα τσιπάκια στον λαό και όχι στην εμπορευματοποίηση των τσιπακίων.nik_killthemall έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:26 Το 1995 ήταν η πρώτη φορά που άκουσα απο συνομωσιολόγους κκε προέλευσης για τσιπάκια και συγκεκριμένα πως η συνθήκη Σέγκεν πριν το 2000 απαιτούσε μέχρι κι ο τελευταίος γιδοβοσκός να τσιπαριστεί. Η συνθήκη Σέγκεν ήρθε 25 μετά άρθηκε λογω πανδημίας τσιπακια όμως πουθενά.
Θα γεράσω και τσιπάκι δεν θα έχω βάλει μεγάλος καϊμός.
Ανάμνηση θα είναι οι προφητείες της πρώτης επιλογής του πολ και όχι οι κορονοϊοι και οι πανδημίες που αναγκαστικά τρέχουν με τις ταχύτητες των ανθρώπων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βιοασφαλείς η Ελεύθεροι; Δημοσκόπηση.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Βιοασφαλείς η Ελεύθεροι; Δημοσκόπηση.
πατησιωτης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:21 Οι προφητείες πάντως λένε ότι είναι Αμερικανός.Μήπως είναι ο Γκέιτς;
Oλη η παγκοσμιοποιητικη πλουτοκρατια Αντιχριστοι ειναι, το ιδιο και ο Γκειτς που παιζει να ειναι πολυ evil.
Ο original Αντιχριστος νομιζω πως αργει πολυ ακομη, ενας φιλος μου θεολογος μου ελεγε πως τα μεγαλα δεινα της Αποκαλυψης θα αργησουν πολυ να ερθουν (ισως και αιωνες).
Αλλα οι καφροι παγκοσμιοποιητες σιγουρα κανουν οτι μπορουν να φερουν πιο γρηγορα ενα πολιτευμα τυπου Σαουρον επι γης.
.
Ο original Αντιχριστος νομιζω πως αργει πολυ ακομη, ενας φιλος μου θεολογος μου ελεγε πως τα μεγαλα δεινα της Αποκαλυψης θα αργησουν πολυ να ερθουν (ισως και αιωνες).
Αλλα οι καφροι παγκοσμιοποιητες σιγουρα κανουν οτι μπορουν να φερουν πιο γρηγορα ενα πολιτευμα τυπου Σαουρον επι γης.
.
Ο Άγιος Παίσιος έλεγε ότι: "θα τα ζήσετε όλα αυτά στη γενιά σας" . Μια γενιά = 70 χρόνια.Αρίστος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:37 Oλη η παγκοσμιοποιητικη πλουτοκρατια Αντιχριστοι ειναι, το ιδιο και ο Γκειτς που παιζει να ειναι πολυ evil.
.
- nik_killthemall
πατησιωτης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:31Οσοι θα ζείτε όταν εμφανισθούν τα τσιπάκια θα δείτε ότι αυτοί οι ίδιοι θα κατέβουν τότε την Πρωτομαγιά με σύνθημα δωρεάν τα τσιπάκια στον λαό και όχι στην εμπορευματοποίηση των τσιπακίων.nik_killthemall έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:26 Το 1995 ήταν η πρώτη φορά που άκουσα απο συνομωσιολόγους κκε προέλευσης για τσιπάκια και συγκεκριμένα πως η συνθήκη Σέγκεν πριν το 2000 απαιτούσε μέχρι κι ο τελευταίος γιδοβοσκός να τσιπαριστεί. Η συνθήκη Σέγκεν ήρθε 25 μετά άρθηκε λογω πανδημίας τσιπακια όμως πουθενά.
Ανάμνηση θα είναι οι προφητείες της πρώτης επιλογής του πολ και όχι οι κορονοϊοι και οι πανδημίες που αναγκαστικά τρέχουν με τις ταχύτητες των ανθρώπων.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Κοροϊδέψτε όσο θέλετε . Μήπως περιμένατε ότι θα κορονοαποκλειστείτε 2 μήνες; Που να δείτε τι άλλο έχει για μενού μετά.nik_killthemall έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:57πατησιωτης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:31Οσοι θα ζείτε όταν εμφανισθούν τα τσιπάκια θα δείτε ότι αυτοί οι ίδιοι θα κατέβουν τότε την Πρωτομαγιά με σύνθημα δωρεάν τα τσιπάκια στον λαό και όχι στην εμπορευματοποίηση των τσιπακίων.nik_killthemall έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:26 Το 1995 ήταν η πρώτη φορά που άκουσα απο συνομωσιολόγους κκε προέλευσης για τσιπάκια και συγκεκριμένα πως η συνθήκη Σέγκεν πριν το 2000 απαιτούσε μέχρι κι ο τελευταίος γιδοβοσκός να τσιπαριστεί. Η συνθήκη Σέγκεν ήρθε 25 μετά άρθηκε λογω πανδημίας τσιπακια όμως πουθενά.
Ανάμνηση θα είναι οι προφητείες της πρώτης επιλογής του πολ και όχι οι κορονοϊοι και οι πανδημίες που αναγκαστικά τρέχουν με τις ταχύτητες των ανθρώπων.Ικανούς τους εχω.
2.000 χρόνια κουβά, δυστυχώς υποψιάζομαι πάλι με την επιθυμία θα μείνετε.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:46Ο Άγιος Παίσιος έλεγε ότι: "θα τα ζήσετε όλα αυτά στη γενιά σας" . Μια γενιά = 70 χρόνια.Αρίστος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:37 Oλη η παγκοσμιοποιητικη πλουτοκρατια Αντιχριστοι ειναι, το ιδιο και ο Γκειτς που παιζει να ειναι πολυ evil.
.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Αυτοαναιρείσαι, καμιά θρησκεία δε θα πήγαινε 2.000 χρόνια κουβά και θα υπήρχε μέχρι σήμερα.Stalker έγραψε: 04 Μάιος 2020, 19:102.000 χρόνια κουβά, δυστυχώς υποψιάζομαι πάλι με την επιθυμία θα μείνετε.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:46Ο Άγιος Παίσιος έλεγε ότι: "θα τα ζήσετε όλα αυτά στη γενιά σας" . Μια γενιά = 70 χρόνια.Αρίστος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:37 Oλη η παγκοσμιοποιητικη πλουτοκρατια Αντιχριστοι ειναι, το ιδιο και ο Γκειτς που παιζει να ειναι πολυ evil.
.
Ναι, γι' αυτό άλλωστε όλες οι 1000+ χρόνια θρησκείες είναι σωστές και συμφωνούν σε όλα, επειδή είναι παλιές.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 19:14Αυτοαναιρείσαι, καμιά θρησκεία δε θα πήγαινε 2.000 χρόνια κουβά και θα υπήρχε μέχρι σήμερα.![]()
Αλλά εγώ εννοούσα ότι από την πρώτη γενιά χριστιανών για εγγύς το τέλος των ημερών έλεγαν, όχι περίμενε είκοσι αιώνες και βλέπουμε.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Σύμφωνα με τη χριστιανική θεολογία ,αν εγώ αύριο πεθάνω, για μένα έχει συντελεστεί ήδη η Δευτέρα Παρουσία.Stalker έγραψε: 04 Μάιος 2020, 19:20Ναι, γι' αυτό άλλωστε όλες οι 1000+ χρόνια θρησκείες είναι σωστές και συμφωνούν σε όλα, επειδή είναι παλιές.
Αλλά εγώ εννοούσα ότι από την πρώτη γενιά χριστιανών για εγγύς το τέλος των ημερών έλεγαν, όχι περίμενε είκοσι αιώνες και βλέπουμε.
παλι καλα που δεν υπαρχει θεος.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 17:22 Μπορείτε να κοροϊδεύετε όσο θέλετε τον Αρίστο ,αλλά φανταστείτε 1 φορά την πιθανότητα του πόσο αναπολόγητοι θα είστε ενώπιον Θεού ,αν όλα αυτά οδηγούν νομοτελειακά στη δικτατορία του Αντιχρίστου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
σχεδον ολες οι θρησκειες υπαρχουν τοσα χρονια, κια ολες πηγαινουν κουβα.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 19:14
Αυτοαναιρείσαι, καμιά θρησκεία δε θα πήγαινε 2.000 χρόνια κουβά και θα υπήρχε μέχρι σήμερα.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Το τζόκερ έχετε πιάσει με αυτή τη θρησκεία, ό,τι και αν γίνει ή σας συμβεί είστε δικαιωμένοι και επιβεβαιωμένοι.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 19:25Σύμφωνα με τη χριστιανική θεολογία ,αν εγώ αύριο πεθάνω, για μένα έχει συντελεστεί ήδη η Δευτέρα Παρουσία.Stalker έγραψε: 04 Μάιος 2020, 19:20Ναι, γι' αυτό άλλωστε όλες οι 1000+ χρόνια θρησκείες είναι σωστές και συμφωνούν σε όλα, επειδή είναι παλιές.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 19:14
Αυτοαναιρείσαι, καμιά θρησκεία δε θα πήγαινε 2.000 χρόνια κουβά και θα υπήρχε μέχρι σήμερα.![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ναι, ήταν εμφανές ότι αυτό εννοούσε ο συγγραφέας του κατά Ματθαίο όταν έγραφε γύρω στο 100 μ.Χ ότι τη συντέλεια θα ζήσουν να τη δούνε άτομα της γενιάς του.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 19:25 Σύμφωνα με τη χριστιανική θεολογία ,αν εγώ αύριο πεθάνω, για μένα έχει συντελεστεί ήδη η Δευτέρα Παρουσία.
Ένα απλό δουλικό είναι το ίνδαλμά σας.Τελετάρχης σε ανθρωποθυσίες το τοπ αξίωμα που θα φτάσειπατησιωτης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 18:21 Οι προφητείες πάντως λένε ότι είναι Αμερικανός.Μήπως είναι ο Γκέιτς ;
Με την μούρη που έχει δεν μπορεί να υποκριθεί τον Μεσσία, θα έχει μαγνητισμό και γοητεία ο Άντι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 18 Απαντήσεις